Täällä ollaan!

IMG_8756

WOOP WOOP! Ihan eka postaus tänne uuteen, ikiomaan alustaan, KUINKA JÄNNITTÄVÄÄ! Otin Purkkimafiasta mukaani kaiken, koko blogini historiani, koska en vielä ainakaan mitenkään ”halua aloittaa alusta”, tää on edelleenkin mun rakas päiväkirjani elokuusta 2011 lähtien. Eli blogattua on tullut pian tasan viisi vuotta, ihan hullua! Ei noita ekoja postauksia kyllä kannata mennä kenenkään kuitenkaan lukemaan, en voi suositella.

En aio tehdä mitään ”kuka minä olen?” -postausta, koska en oikein usko, että siellä tällä hetkellä ainakaan ihan hirveästi on uusia lukijoita. Ajattelin kuitenkin kertoa itsestäni ja blogistani muutamia sekalaisia juttuja!

 • Täytin viikko sitten sunnuntaina 33 vuotta. En tunne itseäni niin vanhaksi, vaan olen ikuinen kaksikymppinen! Ja vaikka innostuinkin MACin Trollit-kokoelmasta, en kuitenkaan osta mitään pehmoleluja, enkä halua värittää värityskirjoja! My Little Ponytkin säästän vaan siksi, jos niistä sais jotain rahaa.
 • Mä en ole mikään ns. pukeutuja. En pystyisi pitämään muotiblogia! Tykkään vaatteista, mutta en ole oikein löytänyt sitä ihan omaa tyyliäni ja jos löydän jonkun ihanan vaatteen, se on myös usein aivan liian kallis mun ostettavaksi. Yritän aina ostaa vähemmän, mutta laadukkaampaa, mutta en ikinä oikein täysillä onnistu tässä. Lempivaatemerkkini on Hunkydory ja lempikauppani Helsingissä Urban A.
 • Rakastan kuitenkin vaatteita, jotka ovat laadukasta materiaalia ja joissa on jokin juju. Kuten vaikkapa näissä kuvissa näkyvä t-paita, jossa hauskoja paljeteilla tehtyjä kuvia, mm. huulipuna!
 • Rakastin kirjoja jo ennen kuin osasin lukea ja olen lukenut elämäni aikana PALJON. Yritän nykyään lukea enemmän englanniksi. Olen nykyään valtavan hidas lukija, ympärillä on aivan liikaa häiriötekijöitä (kännykkä, kissat, yleinen keskittymiskyvyn puute jne). Tällä hetkellä luen Laura Lindstedtin Oneironia.
 • Aina kun lakkaan kynsiäni jollain muulla kuin neonvärisellä kynsilakalla, mietin heti, että pitäis lakata vaan niillä neonväreillä. Rakastan neonvärisiä kynsilakkoja!
 • Kaikki sanovat, että mulle sopii paremmin tummat hiukset, mutta itse viihdyn tosi hyvin tässä vaaleassa! Mua ärsytti juurikasvu enemmän tummissa hiuksissa ja jatkuvasti sai olla värjäämässä. Silloin tosin riitti kotivärjäily, mutta nyt joutuu kampaajalla käymään n. 7 viikon välein.
 • Ennen blogimuuttoani tänne mua pyydettiin bloggaajaksi erääseen blogiportaaliin. Oli kuitenkin erittäin mukavaa tulla tänne omaan osoitteeseen! Muistelen vieläkin joitakin pari vuotta sitten blogiini tulleita, väheksyviä ”kuinka monta lukijaa sulla edes on?” -kommentteja. On niitä ihan kivasti, oli jo silloin! Kommenttien vähyys nykyään ärsyttää, mutta ymmärrän senkin, koska olen itsekin laiska blogikommentoija.
 • En ole koskaan tehnyt blogiani mitenkään päämäärätietoisesti, vaan tää on ollut mulle aina vain rakas harrastus. Olen siis erittäin iloinen, jos joku löysi blogiini Purkkimafiasta ja tuli perässä tänne! Kosmetiikkapostauksia on tulossa jatkossakin!
 • Seuraan Facebookissa monia kissojensuojelupaikkoja Suomesta Gilin saarille asti ja vähintään viisi kertaa päivässä mietin, että voitasko ottaa neljäs kissa… Mä en oikeasti kestä kuinka ihania kissat on.

IMG_8755

Mutta mitä te tykkäätte tästä uudesta pohjasta? On tässä vielä vähän fiksattavaa, koko ajan huomaan jotain omituisuuksia…

Lähiaikoina tulevia postauksia on ainakin nämä: Lorkun uudet kasvonaamiot, vinkkejä hyvistä kosteusvoiteista (etenkin meikin alle), mun uusimmat ostokset MACilla ja haluaisin pitkästä aikaa tehdä myös sellaisen päivä mun kanssa -postauksen! Ja Tukholman tatskamessuista ajattelin kertoilla sekä shoppailuistani samaisella reissulla! Ensi perjantaina lähtö Stokikseen!

41 Comment

 1. Linda says: Vastaa

  Tää on tosi freesi, ja vitsi miten nätit kuvat postauksessa! No, ei susta varmasti ei-nättejä kuvia saakaan. 🙂

  Trollit oli aika hauskoja, mutta sit itse tuotteissa ei ollut yhtään sellaista ihan pakko saada -juttua, niin saivat jäädä. Leluje saattaisin keräillä, MIKÄLI meille ei olisi niitä miljoonittain, eli lisää krääsää en missään nimessä enää halua. :’D

  1. Kissis says: Vastaa

   Hih, kiitos ihana Linda! <3 Mäkin viihdyn täällä, kunhan ensin saan jotain juttuja vielä kondikseen. :'D

   Munkin piti ostaa se sivellin, mutta se oli ihan LELU ja sitä Sushi Kiss -huulipunaa ei tullut ollenkaan Suomeen. 🙁

 2. Anna says: Vastaa

  Oi tää on hyvän näköinen! (: I like!

  1. Kissis says: Vastaa

   Jeeee, kiitos! :))

 3. Nimetön says: Vastaa

  Hyvältä näyttää!

  1. Kissis says: Vastaa

   Mahtavaa! 🙂

 4. Nimetön says: Vastaa

  mä luen sun kaikki postaukset mut olen huono kommetoimaan mitään. ehkä viimeksi kun olen jotain kommentoinut oli silloin kun sun nuorin kissa meni leikattavaksi.

  1. Kissis says: Vastaa

   Hehe, joo, en pakota ja ymmärrän toki, useimmat tulee mobiilin kautta ja siinä kommentoiminen on aina ärsyttävää. Itsekin luen blogeja usein just julkisissa kulkuvälineissä kännyllä ja enpä kyllä kommentoi sillon ikinä!

   Mutta ihanaa, että jätit nyt kommentin, tosi nastaa että on vielä ”vanhoja” lukijoita!

 5. Tosi kivan näköinen sivu! 🙂 Ja en ole nähnyt susta tummahiuksisena kuvia, mutta musta toi vaalea sopii sulle älyttömän hyvin! Haluan nimittäin itsekin hopean vaaleat hiukset 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No nyt nää on jo ihan kellertävät, onneksi kampaaja-aika varattuna! 😀

 6. LauraL says: Vastaa

  Hyvältä näyttää! 🙂 Täytyis ottaa itteensä niskasta kiinni ja ruveta kommentoimaan enemmän. Tosiaan itekin nykyään luen blogeja varmaan 90% mobiilisti niin kommentointi on vähän kökköö..

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mäkin luen Bloglovinin kautta kaiken, ja usein mietin, että ”pitääpä käydä kommentoimassa sitku on tietokoneella” niin eipä sitä sit enää ikinä muista. 🙁

 7. Nimetön says: Vastaa

  Kivaa että jatkat ja että minä saan jatkaa blogisi lukemista edelleen, monen vuoden jälkeenkin!

  Tukholman shoppailuvinkkejä, -löytöjä ja muitakin tärppejä odotan innolla, reissu on jo tilattu mutta hyvä kempparikartta puuttuu!

  1. Kissis says: Vastaa

   No todellakin jatkan! 🙂 Mä olen ollut Tukholmassa viimeksi joskus ala-asteella luokkaretkellä, joten ei ole mulle yhtään tuttu kaupunki! 😀 Silti on jotain jo ylhäällä, missä pitää ehdottomasti käydä!

 8. sanna says: Vastaa

  On kivan näköset sivut ja omat:) harvemmin minäkään kommentoin postauksia, vaikka kaikki luenkin..tykkään blogistasi kovasti!

  1. Kissis says: Vastaa

   Kiitos paljon! <3 🙂

 9. Jostain syystä blogger ei halua päivittää uutta osoitettasi. Mutta on mulla bloglovinkin 🙂
  Kyllä niillä kommenteilla on merkitystä, eikö vaan 😉 vaikka lukijoita kävisi niin aika yksinpuhelua se olisi jos ei kukaan kommentoi. Sama tuntui Purkkikseen muutettaessa mutta nyt on asiat ennallaan. Onnea uuteen blogikotiin 🙂

  Ps. Luulin sua minua paljon nuoremmaksi 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Kommentit on toki aina kivoja, mutta on sitä jotenkin myös tottunut, ettei niitä niin hirveesti enää tule.

   Ja kiitos ikä-kohteliaisuudesta, haha! Kyllä multa aina niitä papereita kysytään. 😛

 10. RuuRuu says: Vastaa

  Mä kaipailisin sitä et koko teksti näkyis kerralla eikä tarvii klikkailla useempaa kertaa 😀 First world problems 😀 liian hyvälle tottunut, ja keikki mulle heti nyt 😀 Mä en ite niinkään seuraa kun yksittäisiä kissoja, mut sit oon jääny ihan faniks jenkkilässä olevalle koirien vanhustentalolle, ne on jotenkin niin liikkikisiä kun siellä asustaa monta eläkeläis koiraa, jotka ois kai joutunu piikille, mut pääsivät loppu elämäksen tuonne <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mä ajattelin kokeilla tällaista ”etusivu erikseen” -tyyliä, josta pitää klikata aina itse postauksiin. Tää on analytiikan kannalta parempi, koska nään selkeemmin postauskohtaiset käyntikerrat ja ehkä tää on sit muutenkin vaan mukavaa vaihtelua. Ja postausten lukeminen on mun mielestä jotenkin helpompaa, kun toi sivupalkki ei raahaa postauksessa mukana, vaan on ainoastaan etusivulla. Mutta siis ymmärrän sun pointin ja kiitos mielipiteestä! 🙂 Niin ja siis tolle etusivullehan ei päädykään, jos seuraa blogia esim. Bloglovinin kautta, vaan siitä ohjautuu suoraan postaukseen!

   Kuulostaa ihan super-symppikseltä toi koirien vanhustentalo, voitko kertoo tarkan nimen? 🙂 <3

 11. RuuRuu says: Vastaa

  Old Friends Senior Dog Sanctuary , on ihan parasta kun ne päivittelee niitten aikaa aamusta, niin aamut on täynnä koiravanhuksia <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Thänks, laitoin seurantaan! 🙂

 12. rrory says: Vastaa

  Hyvältä näyttää tää uusi alusta! Raikas ja kevyt ilme 🙂 Oon seurannu sun blogia jo piiiitkään (kissaämmäajoista asti!), mutta en ole varmaan kertaakaan heittänyt mitään kommenttia. Oon niin huono semmosessa heh. En enää muista edes mitä kautta päädyin seuraa sun blogia, mutta saatto olla kissat tai ekan oman asunnon hankinta tai lasik-leikkuas 😀 Itellä on nykyään kaks rescue kissaa ja seuraan myös paljon kissojen (ja koirien) rescuejuttuja 🙂

  Ps. Bussissa bongannu sut muutaman kerran, mutta en oo uskaltanu/osannu sanoa mitään x)

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, bussi-stalker! 😀 Hauskaa, että oot vielä messissä! <3

 13. Mari says: Vastaa

  Hieno blogi! Ja joka postaus luetaan ja oon huono kommentoimaan, sori!
  Ja sun blondi tukka on parempi. Oon tehny saman muutoksen ja samaa palautetta saan ja en usko ollenkaan. Ja eniten odotan suosituksia päivävoiteista meikin alle.
  Nähdään täällä usein;)

  1. Kissis says: Vastaa

   JEEEEE, kiitos! 😀 Ja ok, poikaystävä on kans sitä mieltä, että blondi on parempi. Mut kai sille kelpaa kaikki (paitsi siitä pinkistä ei kyl tykänny), kunhan en leikkaa otsatukkaa, haha! 😀

   Oon löytänyt ihan SAIRAAN hyvän päivävoiteen nimenomaan just meikin alle, postausta tulossa ihan asap, ootas vaan!

 14. Sonja says: Vastaa

  Moikka! Täälläkin sama juttu, pitkään oon seurannut sun blogia mut muistaakseni nyt vasta eka kommentti 😀 Odotan innolla tulevia postauksia, kaikki noi aiheet osui jotenkin itsellekin ajankohtaisiksi!

  1. Kissis says: Vastaa

   Kiva kuulla! 🙂 <3

 15. Katarooma says: Vastaa

  Postaustoive, ku kerta luet paljon. Eli kirjoista, mitä tykkäät lukea!

  1. Kissis says: Vastaa

   Siis mä NIIN haluisin kirjottaa kirjoista, mutta oon niin hiton hidas lukee. 🙁 Mutta, mä yritän!

   1. Katarooma says: Vastaa

    Hih, voithan sää kirjottaa aiemmin lukemistas, joista tykkäsit kovasti jne. 🙂

    1. Kissis says: Vastaa

     Just mietin samaa, että niinpä! 😀

     1. Katarooma says: Vastaa

      Go, go! Mää jään nyt painostavasti oottaan postausta/postauksia kirjoista… 😀

      1. Kissis says: Vastaa

       :DDD

       1. Katarooma says: Vastaa

        :DDD

 16. Ida-Lotta says: Vastaa

  Ihana Kissis! Mukana ollaan, Purkkimafian ajoilta jääty mukaan. Mä en ole kissaihmisiä sitten OLLENKAAN mutta teidän kissat on kyllä ihania ja luen niistä mielelläni. Mitään tiettyä suosikkiaihepiiriä ei oo – kaikki kosmetiikkaan liittyvä kiinnostaa! Ja eläimiin, koska koirien ohella eläimet on parasta mitä maapallolta löytyy.

  1. Kissis says: Vastaa

   Hih, jee! <3 🙂 Ja oon kuullu tällasta muiltakin, hassua. 😀

 17. Mukana ollaan ja hyvältä näyttää 🙂 Itselläni menee hieman vaihtelevasti tuo kommentointi, mutta yritin siinä jatkuvasti parantaa, koska tiedän itsekin miten tärkeitä ne lukijoiden kommentit ovat – lyhyetkin sellaiset <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä!!

 18. Tarja says: Vastaa

  Hei! Minäkin jätän kommenttia. Olen myös lukenut sun blogia kissaämmä-ajoista. Ja luen jatkossakin, koska vaikka mun kiinnostus kosmetiikkaan vaihtelee, kissoihin ei koskaan<3. Kiitos kun jaksat pitää blogia, on kiva kun täällä on aina uutta luettavaa:)

  1. Kissis says: Vastaa

   Kiva kuulla! 🙂 <3 Oon kesän ajan kirjoitellut turhan vähän tänne, mutta uskoisin nyt taas blogin piristyvän. 🙂

Vastaa