Matkalle mukaan

Lähtö Balille on huomenna, ja olen saanut nyt edes matkakosmetiikkani kasaan. Siitä on kiittäminen taas tätä blogia, koska jos aion postata siitä, pakkohan sen eteen on jotain tehdäkin!

Mielestäni onnistuin aika hyvin pitämään kosmeettisten purkkien määrän kurissa. Tai noh, tietenkin kaikki te, jotka selviätte matkasta kuin matkasta jonkun yhden shampoon ja kosteusvoiteen kera, saatatte kulmianne vähän kohotella. Osa näistä tuotteista on saatu goodie bagien mukana.

Paljon matkakokoisia tuotteita lähtee mukaan. Vasta äskettäin goodie bagista saadut Exuviancen tuotteet ovat mulle täysin ennestään tuntemattomia, joten onkin tietenkin fiksua ottaa ne mukaan, heh. Niistä saan kuitenkin näppärässä muodossa kosteusvoiteen, kasvoveden jne. messiin. EOS:n huulirasvasta mulla ei myöskään ole kokemusta, sekin blogimiitistä saatu. Avènen vesisuihke on ihan pakollinen niin lämpimässä ilmastossa!

Basiron AC on välttämättömyys, sekä SENSAIn puhdistusaine naamalle, miniminiminikoossa. Hello Kitty -pullossa (joka on palvellut mua matkoilla jo yli 10 vuotta!) lähtee Sebamedin ihan parasta puhdistusnestettä. Versacen suihkedödö on ikivanha ja nyt aion käyttää sen reissussa loppuun. Benefitin joulukalenterin sisältöä lähtee myös mukaan kosteusvoiteen ja sy-voiteen muodossa. Mun piti esitellä teille hitsin hyvät matkakokoiset silmämeikinpoistoainepipetit, mutta niistä olikin jo parasta ennen mennyt, joten mukaan lähtee Kicksin putsari.

Tässä mukaan lähtevät hiuskamat! En luota hotellien shampootarjontaan, joten otan ehdottomasti aina omat mukaan. Vichyn shampoo on myös miehen käyttöön, itselle nuo goodie bagista tulleet Goldwellin aurinkokamat. Näytepussukoina mukaan lähtee myös hopeashampoota, tää Biozellin on todella hyvää, oon hamstannut näitä töistä lehtien välistä, heh. LivBoxista saatu hiuslakka on varmaan ihan hyvä ja ilman suolasuihketta en selviä. Must-tuote on myös Batisten kuivashampoo!

Tässä mukaan valitsemani meikit! bareMineralsin ikivanha ja lopussa oleva puuteri, IDUN mineralsin meikkipohja, Lindalta saamani Sleekin korostusjuttu, Coralistan ihan paras poskipuna, ja jo näistähän mä just vasta postasinkin: Seppälän kulmaväri ja Lumenen aurinkopuuteri.

Silmiä tuskin meikkaan siellä kertaakaan, mutta varmuuden vuoksi joku varman värinen eli tää Laveran blogiin saatu ruskea paletti on sopiva. Lisäksi mukaan otan Urban Decayn silmämeikinpohjustusvoiteen, mutta se on niin karseen näköisessä kunnossa, etten kehdannut laittaa kuviin!

Benefitiä lähtee meikkienkin osalta messiin. Erase Paste on parasta tummille silmänalusille ja kalenterista tulleista huulikiillosta ja primerista mulla ei oo ees kokemusta! Ripsareita otan mukaan kaksi, kalenterista tulleen Bad galin ja alaripsille kaikista parhaimman Sensai 38:n! Tää Sensai vaatii sitä lämmintä vettä poistuakseen, joten tuo Bad gal on varmaan ihan hyvä vaihtoehto, jos siellä ei sitä tarpeeksi lämmintä vettä oliskaan. Ja taas LivBoxin sisältöä, dermalogican primer, joka on tosi hyvä.

Ja sit se reissussa käytetyin osuus eli aurinkokamat. Kaikkea löytyy kasvoista kropalle ja huulille. Ja sit vielä suihkugeeli, Less is Moren tosi raikkaan tuoksuinen yksilö. Brasiliassakin mulla oli jo käytössä tuo Jane Iredalen aurinkopuuteri ja mukaanhan se lähtee tälläkin kertaa.

Sit vielä jotain pientä muuta. Varmuuden vuoksi rakonestolaastareita, pinsetit, Invisibobbleja (saatu), suuvettä, pari kynsilakkaa, kynsilakanpoistoainetta, pari hajuvettä ja geeliä hyönteisten pistoihin.

Miltä näyttää? Luuletteko, että pärjään näillä? Puuttuuko jotain tärkeetä???

EDIT: Ok, ok. Koska olitte niin kauhistuneita mun valtavasta purkkimäärästä, VÄHENSIN SITÄ VÄHÄN. Pois jää ainakin: silmämeikinpoistoaine, yksi aurinkorasva, after sun, Avènen suihke (kai mä pärjään ilman), kaikki primerit (miks niitä edes oli kaksi?), yksi sivellin, pieni kasvonaamio, toinen sy-voide, suolasuihke ja Batisten korvaan minikoolla.

19 Comment

 1. 😀 😀 Mulla oli Saksaan mennessä vaan hammasharja mukana, loput ostettiin sieltä 😀

  1. Hahaha, mä niiiiiin arvasin, että just SÄ voisit selvitä noin vähällä! 😀

 2. Hyvältä näyttää.:) Hauskaa matkaa!!

  1. Jeeee! Kiitti! 😀

 3. Anonymous says: Vastaa

  Herranjumala!!! Arvasin, että omiin matkameikkeihini verrattuna otat paljon enemmän mukaan, mutta että NOIN paljon enemmän! 😀

  1. No hei nää on suurin osa MINIKOKOJA! :’D Tosin miehenkin silmät levis, joten ehkä mun pitää vielä pakkaamisvaiheessa käydä näitä läpi? 😀

  2. Anonymous says: Vastaa

   Mun mies ei varmaan ottaisi mua edes mukaan noin suuren määrän kanssa. 😉

 4. Mää en voi ku pyöritellä silmiäni… 😀 Hihi.

 5. Siis kauanko se matka kestää? 😀

 6. Haha, mä lähdin tänne 2,5kk reissuun yhden litran minigrippussilla. Mut mä en olekaan yhtään kosmetiikkafriikki, kasvoille on tasan black soap ja se saa luvan riittää. Ostin shampoot & hoitsikat sitten täältä Bootzista, virhe. Kolmen pesun jälkeen tää vaalennettu pehko on aivan kuiva. Pitää ostaa kookosöljyä ja tehdä siitä naamioita, jos se vähän pelastais tilannetta. Tai sitten nöyrtyä ostamaan kunnon aineet kampaamosta, ainakin Redkeniä näin myytävän jossain…

  Kosmetiikan määrästä huolimatta, ihanaa Balin reissua! Nauttikaa auringosta ja välttäkää ripulia 😀

 7. Paljon??? Mun setti tulee reilu viikon päästä olemaan vähintään samanlainen 😀

 8. Nyt mulle iski Bali-kateus, kun katselin somesta että Marc Marquez (ratamoottoripyöräilijä) on kanssa parhaillaan Balilla<3 Saattaisin ehkä hakea sen käsiini ja vaihtaa siihen reissuporukkaan, haha..! :DD

 9. Jenni says: Vastaa

  Itse lähden samaan suuntaan reppureissulle kolmeksi viikoksi, enkä jaksa ottaa meikkejä edes mukaan 😀 Aurinkorasvoja otan 2kpl, molemmat sk50 ja hyttysmyrkkyä 2-3 kpl, koska paikan päältä ei kuulemma välttämättä saa yhtä tujua tavaraa kun suomesta. Shampoo, joku perusvoide, suihkusaippua yms kulkee matkakokoisina mukana, paikan päältä ostan lisää jos loppuu. Toki mukana kulkee mm. dödö, sheivausaine ja sheiveri jne. Mielestäni otan mukaan vain välttämättömät ja silti tuntuu, että tavaraa on ihan liikaa 😀

 10. Mulla on huomenna edessä lähtö Berliiniin ja tavaraa on melkein saman verran (aurinkosuojia tosin en taida ottaa tuonne pakkaseen). 🙂 Mutta mulla on aina vähän liikaa tavaraa mukana, vaikka kuinka yrittäisin miettiä tarkasti. Haluan olla varautunut kaikkeen.

 11. O M G joo toi aurinkovoideläjä varsink varsin runsas 😀

 12. Nina says: Vastaa

  No ihan normisetti! 😀

  Okei aurinkovoiteita mä en kanna aina ku yhden mutta esim. kasvoille menevistä tuotteista on _pakko_ ottaa mukaan kaikki omat, tutut ja turvalliset purkit koska iho on vaan sellainen että se tarvii just ne tietyt voiteet yms. Tiedät mitä tarkotan. Ei missään nimessä uskalla jotain random saippuaa tms alkaa käyttää, HUI. Vuosi sitten Australiassa sain esim. ihoni ihan hirveään kuntoon käyttämällä ainakin teoriassa mulle erittäin sopivaa akneihon aurinkovoidetta. Virhe.

  PS. Mietin että mikä tästä matkalle mukaan -listasta puuttuu mutta sehän olin minä.

 13. Elisa says: Vastaa

  Ei tossa mun mielestä ole paljoa, aurinkovoiteita ehkä ottaisin itse vähemmän. Ihanaa reissua <3

 14. ellu. says: Vastaa

  *pienehkö kulmien nosto* 😀 No okei, mä oon kans sarjassamme ”passi ja hammasharja” (eikä mulla muuten ole edes voimassaolevaa passia! :O); koitan päästä mahdollisimman vähällä. Ulkomaille lähdettäessä mun henki ja elämä on aurinkorasva, ilman kaikkea muuta pärjään, mutten sitä! 😀

 15. Jälkikommentti: Niitä aurinkovoiteita oli sit liian vähän, vaikka ihmettelitte niiden suurta (!?) määrää. Lisää joutui Balilta ostamaan ja NE OVAT SIELLÄ TOSI KALLIITA!!!

Vastaa