Se toimii!

Hyttyshätistin

Mä olen just se tyyppi, joka pr-toimiston bloggaajapäivillä kiinnostuu enemmän Muumi-hyttyshätistimestä muiden rynnätessä hipelöimään Kardashianin meikkejä. Kirjoitin tästä hyttysenkarkotushajua sisältävästä invisibobble-wannabesta täällä ja blogin tilastoja just vilkuillessani huomasin, että sehän olikin sitten melkoisen suosittu postaus. Selkeesti hyttyset häiritsee!

Lupasin ko. postauksessani testata tämän hyttyshätistimen ja heipä hei, terkkuja täältä Mikkelin mustikkametsistä! Tultiin toissa päivänä tänne vanhempieni mökille ja tää hyttyshätistinpakkaus oli todellakin se eka juttu, jonka laukkuuni Helsingissä pakkasin. Reissun päätarkoituksena siis poimia reilusti mustikoita pakastimeen. Ja nyt on sitten testattu hyttyshätistintä ihan urakalla äidin kanssa!

Hyttyshätistin

Mulla on aika korkea kynnys kirjoittaa tänne blogiini jonkun tuotteen toimivuudesta, kun eihän kaikki kaikille sovi. Mun lempparikosteusvoide saattaa laittaa jonkun toisen ihon ihan näppylöille ja kynsilakka joka mulla pysyy neljä päivää saattaa jollakulla muulla lohkeilla jo päivässä. Joten ennen kuin hehkutan, että TÄÄ HYTTYSHÄTISTIN TODELLA TOIMII, niin haluan sanoa, että varmasti löytyy metsä, jossa on niin paljon verenhimoisia hyttysiä, että ne ei tästä hätistimestä välitä vähääkään! Olen testannut tätä ihan tällaisessa ns. normaalissa metsässä, jossa on hyttysiä, mutta paljon pahempaakin on olemassa.

Mutta nyt: TÄÄ HYTTYSHÄTISTIN TODELLA TOIMII. Eilen sitaisin hiukseni tällä kiinni ennen mustikkaan lähtöä ja yhtään hyttystä ei tullut mua häiritsemään. Äitini, joka poimi mustikoita parin metrin päässä ja jolla ei hätistintä ollut, valitti hyttysistä. Olen kyllä kuullut huhuja ihmistyypistä, joista hyttyset eivät ole koskaan kiinnostuneita, mutta mä en valitettavasti niihin kuulu. Mutta okei, ehkä mulla kävi vaan joku tuuri tai en sattunut olemaan hyttysten ruokalistalla? Tai ehkä hyttysiä vaan oli jotenkin vähemmän, vaikka oli kyllä just satanutkin! Niin tai näin, olin erittäin onnellinen, kun sain rauhassa poimia superfoodini.

Tänään marssin rohkeasti metsään ilman hätistintä, hiuksissa ihan normaali, aito ja alkuperäinen invisibobble. Ja no, tänään mun nimi olikin sitten aika isoin kirjaimin siellä itikoiden listalla. Äiti sen sijaan sai poimia ilmeisen rauhassa, hyttyshätistin päässään. Hermot meni hyvin pian ja kävin mökistä hakemassa oman hyttyshätistimen ja poimimisrauha palasi. Ja sitten jo ajattelin, että pakkohan tästä on päästä tänne kertomaan, koska kyllä tää vaan toimii. Mitään muuta hyttyskarkotetta en ole käyttänyt!

Hyttyshätistin

Ja no, pakko sanoa, että EN OLIS KYLLÄ USKONUT. Mitenkään 100% tää ei hyttysiä blokkaa, eli kyllä tää päässä tai ranteen ympärillä jokunen hyttynen lähelle eksyy, mutta ei ne kiinni käy ja pysyy selkeesti kauempana. Uskomatonta!

Täältä voi siis lukea lisää tästä erikoisesta hyttys-suojasta. Huomautan vielä, että käytössä tässä ei ole mitään häiritsevää hajua, silloin tällöin haistaa jotain sitruunaruohon tyylistä, mutta tän käyttäminen ei ole millään tavalla epämukavaa. Tän ponnarin muotoilu on myös hyvin invisibobblemainen, sopivan pehmeä ja hiuksille hellä. Käyttöajaksi luvataan se 250 tuntia ponnarin pussista pois ottamisen jälkeen (ponnarit erikseen pakattuja), ja hätistinhajun jälkeen tätä tietenkin voi käyttää ihan normaalina ponnarina, muuallakin kuin metsässä!

Onko joku muu kokeillut tätä? Oisitteko uskoneet tämmösen toimivuuteen?!

P.S. Tuossa taitaa muuten olla blogin historian ensimmäinen täysin meikitön kuva meitsistä (koska mökillä en meikkaa). Ja saattaa hyvin jäädä myös viimeiseksi.

21 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  😮 😮 😮
  Alan kasvattamaan pitkää tukkaa.

  1. Siis tää toimii myös esim. ranteen ympärillä! Tai missä vaan vaatteessa kii! Ei tarvii olla hiuksissa!

 2. Myy says: Vastaa

  Hämmentävää!

  1. NO NIIN ON.

 3. Mulan says: Vastaa

  Vau, kiinnostava tuote! Mä oon ainakin myyty. Vielä kuin ois tukkaa, johon laittaa toi. :’D

  Ja mitä, ilman meikkiä? Ootsä kyllä sievä! ^__^

  yhdessakasvokkain.blogspot.fi

  1. Mut tää toimii kyl esim. kädessäkin! Ja mäkin oon ihan myyty, en enää mee tonne metsään ilman tätä! :’D Mut voin kyl kuvitella, että jossain tosi syvällä metsässä missä on SAIRAASTi hyttysiä, tällä ei oo mitään vaikutusta. Tai ainakaan kovin suurta.

   Ja heh, kiitos vaan. Mä en oo mikään luonnollisuuden puolestapuhuja ja meikkaan aina kevyesti lähikauppaankin, mutta enhän mä nyt tonne mustikkametsään meikkaile. Ja onhan mulla tosiaan nää ripsienpidennykset, tosin niinku kuvasta huomaa, vasemmassa silmässä ei kauheesti oo, onneks huolto ens viikolla!

 4. eekku says: Vastaa

  Hommaan kyllä noita jos ens kesänä taas lappiin kun oon allerginen nykyään sääskille ja naama ja joka paikka oli vesirakoilla

  1. Mua kyllä vielä vähän epäilyttää, että miten jossain Lapissa nää tehoaa! 😀 Eiks siellä oo niitä kuitenkin aivan älyttömästi???

   1. eekku says: Vastaa

    Onhan niitä mutta vois ainaki testata =)

 5. Heini P says: Vastaa

  Mä tarvitsen näitä mun elämääni. Ja hyttysten pistoille yiherkät tyttärenikin niitä tarvitsevat!
  Kiitos tästä ´Follow up´ Postauksesta. Menen kaupoille…

  1. Kyllä mua nyt silti YKSI hyttynen pääsi pistämään! Mut se on kyllä tosi vähän verrattuna normaaliin mustikkareissuun!

 6. Ääh, olis sitten pitänyt ottaa nää junannuksena mökille mukaan, mutta usko loppui viime hetkillä. 😀

  1. Voi eiiii! Mua pisti yöllä käteen hyttynen jonkun viis kertaa, näkisitpä! Ois pitäny nukkua Muumi päässä!!!

 7. nea says: Vastaa

  Maailman suloisin blondi pikkumyy – tukka ja reipas mustikkahyökkäysilme sen tekee 😀

  Laitetaan muumit siis korvan taakse. Metsässähän käyn usein. Viimeksi noin kuusi vuotta sitten tai jotain 😀

  1. Haha, mustikkahyökkäysilme! 😀 Joo, et sä kyllä muumeja sit tarvii! Toivottavasti söit edes vähän niitä mun poimimia mustikoita meidän pakastimesta??

   1. nea says: Vastaa

    Söin! Oli ihania; kiitos! ♥

    1. 🙂

 8. Veera says: Vastaa

  Nyt kyllä meni hankintalistalle! En oo kyllä mökillä niin usein kuin ennen, mutta metsäretkeilyä tulee harrastettua muuallakin sen verran, että joku hyttyshätistin olis kätevä.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo mun ois kannattanut mökillä ollessani nukkuakin tää päässä, koska sit yöllä ne pirulaiset pisti!!!

 9. Nimetön says: Vastaa

  Mie sain yhen tämmösen tutultani ja ollu nyt kuukauden käytössä ja vieläkii haisee lähes samalle ku paripäivää pakkauksesta oton jälkee eikä itikat oo häirinny?

  1. Kissis says: Vastaa

   Jes 🙂

Vastaa