Marjajuttuja

Sain töistä muutaman Lumenen tuotteen, jotka kuuluvat Berry Refresh -sarjaan: kosteusvoide, kuorintavoide ja suihkugeeli. Käytän vakituisesti Lumenen silmämeikinpoistoainetta (kuten kävi ilmi aiemmin täälläkin), mutta muuten en ole ollut hirveän kiinnostunut Lumenen putsailukamoista. Mutta Lumene on hieno ja vahva suomalainen brändi, arvostan suuresti. Ja olin monen monta vuotta koukuttunut Lumenen valopuuteriin, joka lopetettiin (kävin hamstraamassa Lumenen tehtaanmyymälästä kaikki loput). Tämä tuote tuli uudestaan myyntiin n. vuosi sitten, mutta enää en ole siitä ihan niin innostunut.

Mutta asiaan. Mulla on käytössä myös tähän Berry Refresh -sarjaan kuuluva dödö, mutta se ei mulla toimi tarpeeksi hyvin (kuten ei useimmat muutkaan höpöhöpö-dödöt). Mutta aloitetaan suihkugeelistä: yhhyh. Haju on todella…ei aito ollenkaan. Purkki on vähän jotenkin vetkuli ja geeliä on ärsyttävä puristaa ulos. Pesee ihan hyvin ja huuhtoutuu poiskin, mutta se haju…äääh, ällöttää heti. Olen todella laiska kuorimaan ihoani, ja tämän suihkugeelin jälkeen sama mustikka ei mitenkään houkuttele. Ja haju on tietenkin sama, aivan kamala, jos mahdollista niin vieläkin voimakkaampi kuin suihkugeelissä! 😀 Eijjeijjei, en tiedä jääkö tämä vakikäyttöön.

Peljästyin siis näitä ekana testattuani, että vartaloemulsiokin on karmaisevan tuoksuinen mutta ilahduin! Vaikka se tuoksuukin vähän samalta (vaikka onkin eri marja!), niin kuitenkin jotenkin paremmalta, pehmeämmältä, ihan hyvältä. Ja mikä tärkeintä: imeytyy heti. Olen myös toooodella laiska lääppimään kosteutusjuttuja iholleni, ja hylkään heti kaikki sellaiset, jotka eivät imeydy kunnolla. Tämän kuitenkin käytän ilolla loppuun.

En vielä ole nähnyt näitä kauppojen hyllyillä, liekö ovat vasta pian tulossa…? En kyllä yhtään tiedä!

Mitä hyvää tai huonoa olette löytäneet Lumenelta?

16 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  aika vähän on kyllä kokemuksia Lumenesta, tai no se valokynä ihan ok, mutta muuten ei tule mitään tuotetta mieleen edes 😀

  1. Jep, Lumenen valokynää itsekin olen käyttänyt monta kymmentä putkiloa! 😀

 2. Nonnu says: Vastaa

  Nämä on varmaan jotain uutuuksia jotka ovat tulossa, en nimittäin ole nähnyt näitä missään vielä. Tosin en nyt mitenkään fanaattisesti seuraa Lumpun tuotevalikoimaa 😀

  Itse rakastan Lumenen puhdistusöljyä, joka on myös lopetettu tuote. Kävin viime syksynä Vantaan tehtaanmyymälässä ostamassa niitä varastoon ja satuin vielä vuoden vaihteessa löytämään niitä Anttilan alepöydästä, joten nyt niitä odottaa mulla 7 kpl kaapissa 😀 Sitten kun loppuvat, en tiedä mitä alan käyttää puhdistuksessa, mutta se olkoon sen ajan murhe 🙂

  1. Hah, toinen Lumene-hamstraaja! Ja voi mikä lempinimi, Lumppu… 😀 ! Ja L’orealhan on Lorkku!

   Enpä oo tähän puhdistusöljyyn aiemmin törmännytkään…ja nyt ei ilmeisesti siis kannata enää kiinnostuakaan. 😀

  2. Nonnu says: Vastaa

   😀 yks mun kosmetologi/kosmettiikamyyjä ystäväni sanoo aina Lumeneita Lumpuiksi, sieltä on tarttunut tämä lempinimi.

   Juu, se puhdistusöljy kuuluu siihen vaaleanpunaiseen Lift-sarjaan joka on kai tarkoitettu tälläisille itseni kaltaisille ikäihmisille ;D Mä olen käyttänyt sitä jo pitkään kaksoispuhdistuksen ykkösosiona, koska sen kanssa lähtee vedenkestäväkin meikki ilman isompia hankaamisia. Puhdistuksen olen viimeistellyt puhdistusmaidolla mikä on nyt aina milloin mitäkin merkkiä, nyt on käytössä Revlon. Puhdistusöljy on ihan sairaan riittoisaa, kestää jokapäiväisessä käytössä melkein vuoden! Sensailla on kans vastaava, mutta maksaa noin 5 kertaa enemmän. Pidä mielessä kuitenkin, sitä saattaa jostain vielä nimittäin säkällä saada. Anttilassa ainakin myivät sitä 5 euroa per pullo!

   Pullo on tämän näköinen:
   http://lumenebrand-fi.absolutions.fi/default.asp?docId=22220&productId=21784

  3. Mulla on jotain puhdistusöljyjä ollut käytössä ja on vieläkin, mutta en ole ihan HIRVEÄN ihastunut niihin…Sebamedilla siis mennään edelleenkin. 😀 Mutta pitääpä vilkuilla ympärilleni.

 3. Valokynä, ja meikkivoide + puuteri siitä ”halvemmasta” Naturals-jutusta on vakkarikamaa. Lisäksi muutama ripsari on ollut ihan kivoja. Ja irtopuuteri on ollut ihan jees. Ja ja ja. Tosin puhdistus- ja suihkujuttuja en ole oikein käyttänyt, paitsi just sitä maailman parasta silmämeikinpoistoainetta 🙂

 4. Mohn says: Vastaa

  Silmämeikinpoistoaine on mulla kanssa vakiputsari. Muuten ei hirveästi Lumenea ole vakikäytössä. Valopuutereita mulla on ollut useita, tosin kaikkien kohtalo on ollut lentää jossain vaiheessa kanveesiin. ;-( On pitänyt jo piiiiiiiitkään ostaa uusi mutta en ole saanut aikaiseksi. Mutta kaipaan sitä kovasti ja jatkuvasti olisi käyttöä…vähänkö olen saamaton!

  1. Mohn says: Vastaa

   Hmm, kuulostinpas siltä, että en juurikaan käyttäisi Lumenea. Onhan mulla kuiterkin ollut kokeilussa kaikenlaista, pohjustutuotteita, ripsareita, hulipunia, luomivärejä…. Käytin pitkään Lumenen poskipunaa ennen mineraaleihin siirtymistä, ensimmäinen poskipunani ikinä jonka olen kuluttanut loppuun ja ostanut uuden samanlaisen tilalle. 😀

  2. Oon mäkin joskus käyttänyt loppuun asti pari Maybellinen poskipunaa! 😀

 5. Nina says: Vastaa

  Mä olen tykännyt Arctic Aqua-sarjan tasapainottavasta kosteusemulsiosta. Meikin alle tosi hyvä ja kosteuttaa mukavasti. Valokynä on myös käytössä, ja luonnollisesti SE ihon sävyn heleyttäjä. Ja sitten välillä käytän Crystal Radiance Primeriä, toimii sekin 🙂

  1. Joo mullakin on SE ihon sävyn heleyttäjä! 😀 Ja primer on kans ookoo.

 6. Tyly tahtoo takaisin sinisen pullon ”Magic tropsit”, pentele vieköön kun muuttivat brändiänsä ja pullojansa niin sorkkivat tuhkimotipat pilalle. Noilla vanhoilla sai liftattua aamusella pläsinsä hyvin paikoilleen, suupieletkin kohosivat pieneen hymyyn sen kummempia yrittelemättä.
  Jotain Lumpsukkaa löytyy bjyytiboxista;
  Vitamin C+ kosteuttava tehohoito on kelpo kamaa ollut mulle.
  Muutama luomiväri on, tosin en hehku onnesta niitä käyttäessä koska värit yleensä kauniinpia rasiassa kun luomilla…poikkeuksena Blueberry hohdeluomiväri joka yllätti positiivisesti.Ja Natural code-sarjan luokkarit ihan kelpo kamaa arkeen.
  Kiiltopunia on muutama,tykkään kovasti, vat sopiva punan ja kiillon välimuoto.
  Ripsarit on hirveetä tuubaa, ei tartu mun räpsyttimiin.
  Lumene on vähän turhan kallista markettikamaa, jos ostan niin kyl se alekorista sitten on.

  1. Oon kuullu hyvää monistakin ihmetipoista! Ja joo, ripsarit yltää korkeintaan jollekin ihan ookoo -tasolle. 🙁

 7. Täältä löytyy silmämeikinpoistoaine ja sitten ne 3kpl blueberry-luomiväriä sekä muutama vanhempi huulipuna. Ja vuosien varrella on tullut kokeiltua puuteria, peitepuikkoa, muita luomivärejä ym.

  Eka innostuin ihan hirveästi nuista uutuuksista, vaan kun haukuit tuoksun, niin en sitten tiedäkään… :D. Riippuen hinnasta voisin kokeilla kuorintaa, ellei tuoksu ole sitten omaan nenääni myös ällö :).
  Minkälainen kuorintateho sillä oli??

  1. Toi kuorinta on ihan jees, ei mikään SUPER teho, vaan just sopiva ja iho jää pehmeäksi. Mutta EN VAAN VOI SIETÄÄ sitä hajua! 😀 Ihan ällöttävän kaamea.

Vastaa