Meikkausjämähdys

Arkimeikki

Tuskin olen ainoa tän ”ongelman” kanssa: meikkaan nyt jatkuvasti samoilla meikeillä. Siis etenkin nyt reissusta paluun jälkeen oon joka aamu lätkässyt naamalleni ne samat, ihan vaan vähän vuorottelevat meikit. Ehkä ne sitten on vaan niitä parhaita just nyt? Tai ehkä ne vaan aamulla osuu automaattiohjauksella käden kautta naamalle? Varmaan vähän sekä että. Arkipäivisin siis näytän oikeastaan aina tuolta samalta, kuin tuossa kuvassa. Näppylöiden määrä kasvoilla vaan vähän vaihtelee… Mutta koska samat tuotteet päätyvät naamaani nyt näköjään päivittäin, niin esittelenpäs ne ilolla teillekin.

kosteusvoiteet

Kaikki lähtee kosteutuksesta! Kuulemma ainakin. Superhyperlempparini Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-Free Moisturizer (huh), on ihan paras kosteusvoide sekä meikin alle, että ihan muutenkin vaan. Hillitsee sitä rasvakiiltoa kivasti, tekee mattapintaisuutta ja on vaan jotenkin aivan törkeän hyvä kosteusvoide. Mulla taitaa olla jo kolmas putilo tätä menossa… Kuivempiin kohtiin eli suupieliin ja nenänpieliin laitan lisäksi Weledan Baby Derma -sarjan White Mallow -kasvovoidetta, jonka sain pr-toimistosta viime kesänä. Mukavan kosteuttava voide, tuntuu hyvältä iholla. Silmänalusilleni päätyy joko LivBoxista saatu Cliniquen All About Eyes tai joulukalenterista tullut Benefitin It’s Potent! -sy-voide. Cliniquea laitan kun silmänaluset ovat kuivat, Benefit päätyy niille kun kevyt voide riittää.

Yllä pitäisi olla kuva, joka on valitettavasti blogimuutossa kadonnut. Samparin Glamour Shot on paras primer, mitä tiedän. Sehän on oikeastaan meikkivoide, väritön vaan. Käytän sitä, Benefitin Porefessionalia tai Dermalogican Skinperfect Primeria (LivBoxista tämäkin) pahimpiin kiiltokohtiin eli T-alueelle. Make Up Storen Prime & Protectia levitän joskus ihan koko kasvoille. Se on väriltään valkoista, mutta vaalentaa ihoa ihan tosi vähän.

peitetuotteet

Tässäpä mun meikin tärkeimmät yksilöt, eli peitetuotteet silmänalusille! Ja yksi heleyttävä tuote myös, Benefitin Ooh La Lift, joka tuli myös sieltä joulukalenterista. Benefitin Erase Pastea olen täällä hehkuttanut miljoonaan kertaan ja se on se täydellinen tummien silmänalusten peittäjä. Myös uusi tuttavuuteni, Shiseidon Sheer Eye Zone Corrector, on ihan hyvä. Tämä on tällainen normaaliin tapaan toimiva valokynä, ja mikään tällä periaatteella toimiva valokynä ei kyllä vedä vertoja sille valokynien kuningattarelle, eli tietenkin YSL:n Touche Éclatille. Lumenen sinisen neutraloijaa taputtelen usein vielä silmänalusille, jos on kunnon väsymys päällä. Ooh La Liftiä laitan kevyesti peiteaineen päälle, se on ihan törkeän hyvä tuote, pakko hankkia tätä isompi koko! Benefitillä on ihan törkeän hyviä nää peite ja -valotuotteet! Todella iso sääli, ettei Benefitiä enää kovin helpolla tänne Suomeen saa tilattua.

meikkivoiteet

Nyt olen pyöritellyt sen uusimman Guerlainin lisäksi näitä kahta meikkivoidetta: Clarinsin Extra-Comfortia ja Maybellinen Dream BB:ta. Ihan vaan siksikin, että molemmat ovat sävyiltään aika tummia ja sopivat mulle nyt, kun rusketusta vielä jonkin verran on Balin jälkeen jäljellä. Molemmat on saatuja, Clarins töistä ja BB bloggaajamiitistä. Clarinsista tykkään ehkä eniten ja se tuoksuu todella hyvältä. Molempia levitän kostean Beautyblenderin avulla. Nämä ovat sopivan peittäviä, eli meikkivoiteita mun makuun.

puuterit

Puuterituotteista käytössä on nää täälläkin vilahdelleet, eli MACin puuteri, MACin heleyttäjä ja Guerlainin Meteoriitti-kuulat. Nyt kovassa käytössä medium-sävyiset.

kulmat

Kulmaväreistä oon ihan jämähtänyt tähän Seppälän The Perfect Eyebrow Kitiin. Toi keskimmäinen sävy on vaan niin paras. Oon harjoitellut nyt myös Anastasian kulmageelillä, mutta sen kanssa on vielä ihan hiton hankalaa… Tulee helposti tosi julmat kulmat! Omani on sävyssä medium brown. Lopuksi huiskaisen viimeisen silauksen Maybellinen Browdramalla, sävy on dark brown.

Valitettavasti tästäkin on kuva muutossa kadonnut. Paras arskapuuteri jota käytän varjostuksiin löytyy Lumenelta, omani on tummemmassa sävyssä. Ja lemppariposkipuna on Benefitin Coralista.

ripsari

Vikana vielä ripsari, alaripsille vain koska ylhäällä pidennykset, Sensai 38. Siitä kirjoittenkin täällä just äsken.

siveltimet

Tässä vielä käyttämäni siveltimet. Kaikki hienosti eri merkkisiä! Vasemmalta oikealle: Real Techniques (puuteri), Cailap by Mariela Sarkima (varjostukset), Beautyblender (vähän jo hajalla, kiitos kovakouraisuuteni), Bare Minerals (puuteriset hehkutuotteet), Lily Lolo (poskipuna) ja alla MSCHICin ihan paras kulmavärisivellin. Joukosta puuttuu vielä Guerlainin Meteoriiteille tarkoitettu sivellin.

Mitäs tuumaatte mun jokapäiväisestä meikistä? Oliko tuttuja tuotteita tai jotain kiinnostavaa?

P.S. Niin ja huulet. Niille sipaisen jotain huulirasvaa, yleensä ei-minkään-väristä Baby Lipsiä.

21 Comment

 1. Mä jämähdä todella helposti samoihin tuotteisiin, etenkin luomiväreihin. Nappaan aina vaan laatikosta jonkun Naked paletin ja sillä sitten mennään. Toisaalta mikä sitä vaihtamaan jos tuotteet kerran toimii 🙂

  1. Niinpä, samaa mieltä! Mut sit miettii, et ois kiva joskus käyttää niitä muitakin, mut silti ei vaan käytä!

 2. Mä jämähdän kanssa helposti samoihin. Naked-kausi kesti pitkään viime kesänä. Nyt olen vähän pakottanut käyttämään aina jotain muuta, mutta helposti voin työpäivisin käyttää samoja lookeja viikosta toiseen (eli siis kierrätän jotain 3 lookia).

  1. No Naked-kausi on kyllä ihan sallittu. 😀

 3. Linda says: Vastaa

  Joo, jatkuva jämähdys menossa. Noi sun meikkivoiteet on mulle molemmat tuntemattomia tapauksia, eli ne kiinnostaa! 🙂

  Ja hei. Ei kyllä yhtään näppylää näy tossa kuvassa, ihanan tasainen ja heleä iho! 🙂

  1. On niitä näppylöitä siellä kyllä, mutta nyt on menossa yllättävän hyvä ihotilanne! Noi kuultotuotteet tietty hämää kans jonkin verran. 😛

  2. Niin ja etenkin toi Clarins on tosi hyvä. Otin sen töistä ja vasta kotona tajusin, että ihan saakelin tumma sävy! Tästä on jo aikaa, käyttämättä jäi. Nyt Balin jälkeen olin sen verran ruskee, että sopi just hyvin. Ei toi iholla tosin oo yhtään niin tumma kun mitä purkissa, edelleen sitä käytän, vaikka rusketus on jo aika hyvin häippässy.

 4. Kaunis meikki! Mua kiinnostaa tuo Maybellinen BB-juttu, se kun vaikuttaa hinnaltaan sopivalta opiskelijabudjettiin 😀

  1. Se on ihan passeli tuote. Nappasin sen tosiaan edellisestä bloggaajamiitistä, kun joku luopui omastaan. 🙂 Mietin kyllä, että liian tumma sävy mulle, mutta aurinkoloman jälkeen ja kesällä on just sopiva. Mukana rasian alaosassa on omassa kotelossaan tähän sieni, mutta sitä en kokenut kovinkaan hyväksi, vaan ehdottomasti kostealla Beautyblenderillä tätä käytetään! Mä tykkään tosi paljon käyttää tätä, jotenkin tosi helppoa! Tää tosiaan tekee semmosen aika mattaisen, ”puuterisen” lopputuloksen, mutta mä laitan tähän kyllä puuteria päälle. Ja tää on tosiaan semmonen sopivan peittävä, ei tee pakkelia, mutta peittää hyvin näpyt ja arvet, yksi kerros riittää. Mä en oo pitkään aikaan enää käyttänyt mitään erillistä peitevoidetta, pienet virheet saa mun puolesta näkyä vähän läpi. 🙂

 5. Sulla on niin kaunis päivettynyt iho! Mä olen syynännyt sitä aina livenäkin läheltä (salainen pahe, creepy) ja se on musta niin nätti ja heleä. <3 Se Maybellinen BB luopuja olin mä, tai luovuin siitä tummemasta sävystä, vaalea on edelleen mulla, jos kaipaan peittoa lyön sitä naamaan. 😛

  1. EIKÄ OO, APUA ET SYYNÄÄ ENÄÄ!! 😀 😀 Nyt se on tosin ihan ilahduttavan hyvässä kunnossa, liekö sit sen kasvoharjan ansiota?? Paitsi otsassa on ärsyttäviä näppylöitä, pitää ehkä testata voimakkaampaa Clarisonic-surruttelua sille alueelle? 😀 Hah joo mä muistelinkin, että sinä se taisit tosiaan olla. 🙂 Kiitos vaan. <3

   1. Onpa. 😀 Mun itseasiassa piti sanoa livenäkin, että en näe siinä mitään vikaa. 😀

    1. Pyh pah.

 6. Mulle paras vinkki tuon Anastasian kanssa oli se, että dippaan ensin vähän sivellintä tuotteeseen ja tupsuttelen sit ylimääräiset purkin kanteen. Sieltä otan sit lisää väriä siveltimeen, jos on tarvis. Usein ei kyl oo. Yhdellä dippauksella saa melkein tehtyä molemmat kulmat tai sit dippaan uudestaan ja teen toisen (kulman). Eli tuotetta menee ihan järjettömän vähän kerrallaan..! Mikä tarkoittaa, että tuo purkki kestää varmaan 5 vuotta aktiivikäytössä 😀

  1. Hmmmm, okei, kiinnostavaa! Pitää kokeilla! Sitä väriä tosiaan tulee aina ihan liikaa, vaikka miten olis varovainen. Veikkaan kyllä, että toi kuivahtaa parissa vuodessa. 😀

 7. No siis todellakin jämähdän, varsinkin meikkipohjan ja poskipunan suhteen! Valkkaan aina niitä suosikkeja kasvoille, vaikka niitä ”ihan ok”-tuotteitakin kantsis joskus käyttää.

  Anastasian Dip Brow on tosiaan kiva, mutta vaatii harjoittelua. Lääpin siveltimestä ylimäärät käteen, näin jäljestä myös tulee tosi pehmeä. Väri vaan tuntuu olevan mulle ihan liian tumma, vaikka periaatteessa passaa karvojen sävyyn ihan ok. Kulmakarvameikkijutut on ehkä rasittavin osa meikkauksessa 😀

  1. Joo, pitää kokeilla tota. Ja samaa mieltä, mäkin koen kulmien meikkaamisen tosi rasittavaks!

 8. Emma says: Vastaa

  Toooodelllaki jämähdän. Oon yrittänyt tsempata mutta varsinkin meikkivoiteen ja poskipunan kanssa oon jumissa (Rimmelin uus Comfort Serum, täydellinen, ja Narsin Orgasm, no todellaki täydellinen). Tällä viikolla oon eläny ihan reunalla ja käyttäny VOIDEMAIStA POSKIPUNAA huhhuh.

  Mä oon käyttäny muutaman testeripussin verran tuota Extra Comfortia ja se on ihana! Tuoksu on niin virkistävä ja raikas ja herättävä ja ah! Musta se tuoksuu vähän tuoreelle kurkulle 🙂 Mä olin ostamassakin sitä laivalta mut sitä ei löytynytkään ja päädyin Macin meikkivoiteeseen. Joskus kyllä vielä ostan tuon Clarinsin. Kesällä varsinkin se vois mennä, on vähän läpikuultavampi kuin tuo Rimmelin uutuus.

  1. Jep, mä tykkään kans sairaasti tosta Clarinsin tuoksusta. 🙂 Tänään laitoin Dioria vaihteeks ja olin ihan pettyny, kun ei tuoksunu miltään. 😀

 9. Ilona says: Vastaa

  Kovin on hyvä jämähdys! Mun jämähdys on se tietty meikin muoto. Saatan vaihdella vähän sävyjä, mutta kun se perusrakenne on sama ei ilme loppujen lopuksi juuri muutu… :’D Suurin jämähdys tulee kyllä meikkipohjassa. Jos on kiire, tekee niiiiiiin paljon mieluummin sen tutun ja turvallisen!

  1. Joo, meikkipohjajämähdys on kyllä se yleisin.

Vastaa