Hyvästit

heihei

Rakkaat lukijani! Tämä on viimeinen postaus, jonka Purkkimafian puolelle kirjoitan. Mun piti jäädä tänne roikkumaan loppuun saakka, mutta menin jo siirtämään mun Bloglovin-seuraajat uuteen osoitteeseen, niin ajattelin, että ehkä se on sitten viisainta siirtää loputkin kamansa uuteen ja jatkaa siellä.

Syyskuu tuo muutoksia muutenkin mun elämään, aloitan nimittäin uudessa työssä! Olen innoissani! Sitä ennen ajattelin käväistä Tukholmassa shoppailemassa vähän uusia työvaatteita ja hmmm ehkä eksyn hieman myös jonnekin Benefitin tiskin suuntaan… Oikea syy Tukholmassa käväisyyn on kuitenkin Stockholm Inkbash, johon tosin omalta osaltani tarkoitus olisi mennä ihan vaan katselemaan. Mutta eihän sitä tiedä, tatskamessut ovat toki aina täynnä mahdollisuuksia! Postausta luvassa!

Blogini jää tänne Purkkiksen puolelle hengaamaan, mutta päivittäminen jatkuu osoitteessa kissis.fi ! Parin päivän päästä viimeistään tuo osoite menee uuteen pohjaan, joten tulkaahan sinne sitten jatkossa!

Purkkiksen Instagram jatkaa meidän bloggaajien päivitysvoimin ja Facessa meitä ex-purkkislaisia voi seurata täällä. Ja kyllä kannattaakin seurata, me ollaan ihan super-jees jengi!

Kiitos Purkkimafia, pus ja hei!

8 Comment

 1. Onnea uudesta duunista <3

  1. Hei kiitos! <3

 2. Onnea uudesta työpaikasta 🙂

  1. Jeij, kiitti! 🙂

 3. Salka says: Vastaa

  Onnea uudesta työpaikasta 🙂

  1. Kiitti 🙂

 4. RuuRuu says: Vastaa

  Hei, onnea uusiasta tuulista, ja uudesta duunista!

  1. Kissis says: Vastaa

   Hei eka kommentti tänne uuteen pohjaan! Kiitti! 🙂

Vastaa