Hae ilmainen shampoo Lushilta!

lushille

Luit aivan oikein! Lushilta saat nyt ilmaisen, kiinteän shampoo- tai hoitoainepalan, kun palautat sinne samalla 3 tyhjää, MINKÄ VAAN MERKKISTÄ shampoo- tai hoitoainepulloa 30.9. mennessä! Minä kävin tekemässä oman vaihtokauppani viikonloppuna. Kiitos tän blogini, olin säilönyt näitä tyhjiä shampoopulloja jo jonkin aikaa (en tosin saa nyt sellaista roskapostausta aikaiseksi en sitten niin millään!), joten eipä tarvinnut tätä varten raivokäyttää mitään loppuja jämiä.

Tämä vaihtokampanja on Lushilla nyt ihan aiheesta: ”Vuonna 2015 shampoo- ja hoitoainebisnekseen kulutettiin maailmanlaajuisesti 35 miljardia dollaria. Lopputuloksena kulutuksesta lukematon määrä tyhjiä muovipulloja päätyy hylättynä kaatopaikoille. Kiinteä tuote ei tarvitse ympärilleen muovipakkausta ja vuoden 2015 aikana myymiemme kiinteiden shampoopalojen vuoksi jäi valmistamatta 15 890 925 muovipulloa. Matkoillakin kätevät, pakkauksettomat ja säilöntäaineettomat palashampoot kestävät jopa 80 pesua, eli noin kolme kertaa kauemmin kuin shampoopullollinen.” (lähde: Lush)

Olen käyttänyt Lushin kiinteitä shampoopalasia aiemminkin, ja olen valitettavasti kokenut ne vähän ärsyttäviksi käyttää ja säilyttää, vaikka mulla on ollut (ja on vieläkin jossain) niitä Lushin säilytysrasioita. Mulla on ollut niiden rasioiden kanssa ikävähköä jumiutumisongelmaa (yhdestä meni kansi niin jumiin etten saanut koskaan enää auki) ja nää shampoopalaset tarttuivat rasiaan helposti kiinni TODELLA lujasti.

Kauneusaiheista blogia pitävänä tulen saamaan muovipulloshampoita- ja hoitsikoita jatkossakin, ja en ole löytänyt vielä todella hyvää kiinteässä palamuodossa olevaa hopeashampoota, mutta haluan innostua näistä Lushin palasista uudelleen! Sain nimittäin vaihdossa todella hyväntuoksuisen ja lupaavan yksilön: Lullabyn! Sisältää kauraa, mantelia, laventelia ja jojobaa ja sopii mainiosti kuiville ja käsitellyille hiuksille. Lushin ihana myyjä kyseli ensin shampoovaatimuksiani ja yhdessä päädyttiin tähän kosteuttavaan vaaleanpunaiseen Lullabyyn. Reiska-ryökäle kavahti tän tuoksua, mutta omaan nenään tää tuoksuu aika sairaan hyvältä: hempeältä, hmm, Lullabylta!

Lush Lullaby

Lisätietoja kampanjasta löydät täältä. En ole bloggaajana mitenkään yhteistyössä Lushin kanssa, vaan haluan vinkata tästä teille ihan muuten vaan. Naiset, nyt siis urakalla ne jämäshampoot- ja hoitikset käyttöön ja vaihtokaupoille! (Niin, ja siis saa ihan itse valita, että ottaako vaihdossa shampoon vai hoitoaineen, tai ainakin minä sain! Vaikka vein pelkästään shampoopulloja.)

P.S. Blogin synttärit lähestyy!!! Synttäarvonta tulossa, tottakai!

23 Comment

 1. Janet says: Vastaa

  Hyvä kampanja kyllä!
  Ja pakko sanoa, että tää sun blogi näyttää ihanalta ja raikkaata 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä! Ja hei kiitti! 🙂

 2. nea says: Vastaa

  Uu uu mistä mä käännän tyhjiä pulloja yyy? Lush on aika ihana 🙂 Mulla on hirveen paljon ihan vääriä shampoita kun ostin aina kosteuttavia ja korjaavia vaikka oon nyt tajunnut tarvitsevani niiden sijaan tuuheuttavia 😛
  Tosi kivat uudet sivut!

  1. Kissis says: Vastaa

   On tässä kampanja-aikaa reilusti! 😀 Mä kävin mun shampoot läpi, mutta ei ollut yhtään tuuheuttavaa! 🙁

 3. Saaga says: Vastaa

  Yhyyy, lähimpään Lushiin matkaa noin 500km :'( Olisin niin käynyt vaihtamassa! Rakastan Lushin palashampoita, omat suosikit on sitruunainen montalbano ja merellinen seanik. Ethän muuten laita sitä shampoopalaa kosteana siihen metallirasiaan? Sillon se nimittäin kyllä jumahtaa niin tiukkaan, ettei saa pois. Itsellä palashampoot on kauniissa pienessä (reiällisessä) saippuakulhossa suihkun vieressä. Kai ne metallirasiat on enemmän ns. matkakoteloita?

  1. Kissis says: Vastaa

   No todellakin laitan! 😀 Ja joo, onhan ne enemmän matkakoteloita, oot aivan oikeessa. Mua vaan ahdistaa tommoset avoimet saippuakulhot suihkutilassa. 🙁 Seanik oli mullakin joskus!

  2. nea says: Vastaa

   😀 No tarvii mun käyttää pois noi vanhat anyway!

 4. Kai se on pakko mennä, kun mun lempparishampoopalan valmistus lopetettiin ja haluan löytää uuden ihanuuden.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mikäs se oli?

   1. Squeaky Green. Pidensi mun hiusten pesuväliä.

    1. Kissis says: Vastaa

     Ei oo mulle kai ennestään tuttu!

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Mä käytin Lushia muutama vuos sitten ihan älyttömästi, liki kaikkeen oli tuote sieltä, mut jotenkin se into on nyt ollu poissa jo pitkään, puolisen vuotta sitten kävin liikkeessä, mut mikään ei innostanu ostamaan, en tiiä, kai se joskus viel takas tulee, mut jotenkin kaikkea on tarjolla joka paikassa liikaa, niin haluu aina kokeilla jotain uutta 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, ymmärrän kyllä. Mäkin usein ajattelen, että olispa kiva käyttää jotenkin enemmän jotain yhtä ja tiettyä sarjaa, mut sit tosiaan tää paljous ja valinnanvara. 🙁

 6. Ellu says: Vastaa

  Lushin oma kotelo on turhan ahdas. Itse olen jemmannut pari tyhjää Body Shopin pyöreää käsi/jalkarasvapurtiloa, ne on aika näppärät shampoopalan säilytykseen ja mukana kuljettamiseen.

  1. Kissis says: Vastaa

   Jep, samaa mieltä tosta ahtaudesta. Mulla on kans Kicksin silmämeikinpoistolappupurkki yhtä saippuan säilytystä varten. 🙂

 7. Elisa says: Vastaa

  Mä oon laittanu shampoopalan harsopussiin: kuivuu hygieenisesti eikä hiuksiin jää rämmäleitä (Squeaky Greenissä niitä ainaki oli!). Sain lukijalta tän vinkin ja heti muuttu käyttö helpommaks! Vaahtoaakin paremmin 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Hmm, hyvä idea!!

  2. Hmm tää vois auttaa siihen, kun se pala tuppaa murenemaan ja hajoamaan käsiin.

   1. Kissis says: Vastaa

    😮

 8. Loistava kampanja, harmi kun ei ole tulossa nyt lähiaikoina visiittiä Helsingin suuntaan, että itse pystyisin kampanjan hyödyntämään :/

  1. Kissis says: Vastaa

   Pöh höh 🙁

 9. Sä kun niin paljon näistä tykkäät, niin blogistani löytyy sulle haaste 😀 (mutta ehkä sä tästä voisit oikeesti tykätä…?)

  1. Kissis says: Vastaa

   Hahaa, ok, käyn kattoo! 😀

Vastaa