[mo’hi:to]

Virgin Mojito

”Mojito [mo’hi:to] on alun perin kuubalainen cocktail-juoma. Se tehdään perinteisesti vihermintusta, rommista, sokeriruo’on mehusta, limetistä ja soodavedestä.” (Wikipedia)

Mä en pidä mojitosta, se on (Bloody Maryn lisäksi) just se drinksu, jota en edes harkitse enää koskaan juovani. Mulla on ihan kamala rommiällötys, jonka Kuuban reissu aikoinaan sai aikaan, siellä ihan KAIKKEEN laitettiin rommia. Mutta näköjään mojiton tuoksu ei kuitenkaan mua ällötä, koska RAKASTAN tätä The Body Shopin uutuussarjaa, Virgin Mojitoa!!!! Kävin viikko sitten vähän shoppailemassa, kun Body Shopeissa oli sopivasti Happy Hour, kolme tuotetta kahden hinnalla ja kaupanpäälle jotain ihanaa. Se ihana oli sopivasti tän sarjan vartalovoi, koska tähän sarjaan mä kaiken ostovoimani keskitin.

Virgin Mojito

Ostin siis näitä suihkugeelejä kaksin kappalein, koska meinasin pyörtyä tän tuoksusta. Miten voi olla niin sairaan hyvä?! Enkä ole tosiaankaan ainoa, joka tän tuoksun perään läähättää, bloggaajakollegoiden kanssa tästä sarjasta on käyty pitkät himoitsemiskeskustelut…

Virgin Mojito

Innostuin ostamaan myös Body Sorbetin, joita en oo aiemmin kokeillutkaan. Ajattelin, että kesähelteillä tää on aika kiva! Myyjä vinkkasi, että tätä kannattaa säilyttää jääkaapissa, jos haluaa ihan extravirkistystä vartalolle! Hyvä idea! Tässä on ihanan kevyt ja pirtsakka koostumus. Laiska vartalonrasvaaja taas innostui, katsotaan, saanko tän käytettyä loppuun. Imeytyy ainakin ilahduttavan nopeasti ja se tuoksu…auttaa asiaa huomattavasti.

Virgin Mojito

Tämä kaupanpäällisenä saatu vartalovoi tulee käyttöön ehkä vasta sitten syksymmällä. Testailin tätä kuitenkin kaupassa, ja eipä oo kyllä The Body Shopilla turhaan hyvä vartalovoi-maine. Olen monta tällaista purkkia eri tuoksuissa käyttänyt.

Tää Virgin Mojito on tällä hetkellä mun TBS-tuoksulemppari! Ootteko te haistelleet ja/tai testailleet tätä sarjaa jo? Noh? Entäs maistuuko mojito? 🙂

25 Comment

 1. nina says: Vastaa

  Mojito maistuu, Bloody Marya en voi kuvitellakaan edes maistavani. Täytyy käydä tuoksuttelemassa tuota sarjaa Body Shopilla. Kovasti sitä on kehuttu. Jahka saan käytettyä pois varastoja, niin tuota voisin kyllä harkita jo nyt.

  1. Krhm, jaa MITKÄ VARASTOT. :’D

 2. Liisa says: Vastaa

  Wääää! Mä en ole vieläkään päässyt haistelemaan näitä :’D <3

 3. Paras TBS tuoksu koskaan! Yummy! :p

 4. Äääh, näitä samaisia purkkeja ja purnukoita on nyt näkynyt JOKA PUOLELLA, mikä on aiheuttanut sen, että tämäkin typy kipittää pian Body Shopiin ostoksille! :D<3

 5. Sissi says: Vastaa

  Mä rynnin happy hourille kans että sain tyydytettyä omani ja Emman Mojito-janon. Tosi hyvä tuoksu, ehkä paras ikinä kuten Jonnakin kommentoi:) Ostin itelleni tuon vartalosorbetin ja vartalokuorinnan, ihan vaan koska tuoksu, vaikka siinä ei olekaan kuorivia partikkeleita ihan niin paljon kuin haluaisin. Ihana sarja!

  1. Joo, mä oisin mieluusti huolinut ihan kaiken tästä. 🙂 <3

 6. Mie en ole tykästynyt TBS:n Body Sorbetteihin. Niistä tulee käsiin ja jalkoihin semmoinen ärsyttävä kalvo, joka tuntuu ikävälle. Suihkusaippuoita nappasin kaksi mukaani, muut ei innostanut 😀

  1. Kuten kommentoinki, mua ei kalvot haittaa. 😀 Mä en yleensä sarjoista innostu kosteusjutuista (koska laiskuus), vaan nimenomaan suihkujutuista, mut tää Mojito teki nyt poikkeuksen sääntöön 🙂 Niin, ja se Glazed Apple sillon kans… 😀

 7. Paula says: Vastaa

  Mä kävin myös ostamassa tuon vartalosorbetin! Tuoksu on aivan ihana ja raikas, mutta mä en ole varma, että tykkäänkö siiät koostumuksesta.. Se jätti omituisen tunteen iholle, vähän kuin semmoinen.. pintakerros =S Ehkä mun olisi pitänyt ottaa mieluummin se vartalovoi. Vai pitikö sitä sorbettia laittaa heti suihkun jälkeen, jos se toimisi paremmin?

  1. Hmm. Mua ei kyllä mikään pintakerros tai kalvo haittaa, itse asiassa vaan päinvastoin. 😀 Mutta mä laitan aina kaiken suihkun jälkeen ja en kyl oo huomannut ainakaan mitään häiritsevää tästä jäävän…? Vartalovoi ainakin hujahtaa ihoon ja jättää vaan pehmeäks! <3

 8. Kuolaus vaan!

  1. 😀

 9. Mun täytyy käydä varmaan hakemassa tuo suihkugeeli <3 Mä kyllä tykkään Mojitoista ja niistä Bloody Maryistäkin <3 Rommi <3

  1. Suihkugeeli oli ehdottomasti tän sarjan paras juttu, mutta niin yleensä aina mun mielestä. 😀 Huh mulle tulee paha olo pelkän Bloody Maryn miettimisestä. 😀

 10. Oon lukenut näistä nyt niin monta ylistystä että pakko käydä haistelemassa! Rommi ei varmaan tuoksu jos se on Virgin 🙂 Mojito ei kyllä taida olla mun juttu noin muuten, tai en ainakaan oo ikinä saanut kovin hyvää versiota.

  1. Joo ei tuoksu rommi! 😀 Tosin voishan sekin olla aika jännä. 😀

 11. Anna says: Vastaa

  Onneks kantispäivät tulee, mä TARVITSEN nämä.

  1. Todellaki. :’D

 12. nea says: Vastaa

  Sorruin kantispäivillä, senkin mielipidevaikuttaja!

  1. Hups. 😀

 13. iines says: Vastaa

  siis mun on ehkä PAKKO käydä ostamassa! Tai ainakin nuuhkimassa ;D

  1. No kyl. <3

 14. Hanne says: Vastaa

  Inhoan kans mojitoa juomana, tosin enempi mintun takia, mutta näiden tuoksu! Ihan taivaallista. Ostin itse sen perus-setin, pesukukan kera. Pienet purkit ei varastoja räjäytä 😀

  1. Niinpä, samaa mieltä! 🙂

Vastaa