Pieni MAC-haalinta

MAC

Tein lauantaina muutamia MAC-ostoksia! Kuten täällä kirjoittelinkin, pitkästä aikaa oli sellainen kokoelma MACilta, että mua kiinnosti älyttömästi, TROLLIT! Mun Trolli-ostoslistalla oli alunperin Glow Rida -hohtopuuteri, Sushi Kiss -huulipuna ja sivellin. Näistä sitten kotiutin vain tuon hohtopuuterin, koska Sushi Kissiä ei tullut Suomeen lainkaan (buuuu!) ja sivellin oli ihan lelu! Mutta se hohtopuuteri onkin sitten eri kiva, rasiaa myöten:

Trolls MAC Glow Rida

MAC Trolls Glow Rida

Kysyn vaan: kuinka söpö voi hohtopuuteri olla?! Kuinka tän edes raaskii korkata?

Tän ostaminen olikin sitten oma hommansa! Elokuun alusta asti seurailin tiiviisti kauneusbloggaajien foorumia ja piinasin bloggaajakollegoitani kärsimättömillä ”JOKO TÄNÄÄN?” -kysymyksillä ja viime viikolla kävin MACilla ke, to, pe ja la! Huh! Keskiviikkona kuulin, että Stockalle oli tullut uutta kamaa kosmetiikkaan ja myyjän ilme paljasti, että oli ne Trollitkin jo tulleet, mutta ei vielä tarkkaa tietoa esillepanosta. Torstaina sama homma, mutta nyt jo sentään tunnustettiin, että oli tuotteet tulleet, ”ehkä huomenna perjantaina esille”. Perjantaina aamupäivällä ei tiedetty taaskaan varmasti mitään, ja olivat sitten tulleet esille samana iltana, arggghh!

Onneksi lauantaina oli vielä kaikki myynnissä! Tai siis, ne mitkä Suomeen saatiin, mun Sushi Kiss ei tullut lainkaan (tää sävy on myös perusvalikoimassa, mutta tällä hetkellä loppuunmyyty). Tän saamarin Trolli-shown jälkeen olisin ostanut tän Glow Rida -hohtopuuterin ihan ostamisen ilosta, koska hieman rasitti tää ”ei oo tietoo, ei voida kertoo, ei voi tehdä varauksia, nännänänää”-perus-MAC-meininki. Kamalaa tässä Trolli-casessa oli myös se, ettei Trolleilla ollut mitään ständiä!!!!! Trollit oli lykätty suoraan ”jämäkasaan”, jossa siis viimeisiä kappaleita muistakin kokoelmista. Apua!

MAC

MAC

Sushi Kiss-pettymyksessä ostin uuden huultenrajauskynän, koska MACin Pro Longwear -kynät ovat parhaita! Mä käytän vaan tällaisia nudesävyjä, jotka sopivat kaikkien mun huulipunien kanssa. Tän ostamani kynän sävy on Staunchly Stylish ja vaikka nää Pro Longwearit näyttävät siltä, että voikohan näitä teroittaa ollenkaan, niin kyllä, ihan normaalisti! Eivät ole mitään kierrekyniä. Mutta teroittaminen kannattaa tehdä oikeasti hyvällä teroittimella! Näissä kynissä jälki on pigmenttistä ja superpysyvää! Suosittelen tutustumaan, jos eivät ole jo tuttuja!

Tässä swatchailut molemmista:

MAC

Mitä mieltä mun ostoksista? Ostiko joku muukin Good Luck Trolls -kokoelmasta jotain?

P.S. LISÄYS: Testasin tätä Glow Ridaa ja ON IHANA! Ihan täydellinen kuulto! Enemmän kuitenkin korostustuote kuin koko kasvoille levitettäväksi.

12 Comment

 1. Trolli-meikkikokoelma kelpaisi mulle vaikka ihan vaan koristeeksi kylppäriin! 😀

  Ps. Ihana, viihtyisä blogikoti sulla. Tulen toistekin kylään. <3

  1. Kissis says: Vastaa

   No niinpä! Mietinkin, että raaskinko käyttää tätä lainkaan, ihastelenko vaan! 😀

   Ja kiitos, minäkin viihdyn täällä erinomaisesti! 🙂 Kiva jos tuut! <3

 2. Trollivillitys meni multa jostain syystä aikoinaan täysin ohi, mut hohtopuuteri on kyllä ihana. 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Siis joo, tästä tuli mun ykköslemppari! <3 Tää on hyvin paljon the Balmin Mary-Lou Manizerin tyylinen, mutta ei ihan niin voimakas kuulto!

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Onhan toi söpö,mut mä en jotenkin osaa yhtään käyttää tollasia, loistan kun jouluvalot vaikka oletan vaan vähän sipsevani kuultoa 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo tätä ei parane koko kasvoille kyllä ainakaan isommalla kädellä laittaa, ainoastaan korostukseen!

 4. Äh, mä oisin kans halunnu Sushi Kissin (trolliversiona toki) ja siveltimen, mut ilmeisesti ei tartte vaivautua. ?

  Onnea uuteen blogikotiin, hyvältä näyttää!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, olin tosi pettyny ettei Sushi Kissia tullut. 🙁 Ja se sivellin, äääääh! Oli kyllä kaukana MAC-laadusta! 🙁

 5. Onnea uuteen kotiin 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Kiitos Marina! 🙂

 6. hanna says: Vastaa

  Trololololololololoooooooooo. Sori oli pakko! Niin ja asiaan – onhan tää ihan söpö idea, mutta muhun ei tää trolli-kokoelma iske juurikaan. Muut on ollut mielenkiintoisempia 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  1. Kissis says: Vastaa

   Mut entäs jos tulee MY LITTLE PONY???? Vähänkö SE ois ihana?!

Vastaa