LÄHTÖLAUKAUS

Olin niin onnellinen ja otettu, kun mua pyydettiin noin puolitoista vuotta sitten bloggaajaksi tänne Purkkimafiaan. Olen viihtynyt täällä paremmin kuin hyvin, läheisten bloggaajakollegoideni vieressä, erittäin viihtyisässä ja hyvännäköisessä portaalissa. Bloggaaminen täällä Purkkiksessa on ollut rentoa ja vapaata, koskaan ei ole pakotettu bloggaamaan mistään, on saanut blogata ihan silloin kun itse haluaa ja Bastella Medialta tulleet yhteistyökampanjat ovat olleet aina vapaaehtoisia (mutta toki olen niihin innokkaasti tarttunut). Viimeiset kuukaudet me bloggaajat olemme saaneet itse hoitaa omat yhteistyömme. Olen rakastanut Purkkimafiaa alusta asti! Ihan sama, mitä tästä portaalista on jossain nimeltä mainitsemattomassa foorumissa ilkeästi kirjoiteltu, takana on ihanat 1,5 vuotta Purkkis-energiaa!

Siksipä olen surullinen, sillä nyt on tullut aika lähteä. Portaali sulkeutuu elokuun lopussa, eli pakkohan tästä on pian omaan osoitteeseen muuttaa. Tämä on toki saanut miettimään myös omaa blogia ja sen tulevaisuutta. Olen jo saanut kuulla ihania, aidosti hädissään olevia ”Ethän vaan lopeta, ethän?” -kyselyjä, ja vastaus on että EN, en ole lopettamassa! Koska mihinkäs te minusta pääsisitte, hähäh! Olenkin jo askarrellut ahkerasti blogini tulevaa pohjaa. Se ei näytä samalta kuin tämä täällä, mutta ihan kiva siitä silti tulee! Sisältö jatkaa aika samalla linjalla kuin nytkin, mutta ehkä kuitenkin vähän enemmän lifestyle-painotteisemmin. Tänne Purkkikseen muutettuani aloin blogata hieman enemmän kosmetiikasta ja kauneudesta, koska sehän on kuitenkin tän portaalin idea! Kosmetiikka ja kauneushöpinät ovat kyllä jatkossakin blogissani todella isossa osassa, ne ovat kuitenkin suuri intohimon kohteeni. Haluaisin kuitenkin esitellä enemmän luonnonkosmetiikkaa ja ihan erityisesti kosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimillä.

Tiedän, että blogini on kesän ajan ollut vähän hiljaisempi ja postauksistakin on varmasti huomannut, ettei mulla ole ollut riittävästi aikaa blogiin. Rakastan silti blogiani edelleenkin ja tietenkin teitä lukijoita! Toivonkin, että edes jokunen teistä siellä lähtisi taas matkaani mukaan ja tiedän, että aika monet tulevat blogiini domainini kautta nytkin, josta siis on ollut ohjaus tänne Purkkikseen. Osoitteeni siis on nyt ja tulevaisuudessa: kissis.fi . Ihan vielä en täältä häippäse mihinkään (ehkä oon just se vika, säälittävä raukka, jota lopulta pommitetaan ”et viittis hei lähteä jo?” -viesteillä), mutta osoite kannattaa jo päivittää, jos nyt blogiani lukee Purkkiksen osoitteella.

Mitä mietitte? Luetteko mun juttuja jatkossakin? Onko jotain toivomuksia? Vai onko fiilis yhtä ärsyyntynyt kuin mulla alla olevassa ”älä nyt vielä ota sitä kuvaa!” -kuvassa?

P.S. Rakastan myös somea ja Facebookista blogi löytyy osoitteesta www.facebook.com/kissisblogi, Snapchatissa ja Instagramissa olen kissisheini . Eli seuratkaahan vaan!

8 Comment

 1. Mukana tullaan 🙂 ei sillä väliä miten usein päivittää, jos on lemppariblogi niin sitä juttua jaksaa kyllä odottaa.Minusta on vaan hyvä että on eri aikaan päivittyviä niin ehtii lukea kaikkia 🙂

  1. Jeij, kivaa! 🙂

 2. Sanna says: Vastaa

  Tottakai seuraAb jatkossakin ja luonnon kosmetiikka kiinnostaa kovasti!

  1. Jes, ja kuin myös!

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Et sä musta muuttamallakaan eroon pääse! 😀

  1. Kiva kuulla! 😀 <3

 4. LauraL says: Vastaa

  Mukana ollaan! Ja jee, luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti ja toki muutkin höpinät!

  1. Jeee! <3

Vastaa