Enemmän ihastuin

LivBox syyskuu 2015

Hei syyskuu on täällä ja myös syyskuun LivBox on täällä! Ja tätä boksia ehdittiinkin jo odottaa, bloggaajien valinnat kun tunnetusti ovat hyviä! Boksi sisälsi kuusi tuotetta ja mun ensireaktio boksin avattuani oli VAU. Se tuli spontaanisti tuosta isosta, nätistä purkista, jonka näin boksissa ihan ensimmäisenä.

Syyskuun 2015 LivBoxini sisälsi:

Lumene Blueberry  -kulmien muotoiluvaha – Yess, tää on tosi hyvä ja käytössä nytkin tällainen, joskin tummana versiona. Tää menee eteenpäin, koska on varmaan liian vaalea mun kulmille. Hyvä valinta silti, Erika!

Carmex Classic huulivoide – Onks joku laskenut, monesko kerta tää jo on, kun Carmexia tulee LivBoxista? Pidän tästä huulivoiteesta, mutta vähän jo huvittaa. Toivottavasti Sanni et saanut muita vaihtoehtoja kuin valita tän, heh.

LivBox Carmex

Dermalogica Daily Microfoliant – Tästä mulla on jo kokemusta ja muistaakseni tää oli oikein hyvä! Olenkin itse asiassa vailla kuorintatuotetta kasvoille, joten tää tulee heti käyttöön. Kyllä Virve tietää hyvät kuorinnat.

Clarins – Beauty Flash Balm – Tää on niin paras! Mulla on ollut tätä ostettuna parikin kertaa, ihanaa saada taas käyttöön. Ihan mahtava ihon pikakaunistaja. Kiitti Maano, kun tämän valitsit!

LivBox Clarins

Trind Nail Repair Natural -kynnenvahvistaja – Nojoo, mikä ettei. Ihan mielelläni tätä kokeilen, en muistaakseni ole aiemmin. Trind on tosi hyvä merkki ja etenkin se kynsien kirkastaja on mun lemppari!

Maria Nila Luminous Colour Masque -hiusnaamio – Niin kiva purkki! JA MIKÄ TUOKSU! Siis täähän tuoksuu ihan siltä puristettavassa tuubissa tulevalta pinkiltä purkalta, lapsuuteni rakkaudelta! Vieläköhän sitä jossain myydään? Oon laiska hiusnaamioiden käyttäjä, mutta nyt lähtee! Ja mulle ennestään tuntematon merkki, kiva. Kiitos Minnalle hyvästä valinnasta!

Mitäs te tykkäsitte bloggaajaboksista? Ihastuitteko vai vihastuitteko?

LivBox syyskuu 2015

Sponsored by Maailman Paras Isoveli

18 Comment

 1. Rakastuin 🙂 mulla oli se Glamglow naamio ja Cutrinin öljyhoito sun juttujen tilalla 🙂 Maanon valitsema Clarins on tullut aiemmin ja on mulla kokeilematta. Miten sitä siis käytetään kun jotkut on ihan sanoneet ettei se muka toimi niin en ole tullut kokeilleeksi vielä?

  1. Se naamio olis kyllä ollut mieluinen. 🙂 Mä oon käyttänyt sitä Beauty Flash Balmia ihan meikin alla, mutta joo ihan jokaisen meikkivoiteen alla se ei oikeen toiminu. On kyllä jo vuosia, kun mulla tota oli, mutta tykkäsin tosi paljon.

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Ihan jees, mut carmexia ? eiks se oo jo vähän vanha juttu 😀 Mut jotenkin toi loota ei vaan kiehdo niin paljon et tilaisin, ei vaan innosta se et pari hyvää ja loput kiertoon juttu..

  1. On se joo. Tulee kyllä käyttöön, mutta booriiiing!

 3. Toivoin Karkkipäivä-Sannilta jotain ihanaa luonnonkosmetiikkatuotetta, mutta Carmex tuli nyt jo kolmatta kertaa 😀

  1. Joo toi Carmex oli kyllä ehdottomasti mälsin 🙁

 4. Tykkäsin boksista (mulla oli se toinen versio), mutta hieman harmittaa, että niin moni tuote on ollut jo aiemmin boksissa. Menee vähän se uuden kokeilemisen idea…
  Mutta käyttöön tulee kaikki tuotteet kuitenkin (Carmex ehkä saattaa kiertoon lähtä joskus, kun huulirasvoja on varastossa ihan liikaa…) :).

  1. Joo. Se naamiokin tais olla, vai oliko se sama?

   1. Mulla oli se sininen naamio ja se on tainnut olla myös joskus aiemmin vaihtoehtoisena tuotteena (mut mulle ei silloin osunu se kokeiluun).
    Oisin halunnut sen vihreän version, kun en oo sitä kokeillu (muut oon, ku ostin Hullareilta sen minisetin).

    1. Mulla on se sininen vielä korkkaamatta. 😀

 5. Sissi says: Vastaa

  Mullon toi sama! Siis boksi:) Ja tykkäsin ihan, pl Carmex joka lähtee kiertoon koska en tykkää pakkauksesta enkä itse tuotteestakaan.

  1. Eli bloggaajamiiteistä löytyy Carmexia! :’D

 6. Jee! Sä ainakin alustavasti tykkäsit. 🙂 Säpäs sen sanoit! Hiusnaamio tuoksuu sille tuubipurkalle! Hiusnaamiota voi käyttää kuten hoitoainetta. Minä olen korvannut tavishoitsikat kaikilla naamioilla. Ne vaikuttaa sen aikaa, kun pesen itseni saippualla ja huuhtelen vartalon. Sitten vasta huuhtelen hiukset. 🙂

  1. Joo, en mäkään hoitsikkaa käytä jos hiusnaamion olemassaolon joskus muistan. 😀

 7. Mun boxi oli muuten sama, mutta Dermalogicalta oli kuorinnan tilalla PreCleanse, johon en ekalla kokeilulla tykästynyt ollenkaan. Fiilis oli kuin olisin pessyt kasvoja kuiviltaan mäntysuovalla (tuoksu), mutta jo tokalla kokeilukerralla se oli menoa. Aivan loistava putsari, joka on öljyinen, muttei todellakaan jätä kasvoja öljyisiksi. Taisinkin siis hyödyntää jo boxissa olleen alekoodin ja tilata PreCleansea lisää 😀

  Clarinsin pikakaunistajalla saa tosi hyvän meikkipohjan. Mulla ainakin tuntuu toimivan Lumenen CC:n alla hyvin. Muistakin tuotteista tykkään tosi paljon. Carmex on vähän tylsä, mutta toisaalta joka boxissa on kiva olla mukana joku edullinen bestselleri. Itse olen ollut livboxaaja vasta vuoden verran, joten ei ole tässä yhteydessä eteen vielä aiemmin osunut.

  1. Mulla on ollut sitä PreCleansea kans ja se on ihan kiva! Tosin välttelen öljyjen käyttöä ihollani näiden ripsienpidennysten takia.

   Itsekään en oo tilannut LivBoxia niin kauaa, että nää ois tympineet mua!

 8. Liisa says: Vastaa

  Mä olisin tykännyt tästä boxista! 🙂 Varsinkin toi Minnan valitsema tuote olis kiinnostanut. Lumenen vaha ois ollu varmaan liian vaalea. Muttajoo 😀

  1. Joo toi Lumenen vaha menee etiäppäin.

Vastaa