Kissoja, designia ja herkkuperseilyä

Kiva viikonloppu takana! Tallustelin sen läpi uusissa, cooleissa Converseissani ja on muuten hyvin paljon mahdollista, etten enää muita kenkiä käytäkään elämäni aikana. Ihan parhaat.

Kävin tänäkin vuonna Kaapelitehtaalla Design marketissa, jossa oli mielestäni jopa enemmän populaa kuin viime vuonna! Kuvia tuli taas napsittua ja tässä niistä kiinnostavimpia:

Tosi hauskoja vetskaripussukoita! Design by Pamela Barsky. Lisätietoja voi tiedustella täältä.
Meillä on KOTONADESIGNin hieno liitutaulu ja vähän himoitsin lisämagneetteja siihen. Pinkki on kans oikein kiva.
Minna Parikka oli mukana! Sanoin miehelle tuon kojun kohdalla, että EI anna mulle nyt rahaa vaikka miten mankuisin. Eikä antanut.
Näitä terraviivan laattoja katselin vuosi sitten ja taas jätin ostamatta, harmittaa! Haluaisin yhden kylppäriin.
Huikeita nämä Moikon moikkauslapaset! Ja lämpimätkin vielä.

Sen tragus-korun tosiaan otin ja sehän voi oikein mainiosti! Ei ole kipeä, jos sitä ei pahoinpitele. En vielä tiedä, onko tuollainen ”timantti” koruksi kuitenkaan ihan mun juttu, mutta voihan sen toki vaihtaa. Tai hommata ihan aidon timangin…Vaikka korun toinen puoli on litteä, ei nappikuuloketta kyllä voi vielä korvaan tökätä.

Kissanhiekkaostosreissulla törmäsimme joihinkin karvattomiin sekä hassua karvaa omaaviin kisuleihin. Tuon täysin karvattoman Klonkku-tyypin ilme on kyllä sellainen, että vähän pelotti, viekö se multa miehen…hui.

Lauantaina tuli herkuteltua ja käytyä leffassa, Blue Jasmine yllätti hyvyydellään! Suosittelen. Fafa’sissa olin toista kertaa: tosi hyvät ranskikset, mutta kyllästyin ihan totaalisesti tuohon kanapitaan (joka ei ollut yhtään tulinen) ja osa jäikin syömättä. Jälkkäriksi nautittu makea juustopiiras Fazerilla on yks mun lempparileivonnaisista, niin hyvää.

Onneksi sain myös jumpattua, koska v-lopun syömiset menevät kyllä ihan suoraan sinne, mihin nyt naisilla sitä ylimääräistä tuppaa kertymään. Nyt oli jo vähän viileähköä pyöräillä salilta takaisin kotiin, kyllä se alkaa vaan syksy jo olla. Tänä kesänä on kyllä tullut jopoiltua paljon!

Ostoksiakin tuli lauantaina tehtyä: Balmainin ihanuuksia hiuksille ja hassu pussukka Design markkinoilta. Tästä tulee uusi meikkipussini, olinkin sellaisen tarpeessa.

Niin ja katsottiin myös Dexteriä, huikea seiska kausi! Meidän molempien lempparisarja.

Semmottista. Mitäpä te puuhailitte? Onkos siellä muita Dexter-faneja? Oliko joku Design marketissa? Mitä pidätte mun uusista Consseista? Onko Balmainin hiusjutut tuttu juttu?

29 Comment

  1. Conssit on kyllä mahtavat! Pitäisi itsekin ostaa uudet ja nimenomaan jotkut mustat noiden turkoosien rinnalle. Vähänkö sydän itki verta kun viime viikolla kannoin roskiin kaksi paria Consseja, ne vaan oli niin loppuun käytetyt, että ei niistä ollut enää mihinkään. Toiset ihan perus kokomustat ja toiset mustakumiset liituraitaconssit.

    1. Nää Conssit ei vielä ainakaan edes narsku! Mulla paritkin yksilöt tuppaa sitä tekemään. 😀

  2. Aaa sikamakeet Converset kyllä, mä varmaan nukkuisinkin nuo jalassa.

    1. Mä hihkuin miehelle koko viikonlopun ajan, että eikö oo hienot, eikö oo ihan helvetin hienot! Se ei ehkä kohta enää halua nähdä näitä kenkiä. 😀

  3. No on kyl hiton komeet popot näin elähtäneemmänkin daamin silmille.Nää ois nyt varmaan ne conssit jotka mamma hommais itelleen.Olen näet tyttärelle ”uhannut” joskus itellenikin tilata ko hänelle kenkiä laitettu ostoskiesiin.

    Viikonloppu meni just niinku lapsiperheessä voi mennä;tautia saatettu loppuun ja uutta aloitettu.Syksy ja syksyn pöpörypäs.

    Toi karvaton katti on kyl just sen näkönen et unohtanu pukea aamulla…Vaikka kuin kissoista diggailen niin nämä nahkiaiset ei nappaa.

    1. Heh, nahkiaiset. Mutta joo. En itsellekään sphynxiä ottais, vaikka voi vitsi tota niiden ihoa! Niin lämmin ja ihanan pehmeä. <3 Rakastuin.

  4. Katja says: Vastaa

    sun postaukset on aina niin kivoja, mutta en oikein tiedä mitä kommentoisin niin yleensä tyydyn vaan myhäilemään tyytyväisenä ruudun tällä puolen. 😀 tiedoksi vaan!

    1. Heh, en mä teitä pakotakaan kommentoimaan, mut kiva tietää tämä! 😀

  5. Kävin Design Marketissa, mutta noita pussukuita en huomannut. Harmi! Ovat tosi hauskan näköisiä. Niistä olisi saanut myös kivoja lahjoja varastoon. Minkä hintaisi ne olivat?

    Tuntuiko sinusta että happi loppui siellä Design Marketissa? Meidän piti välillä mennä pihalle ottamaan ilmaa.

    1. Hinnat olivat muistaakseni L=18e, M=15e ja S=12-13e? Oisin iteki voinu ostaa pari lisää. 🙂 Ja kuulemma paranevat pesun myötä.

      Ei tuntunut, että happi loppuisi, mutta en yhtään ihmettele, jos monesta tuntui! Porukkaa oli TODELLA paljon. Oltiin siellä tosin lauantaina ihan heti klo 11 jälkeen, eli kun ovet olivat avautuneet.

  6. HAHAHAH Ton kissan ilme :’) :DDD :’D xD IHANA! Mä haluun tollasen katin! Ja sen nimeksi tulisi taatusti Gollum :DDDDDDD (Sopiiko ne allergikoille?) Hitto, että repeilin ihan totaalisesti täällä :’) HAHAHAHAAAAAAA (oon nukkunut huonosti viikon okeeei, univajetta okeeeei)

    Joo noi sun Conssit on kyl vaudet. Pussukka hiano! Ja yhyy Dexter loppuu kokonaan kohta 🙁 ja mikä on Balmain? O_o

    1. Balmain on semmonen johon meil on varaa vaan kun kyse on hiustuotteista! Ostin suolasuihkeen ja kiiltosuihkeen + vaporisaattorin. Tosi jees, tykkään molemmista. Tsekkaa Saara Sarvaan blogista lisäinfoo!

      Niin, ja kyllä ymmärtääkseni noi karvattomatkin kissat allergisoi, kun sehän on se hilse joka sitä tekee. 🙁 Mutta voi olla, että sopii silti joillekin allergikoille. Mut niil on aina tommonen ilme. 😀 Tosta mun sylissä olevasta tyypistäkin tulee lopulta karvaton. Sillä oli nyt semmosta hassua karheeta karvaa.

  7. Mä olin istuntavalmennuksessa ja lapsenvahtina eilen mutta lauantaina en tehny YHTÄÄN MITÄÄN (paitsi otin torkut, söin ja ulkoilutin koiraa). Tuntui vähän typerältä mutta toisaalta ei aina tarvi olla niin paljon jotain ohjelmaa.

    Nyt mulla on sellanen olo että joku on ruiskuttanu jotain myrkkyä mun vatsiksiin voi gaaaaaaaa. Suhteellisen tehokasta se kun 80 min rutistaa keskikroppaa tiukaksi ja joku huutaa heti kun meinaa lipsua että Heidi ylävatsa! Oikeesti mun nimi ei oo Heidi mutta mä en jaksanu korjata sitä valmentajaa ku aluksi jonku 5 kertaa ja sitte päätin että voin olla Heidi tän tunnin.

    1. Mulla on kans vähän paikat kipeet viime päivien salituokioista…mutta tänään taas voimatunnille!

  8. Dexter on loistava! Katottiin kanssa toi seiska, alkaa kulissit pikkuhiljaa leviämää 😀 Oliko tuosta ainakin yksi kausi vielä tulossa?

    1. Jep, kasi tulee vielä ja sit on finito. 🙁 Tosin luulin ensin, että tää ois vika kausi, joten sikäli kivaa. 😀

  9. Tuima katse nakukissalla! :O

    Joo, Dexteriä olen katsonut kaikki kaudet. Viimeisiä viedään nyt CMorella. Viimeinen jakso tulee ylihuomenna.

    1. Niil on aina. 😛

  10. Nina says: Vastaa

    Iiiih, ihana tuo sfinksi! ♥ Niillä on just sellanen pehmonen ja lämmin iho, oi että.

    Mähän olin siellä sukujuhlissa viikonloppuna. Saatoin laulaa karaokea ja tanssia paritansseja. Saatana.

    1. Niin on, hurjan lämmin ja ihanan tuntuinen! 😀 Mutta myös helposti saa naarmuja raukat. 🙁

      Karaoke hih. Paritanssit hih.

  11. Anonymous says: Vastaa

    Hih, Klonkku-kissa 😀 My precioussssssss… Viikonloppuna juhlittiin serkun syntymäpäiviä. Rauhallisissa merkeissä, ei käyty edes baarissa.

    1. Niin, se oli vaan mun antama nimi sille. Ei ollu oikeesti Klonkku. 😀

  12. Myy says: Vastaa

    Mä oon vuosia haaveillu nahkiaisesta, mutta pirun allegia. 🙁 Muuten ottaisin heti!

    1. Eli niille siis tosiaan voi olla allerginen.

  13. Nuo Conssit on niiiiin siistit! <3

    1. Ihan parhaat!!

  14. Ansku says: Vastaa

    Ei terve. Parikan baltsut on ihan täydellisen ihanat. Tahdon.

    1. Mä onnistuin kävelemään Parikan pöytien ohi nopeasti, onneksi tungoskin oli niin melkoinen, ettei edes tehnyt mieli mennä pahemmin sekaan.

  15. Anonymous says: Vastaa

    Dexter….<3!

Vastaa