Näppärä nudepaletti

The Nudes

Olen käyttänyt tätä Lorkulta saamaani nudepalettia nyt pian viikon putkeen, siis joka päivä. Ihmeellistä sinänsä, koska aika harvoin arkisin vaivaudun meikkaamaan silmäluomiani yhtikäs millään.

En väitä, että tämä Maybellinen uusi, paljon blogeissakin huomiota saanut The Nudes -paletti olisi paras kokeilemani nudepaletti, ehei, Too Facedin Chocolate Baria ei kyllä hakkaa mikään (vaikka joo, siinä on muitakin kuin tällaisia nudesävyjä). Ja Urban Decayn NAKED-paletit ovat myös todella hyviä, yhden sellaisenkin nimittäin omistan. Väkisinkin vertaan tällaisia nudeja ja ruskeita sävyjä sisältäviä paletteja näihin maailman parhaisiin, edellä mainittuihin. Mutta vaikka tämä The Nudes ei ylläkään niiden tasolle, niin se on silti ERITTÄIN HYVÄ. Parasta hinta-laatusuhdetta pitkään aikaan (The Nudes maksaa n. 17 e).

Tällaiset sävyt ovat vaan niin pirun HELPPOJA. En ole mikään taitava meikkaaja ja onkin erittäin turvallista sivellä luomilleen tällaisia värejä. Ei vaan voi mennä vikaan! Taas tuli todettua, että en mä oikeesti edes tarvitse muita sävyjä luomilleni kuin mitä tämäkin paletti sisältää.

The Nudes

Tässä ylärivi kädelläni. En ole normaalisti mattaisten luomivärien ylin ystävä, koska ne korostavat luomiryppyjä ja kuivattavat luomia. Tästä paletista olen kuitenkin innostunut käyttämään varovasti myös näitä mattaisia sävyjä ja en tiedä mistä johtuu, mutta ne ovat tässä poikkeuksellisen toimivia.

The Nudes

Alarivin sävyt ovat olleet mulla ehkä yläriviä ahkerammin käytössä. Nää on tosiaan siitä hurjan kivoja, että ihan muutama, jopa yksikin sävy riittää, mutta myös useamman sävyn yhdisteleminen on helppoa. Nämä luomivärit eivät koostumukseltaan ole yhtä pehmeitä kuin esim. Chocolate Barissa, mutta riittävästi kuitenkin. Ja pigmenttiä löytyy myös. Olen lukenut muista blogeista hieman kritiikkiä näiden koostumuksesta, mutta mä en kyllä valita.

The Nudes silmillä

Tässä mulla on luomilla ihan vaan muutamaa sävyä tuosta paletista. Ei siis mitään taidokasta silmämeikkiä, ihan vaan muutama nopea sipaisu siveltimellä. Paletin mukana tulevaa vaahtomuoviapplikaattoria en kyllä todellakaan käytä, eli kyllä sivellin pitää olla.

Olen siis jokseenkin fiiliksissä tästä paletista. Ja on muuten todella näppärä myös reissuille mukaan otettavaksi! Mistä tulikin mieleen, että pitäis todellakin kohta varata se joku kesäreissu jonnekin…!

Ootteko te tutustuneet lähemmin tähän? Käytättekö nudesävyjä luomilla?

0 Comment

 1. innaB says: Vastaa

  No on kyllä hyvän näköiset sävyt!

  Nudesävyt on itsellä aika ehdoton luomilla, en vain osaa repäistä 😀

  1. Sama! Tai vaik joskus osaisinkin, niin en sit vaan kuitenkaan tykkää. 😛

 2. Mulla nudekaudet tulee ja menee, mutta kallistun myös useimmiten hohtaviin nappeihin. Pelkkää mattaa sisältäviä meikkejä pitää oikein keskittyä tekemään. 😀

  1. Mutta mikä siinä sitten on, kun lehdissä kirjotetaan aina, että hohtava silmämeikki näyttää hyvältä vaan nuorilla?! Mulla ainakin nimenomaan matta luomiväri näyttää useimmiten karseelta, siis just nimenomaan vanhentaa! Ja vaikka just silmäluomet rasvottuu helposti, niin matta luomiväri kuivattaa liikaa. :/

 3. Tämä on ihan hyvä paletti! Jos etsii nopeaa, helppoa ja edullista nudepalettia niin tämä 🙂

  1. Mun mielestä tää on enemmän kun ”ihan hyvä” ! Tää kyllä kiinnosti mua ihan hurjasti mutta epäilin, että jääkö sit tolle ihan jees -tasolle, mut ei kyl jääny.

 4. Kai tämä on pakko käydä ostamassa…

  1. Mun mielestä on erittäin hyvä sijoitus. 😀

 5. RuuRuu says: Vastaa

  pitänee ostaa, tuo, näyttää just siltä et tulis käyttöön, jotenkin oon jämähtäny taas vaihteeks tollasiin helppoihin väreihin…

  1. Mä luulen, että vaikka osaisinkin tehdä (en siis osaa) jotain kivoja, värikkäitä silmämeikkejä, niin en silti tykkäis niistä itelläni! Aina jos yritän jotain, niin mietin kuitenkin, että kyllä joku ruskee ois kivemman näkönen…

 6. essi aurora says: Vastaa

  tää paletti on loistosijoitus! niin kätevä arkimeikkiin, mutta tällä saa luotua mahtavan silmämeikin myös juhlaan 🙂 sävyt on hyvin sopivia mun jäätävän sinisten silmieni kanssa. tykkään kovasti!

  1. Joo, onhan tässä tosiaan hyvät värit myös smokeyyn! 🙂

 7. Tosi käyttökelpoinen paletti, tulis varmaan itsekin käytettyä. Kesä vaan tekee niin laiskaksi luomivärien suhteen.

  1. Nojoo, tällä ei vaan voi mennä vikaan! :’D

 8. Mä olen tätä hypistellyt kaupassa koko alkukesän, miettin että ostaako vai eikö ostaa :). Todella kivan oloinen nude paletti, mutta kun tosiaan löytyy jo se chocolate bar ja naked yms yms niin tarviinko oikeesti. En :D. Haluan silti.

  1. Hehe, multakin löytyy ja oon silti tästä onnellinen. 😀

Vastaa