HAIR WE GO!

Kyllähän nyt kaikki Trollit muistaa?! Mun lapsuuteni ihanimpia leluja! Keräsin näitä urakalla Kinder-munistakin (vai oliko ne kuitenkin erillisiä Trolli-suklaamunia? En muista!). Ja nyt MACilla on Trolli-kokoelma!!! EN-EHKÄ-KESTÄ. Mä en ihan kauheasti MACin kokoelmien perässä juokse, mutta TÄMÄ. Ja siis mikä parasta, se kokoelma (Good Luck Trolls) tulee myös Suomeen! Helsingin Stockalla ja verkkokaupassa se on myynnissä EHKÄ JO ENSI VIIKOLLA!!!!!!

 

Olen ostolakossa, kyllä, joo, mutta hei TROLLIT. Kokoelmaan kuuluu luomivärejä, pigmenttejä, huulikiiltoja, huulipunia, beauty-puutereita, sivellin ja värikkäitä hius-suihkeita! Being a troll has never been so glamorous!

 

Onneks mulla on synttärit pian, joten voin helposti ostaa itselleni pienen synttärilahjan esim. huulipunan (…ja puuterin ja siveltimen) muodossa… Kokoelman sävyt ovat aika trollimaisia, mutta on siellä ihan mullekin sopivaa. Näitä kolmea oon vähän katsellut, eli Glow Rida -puuteri, tuo sivellin ja huulipuna sävyssä Sushi Kiss:

trollitmac1

 

Innostaako tää Trolli-kokoelma teitä yhtään? Täältä pääsee vilkuilemaan tuotteita tarkemmin. Aion ensi viikon olla tiiviisti Stockan lähettyvillä…

mac_good_luck_trolls_whats_new_640x640

 

P.S. Iso kiitos äidille, joka kaivoi mun Trollit esille ties mistä varastosta.

Kaksi viimeistä kuvaa täältä.

8 Comment

 1. Eekku says: Vastaa

  Hauskoja

  1. IHANIA!

 2. No voi hyvänen aika 😀 Liekö tämän tuotesarjan kohderyhmänä juuri me jotka koemme Trollit nostalgisina lapsuuden leluina ja keräilykohteina? Minulla oli ainakin tuollainen pinkillä tukalla varustettu peikko. Ellen pahasti erehdy, löytyy sevvieläkin jostain lelulaatikosta mummolan vintiltä.

  1. Voipi olla, ei kai Trolleja enää ole edes myynnissä, vai onko? 😀

 3. Niina says: Vastaa

  Voi jumpe! En voi vastustaa siveltimiä, joissa on värillisiä karvoja. Ja hiusvärisuihke ois mahti myös! 8)

  1. Noi suihkeet on ihania, mutta vähän turhan arvokkaita. 😀

 4. Hahaa, voi ei! Miten näitä voisi edes yrittää vastustaa?! :D<3

  1. No ei voikaan! 😀

Vastaa