Millainen joulu tästä tulee?

Kuvien tuotteet saatu blogiin.

Olen jouluihminen henkeen ja vereen. Rakastan joulussa kaikkea, mutta parasta on silti joulun odottaminen ja kaikki siihen liittyvä: kynttilöiden polttaminen, piparit, joulutortut ja glögi, lahjojen ostaminen, joululaulut, joulukuusen koristelu, ihan se yleinen fiilistely (ja toki odotan joulukalenterin availua innolla!) Jouluaatto ollaan vietetty AINA mun vanhempien luona, mutta tänä jouluna pahoin pelkään, että siihen tulee poikkeus.

Kotona siis ollaan meidän pikku perheen kesken. Kuusen olen jo tilannut ja se toimitetaan kotiin ennen joulua. Kinkkua meillä ei syödä, joten ostan varmaan jotain kalaa itselleni jouluruuaksi ja Amanda syö todennäköisesti sitä samaa mitä aina, eli pastaa. Herkutellaan toki taas varmaan aivan liikaa. Ekat joululahjat ostin varmaan jo heinäkuussa ja ei liene yllätys, että Amanda saa ”muutaman” paketin. Joululauluja meillä on kuunneltu jo pitkään ja Amanda miettii, että koska niitä tonttuja alkaa näkyä. Joka toinen päivä on sitä mieltä että joulupukki tulee, joka toinen päivä tuumii että ehkä riittää että pukki jättää lahjat ovelle. Toivon, että voisin pitää jouluna reilusti lomaa ja Amandallekin joululoma tekee varmasti hyvää. Tulispa jouluksi lunta!!! Tää pimeys masentaa mua jotenkin tosi paljon, olisi niin ihana saada ulos vähän valoa (tai pitää viimeinkin laittaa meidän pihavalot kuntoon…). Amandakin odottaa kovasti lunta ja sitten neitiä saakin taas vetää pulkassa joka paikkaan. Kuulemma lumiukonkin haluaa tehdä. Odotan joululta kivaa yhdessäoloa, haluaisin lukea jonkun uuden hyvän kirjan ja levätä paljon.

Yksi jouluun liittyvistä lempparijutuista on ehdottomasti The Body Shopin joulutuotteet, ne pitää aina käydä hartaasti tuoksuttelemassa läpi. Nyt sain pr-tuotteina testiin ihanaa Festive Berry -sarjaa, jonka tuoksu on raikas karpalo. Sain myös muista tämän joulun kausisarjoista, Warm Vanilla ja Winter Jasmine testiin vartalovoit ja en kyllä oikeasti tiedä, mikä näistä tuoksuista on mun tämän joulun lemppari! Yleensä mulla on ehdoton suosikki, mutta nää on kaikki todella hyviä! Ajattelin ensin, että annan näistä pari joululahjaksi, mutta enpäs mä raaskikaan, vaan rupeen läträämään vartalovoilla ihan huolella tänä jouluna. Täältä voitte tutustua tämän joulun sarjoihin, jos eivät vielä ole tuttuja.

Sain testiin myös tämän The Body Shopin Bold As Nature -luomiväripaletin, josta löytyy jouluunkin aivan ihania sävyjä. Mulla ei ollut oikein kunnolla kokemusta TBS:n luomiväreistä, joten oli kiva päästä testaamaan. Pakko sanoa, että tämä muovinen rasia tuntui käteen jotenkin vähän heppoiselta, mutta luomivärien laatu yllätti! Pigmenttiä löytyy, mutta ei liikaa, joten helppo häivyttää. Ja aivan ihania sävyjä!!! Olen käyttänyt tätä palettia ensitestaamisen jälkeen päivittäin, tai no, siis niinä päivinä kun ”pitää” (eli asiakastapaamisia) tai haluan meikata. Meikkaan kyllä usein ihan omaksi huviksenikin, jos aamuisin on aikaa. Saa nähdä, jaksanko joulun pyhinä ja lähinnä kotona hengaillessa meikkailla. 🙂

Mitä teidän tämän vuoden jouluun tulee kuulumaan? Onko edessä erilainen joulu? Joko olette käyneet tuoksuttelemassa TBS:n joulusarjoja ja onko muita, jotka odottavat niitä aina yhtä innolla ku mä?

Vastaa