Uutta kosmetiikkaa

Olen viime aikoina ostanut aika paljon kosmetiikkaa, enkä oikein edes keksi tälle syytä. Mitään en oikeasti olisi tarvinnut, mutta kun on vaan tehnyt mieli. Suurelta osin syytän Kauneusbloggaajien yhteisöä (Purkkimafiaa!) sekä muita blogeja. Tulee vaan liian helposti se tunne, että on pakko saada jotain paljon hehkutettua. Blogit ovat muutenkin perkeleellisiä, musta ainakin tuntuu, että kiinnostun uusista vaatteista ja meikeistä nykyään oikeastaan pelkästään blogien kautta.

Ja laitetaas nyt sitten vahinkoa mahdollisesti eteenpäin. Yllä näkyvät neljä tuotetta ovat mun viime aikojen kosmetiikkahankintoja, tosin yksi niistä on vaihtari.

Mitenköhän monta kertaa olen klikannut tämän ostoskoriini Feeluniquessa? Varmaan ainakin sata. Ja sitten tuli se tylsä hetki elämässä ja Feeluniquen kiva alennuskoodi ja noin viikon päästä olinkin tän Urban Decay Naked Basicsin onnellinen omistaja. VIIMEINKIN. Syitä tän ostamiselle keksin kyllä ja varmaan pitää pari nyt sitten keksiäkin.

1. No ensinnäkin tämä on todella loistava matkalle mukaan otettavaksi pienen kokonsa ja kätevyytensä ansiosta.

2. Käytän lähes aina tällaisia sävyjä silmämeikissäni, koska noh, ne ovat turvallisia ja luultavasti ihan sopivatkin mulle. Näitä voi huoletta sotkea ja käyttää sekaisin.

3. Tajusin myös, että näillä meikkaa tarvittaessa myös kulmat!

Aiemmin olin enemmän kimaltavien luomivärien ystävä, mutta nyt olen tykästynyt myös mattaan.

Tämä on se vaihtari! Ostin keväällä MACin aurinkokorostusmikäliepuuterin ja sinnikkäästi yritin sitä joitakin kertoja käyttää, mutta se ei vaan jotenkin näyttänyt hyvältä mun kasvoilla. En ehkä vaan osannut. Munhan silloin PITI ostaa tällainen kimalteleva aurinkopuuteri, joten mattainen puuteri oli muutenkin ihan väärä valinta. Onneksi Salla halusi luopua omastaan ja tehtiin vaihtarit. Tätä olen siitä asti laittanut kasvoilleni joka päivä. Tää on ihana. MAC on ihana.

Olen valehtelematta koko elämäni etsinyt Sitä Täydellistä peitevoidetta silmänalusilleni. Monia muuten ihan hyviä on tullut matkan varrelle, mutta ovat olleet liian kuivattavia! Mulla on aika kuivat silmänaluset ja vaikka tietenkään mulla mitään ryppyjä vielä ole, niin ei vaan näytä kivalta. Kun taas sen Erika-ryökäleen blogista luin pariinkin otteeseen tästä Benefitin Erase Pastesta, päätin sen Feeluniquesta tilata. Tuote vaikutti sopivan rasvaiselta ja kosteuttavalta ja sitä se on! Lisäksi sävy medium on hyvä, monet näistä peitetuotteista ovat aivan liian vaaleita. Tämä sekä peittää, että valaisee. Tarvitsen ehdottomasti molempia ominaisuuksia! Mukana tuli sellainen pieni spatula (en tiedä onko hyväksyttävä termi tässä tapauksessa), mutta levitän tätä oman siveltimen avulla.

Tämä nyt sitten oli vaan pakko saada. MACin Maleficent-kokoelman kuultopuuteri ei kiinnostanut mua tippaakaan ennen kuin luin siitä aivan liian monta hehkutuspostausta. Viimeinen niitti oli kuitenkin itse elokuva, josta tykkäsin paljon ja lopputekstien alettua tokaisin poikaystävälle leffateatterin hämärässä että ”mun on kyllä saatava se puuteri.” Onneksi niitä vielä oli jäljellä. Koko kasvoille levitettynä tämä on mulle aivan liian vaalea, mutta korostustuotteena täydellinen. Ainoa miinus on se, että aina kun nään tämän meikkilaukussani, alkaa mun päässä soida se tunnari. ”I know you, I walked with you once upon a dream…” Eli joka ikinen aamu.

Löytyykö teiltä näistä mitään tai muuta sanottavaa mun uusista meikkijutuista?

P.S. En voi sille mitään, että mua aina vähän ärsyttää, jos jostain kuvassa olevasta pinnasta näkyy kuvaaja (kädet, kamera jne). Mutta nytpä näkyy mullakin, höh. Huomasin asian vasta ladattuani kuvan tänne blogiin ja en vaan nyt jaksa ottaa sitä uudelleen. Olkoot.

20 Comment

 1. Kivoja ostoksia! Mac msf puuterit on haalimisen arvoisia ♥♥ ihanimpia hohtotuotteita forever! ps. Basics myös ihku, miksi kukaan ei ole ostanut sitä mulle lahjaksi 😀 😀

  1. Joo se Lightscapade on mulla kans. ♥ Jatkuvassa käytössä!

   (Miks sillä pitää olla noin vaikee nimi? :D)

  2. Lightscapade on ihana. Perfect Topping sulta puuttuu ;D

  3. Mikääää???

 2. Mulla on kanssa tuo Erase Paste ja se on ihana <3 En tiedä mitä mun liian tummalle tapahtui (poikaystävä oli vahingossa ostanut liian tumman eikä sitä vaaleinta), ehkä meni jollekin purkkimafian jäsenelle tai pyörii vieläkin kaapissa.

  1. Joo ihan huippu!

 3. Heidi says: Vastaa

  Eikä onks toi UD:n paletti tosissaan noin pieni?? Eli ihan oikeasti mahtuu meikkipussiin… Oon keksiny sata syytä jättää ostamatta, onhan mulla noita värejä vaikka kuin, mutta jos sillä saa kulmatkin meikattua…? Ööääööhh… Hehkutuksen uhri täälläkin, hei.

  1. Joo, kyllä se meikkipussiin sujahtaa jos ei nyt kovin tosi pieni meikkipussi ole. 🙂 Kuusi sävyähän tossa vaan on ja siis samankokoisia ne sävy”paletit” on kuin muissakin UD:ssa. Näppärä!

  2. Siis UD Naked-paleteissa.

 4. Loistavia ostoksia. Pitää varmaan tilata Erase Pastea kokeeksi. :p

  1. En voi kuin suositella. 🙂

 5. kaikki ihania, mutta mä säästän joka pennin nyt, että pääsen hampurissa villiintymään halvan essencen kanssa kuukauden päästä 😀

  1. Joo, matkakassaa pitäis alkaa täälläkin kerryttämään.

 6. Anonymous says: Vastaa

  ”Olen viime aikoina ostanut aika paljon kosmetiikkaa, enkä oikein edes keksi tälle syytä. Mitään en oikeasti olisi tarvinnut, mutta kun on vaan tehnyt mieli.”

  OMG ! Oliskohan syytä tarkistaa hoitosuunnitelma, että saataisiin lääkitys kohilleen <3

  1. Mä just tossa aamulla naureskelin, että toi kohta tekstistä kiteyttää aika hyvin eilisen fiiliksen. 😀

  2. Salla says: Vastaa

   Se parhaiten nauraa, jolla on vahvin lääkitys <3

 7. Mmmm, ihania ostoksia ^_^

  Mä en jostain syystä oo yhtään hurahtanut tohon Basiciin, vaikka oon vähän jo väkisinkin yrittänyt 😀 Oon enemmän Naku-paletti/shimmer-tyttöjä 🙂 Erase Paste löytyy multakin, se on todella hyvä..! MACin meikkituotteet kelpais aina <3

  1. No mä käytän luomiväriä yleensäkin harvemmin, mutta sillonku nyt oon käyttänyt, niin tohon Basiciin olen kyllä tarttunut. 🙂 Vaikka joo, shimmer on kyllä munkin juttu. 🙂

 8. Erika says: Vastaa

  Haha vai että ryökäle! :DD Mut hei jos mä saan sut ostaa juttuja ni sä taidat saada mut kohta tilaamaan ton Basics-paletin ku oon sitä jo niin kauan miettinyt 🙂

  1. No se ois kyllä OIKEUS JA KOHTUUS!!! 😀 Plus että se on tosi hyvä paletti. 🙂

Vastaa