Flow-raportti

flow1

Hei mä olin eilen Flow’ssa, ekaa kertaa! Sain itse asiassa tietää lähtemisestäni Flowhun vasta eilen puoliltapäivin (synttäriyllätys!), ja olin vielä tuolloin Hämeenlinnassa, joten enpä kyllä yhtään ehtinyt lukea niitä miljoonia ”näin pukeudut Flowhun” ja ”näin laitat hiuksesi Flowhun” -juttuja. Vähän instagramista toki vilkuilin, että minkäs näköistä sakkia siellä yleensä samoilee, ja totesin, että jahas, en omista tuollaisia releitä. Olin kuitenkin tosi kiinnostunut Flowsta, ja todennut aiemmin sinne haluavani (lahjan antaja ei tosin ihan tajunnut, että miksi, ”hipstereitä!”), viime vuonna kaikki kaverit ylistivät Flown maasta taivaisiin. Ja olihan ilta kiinnostava! Summaan sen tähän:

-Lauantain esiintyjistä mulla ei ollut harmainta hajuakaan, ihan outoja nimiä. Perjantain ja tän päivän eli sunnuntain osalta olis ollut kiinnostavampia ja tuttuja esiintyjiä, mutta eiliselle en osannut oikein edes miettiä mitään must see -listaa. Mentiin alueelle noin seiskan aikoihin. Jotain kamalaa venäläistä teknoa näin ja illan pääesiintyjä Morrissey ei ollut yhtään mun juttu. Mutta yllätti kivasti kokoonpano nimeltänsä FKA twigs, jonka keikka katsottiin alusta loppuun.

-RUOKA kiinnosti erityisesti Flowssa! Laadukasta tarjontaa oli laajalti ja lopulta söimme Sandron kojusta. Hyvää oli lohi ja bataattiranut!

flow2

-Flowssa on ilmeisesti lupa kävellä kunnolla toisia päin. Pari kertaa meinas viinit lentää päälle kun joku tönäisi oikeen kunnolla, eikä kyllä kukaan pyytänyt anteeksi. En ymmärrä. Paljon ihmisiä joo, mutta voitaisko kuitenkin käyttäytyä, aikuisia kun ollaan. Yleensä festareilla en kyllä ihan näin pahana tätä tönimistä ole kokenut…

-Odotin törmääväni moniin tuttuihin illan aikana, mutta EN TÖRMÄNNYT KENEENKÄÄN! En ollut kysellyt etukäteen, että onko siellä ketään, vaan oletin, että varmasti nään ihmisiä. Mutta joo, sakkia oli paljon, lauantai taisi olla loppuunmyyty.

-Tää on ehkä vähän rumasti sanottu, mutta mulle tuli vähän sellainen tunne, että kuvissa Flown pitää näyttää paremmalta kuin mitä se oikeasti onkaan. Jatkuvasti ja joka puolella otettiin selfieitä ja ryhmäselfieitä ja niissä kaikki pinnisti iloiset hymyt esille, mutta sen jälkeen ei ollut enää niin hauskaa. Muotibloggaajat ottivat raivolla kuvia toisistaan ja mietin, ehtivätkö nauttia itse festareista mitenkään muuten (itse toki luuseroin ja jätin kameran tarkoituksella kotiin). Haluan sanoa tämän: oli jotenkin vähän pinnallista.

flow4

-Ulkonäöllisesti Flowssa oli sekalaista sakkia, mutta bomber-takit, Kånken-reput ja hile-strobingit olivat yleisiä.

-Meillä oli kultaiset rannekkeet ja VIP-alueen hienommat bajamajat olivat luksusta! Juoksevaa vettä ja kaikkea!

-Sää näytti päivällä huonolta, mutta onneksi sade lakkasi ja kun ei myöhemmin enää tuullutkaan, oli yllättävän siedettävä ilmasto. Pakko sanoa, että en viihdy ulkoilmatapahtumissa YHTÄÄN, jos on kylmä! Etenkin jos sataa, jään mieluummin kotiin.

-Flow näyttää pimeän tultua niiiin nätiltä! Ja muutenkin ihanan näyttävä tapahtuma.

-Arvostin suuresti, että ihmisiä oli lähtenyt tänne ihan vaan mun seuraksi. Kiitos!

Olitteko te Flowssa tänä vuonna?

flow5

P.S. Tänään siellä on päälavalla Sia, sen kyllä haluisin nähdä!

P.P.S. Snapchatissa näkyy vielä jotain Flow-meininkiä multa (kissisheini).

9 Comment

 1. Linda says: Vastaa

  Tää oli kyllä paras festariraportti ikinä!! :’D :’D

  1. No, rehellinen sellainen ainakin. 😛

 2. Jotenkin mä en ole nähnyt Flow’ta yhtään mun paikkana, tämä varmisti sen. Kiitos tästä!

  1. Oli siinä oma fiiliksensä ja kyllä voisin uudestaankin mennä, jos joku hyvä esiintyjä olis!

 3. Hyvä analyysi. Jotain tuollaista uumoilinkin Flowsta, että on enemmänkin näyttäytymistilaisuus:(
  Onneksi olen niin vanha, ettei ole muutenkaan enää hinkua festareille;)

  1. Mä oon käynyt tosi vähän festareilla, millään ns. isommilla (esim. Provinssi) en oo ollut. Mä oon sillä tavalla liian vanha, että mua epäilyttää nää ulkoilmassa tapahtuvat asiat, kun Suomen kesät on näköjään nyt näin kylmiä. 😀

 4. nea says: Vastaa

  Aivan mahtava raportti! Koskaan Flow’ssa käyneenä just tällainen mua kiinnostikin 🙂 Ja just sekin että millaista porukkaa siellä oikeasti käy ja miten ne pukeutuu kun siitä on niin tarunhohtoinen kuva 😉

  Se Massive Attack oli ainoa jonka tiesin ja oisinvoinut nnähdä mutta en edes kattonu osallistujia koskaan…

  1. No olihan siellä normaalia ”hipsterimpää” porukkaa, mut sit ihan tämmösiä taviksiakin. 😀 Toi kylmähkö sää ehkä nyt vähän myös esti sitä erikoisempaa pukeutumista, veikkaan että aika monella meni asusuunnitelmat uusiks, kun pitikin vetää paksu takki päälle.

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Mä oon nykyään niin pihi etten enää raaski maksaa nykyhintoja, kivahan noissa ois aina käydä, mut minkäs teet 😀

Vastaa