Suuri meikkimunatesti!

Meikkimunalla todellakin on väliä ja nyt melkeenpä vähän jokaiselta merkiltä löytyy oma BB-sienensä. Niissä on kuitenkin ihan hitosti eroja, eli mikä vaan meikkimuna ei kyllä missään tapauksessa kelpaa. Olen saanut ja ostanut lähiaikoina muutamia meikkisieniä ja ajattelin kertoa niistä hieman kokemuksiani, kuudesta erilaisesta! Siis ihan vaan jotta osaatte ostaa sen parhaan.

KiKo BB

KiKo BB

Mulla on aiemminkin ollut tällainen KiKon Precision Make-Up Blender, Mallorcalta parisen vuotta sitten ostin ja tykkäsin kovasti. Nyt ostin Barcelonasta taas. Tykkään kovasti tän muotoilusta, tällä on helppo levittää meikkivoidetta myös silmien alle, nenän pieliin jne. Muistelin, että tää olis ollut aiemmin ihan vähän pehmeämpi, mutta liian kova tää ei ole nytkään. Oikein hyvä meikkisieni, muistaakseni maksoi jotain kuutisen euroa. On myös kestävä käytössä, ja todella helppo pestä, ei jää meikkivoidejämiä! Suosittelen ostamaan, jos KiKossa vierailette!

NYX BB

NYX BB

NYXin Precision Blending Spongen ostin myös samaiselta Barcelonan reissulta, NYXin omasta hienosta liikkeestä. Yhdessä pakkauksessa siis kaksi söpöä sientä. Vähän arveluttava muotoilu ja sieni on melko kova, vähän liiankin kova. Plussaa se, että ei imaise meikkivoidetta sisäänsä lähes lainkaan, mutta mitään lempparia ei tästä mulle muodostunut, ainakaan meikkivoiteen koko kasvoille levittämisen kanssa, turhan vaivalloista.

Ecotools BB

Ecotools BB

Ecotoolsin Perfecting Blending Duo on aivan mainio! Tykkään muotoilusta ja ovat myös just sopivan pehmeitä! Ihan unelma levittää meikkivoide! Mulle tuo isompi meikkisieni on parempi ja harvoin jaksan kahta kerrallaan käyttää (pesen sienen aina heti jokaisen käyttökerran jälkeen, joten vaivalloista muka myös), mutta tuo pienempikään ei ole kuitenkaan liian pieni, että jäis käyttämättä. Näillä saa just täydellisen peittävyyden (halutessaan myös todella peittävää pintaa!) ja ovat myös helppo pestä. Hintaa tällä setillä n. 13 e (esim. Sokos). Vahva suositus!

Cailap BB

Cailap BB

Tykkään kovasti Cailapin siveltimistä, mutta tätä BB-sientä en ymmärrä kyllä lainkaan. Tämä lensi valitettavasti heti roskiin, sillä oli niin omituinen ja kova käytössä, etten saanut tällä meikkivoidetta levittymään oikein ollenkaan, ei ollut väliä kasteliko sienen. Hmm, onko joku siellä tähän tykästynyt, onko vika nyt vaan käyttäjässä?

Real Techniques

Real Techniques

Siis IHAN HIRVEETÄ. Mä ostin tän Real Techniquesin timanttisienen VUOSI SITTEN I Love Me -messuilta, mutta on vaan jäänyt käyttämättä! En tajua!!! Ja nyt vasta sit kunnolla kirosinkin asiaa, sillä tää on ihan ÄLYTTÖMÄN HYVÄ!!!!!! Siis huhhuh. Levittää meikkivoiteen niiiin tasaisesti ja nätisti ettei tosikaan! Ja tietenkin muotoilunsa ansiosta tällä saa meikkivoiteen levitettyä näppärästi joka paikkaan. Peseytyykin hetkessä puhtaaksi ja kestää käytössä. En kestä. Rakastan tätä!

Beauty blender

Beauty Blender

Ja vikaksi vielä ikuisuuslempparini Beautyblender, kuvissa uudessa, ihanassa marmori-kuvioinnissa (”swirl”). Beautyblendereitä olen käyttänyt jo toooodella monta ja onhan tää vaan tosi hyvä. Mulla tosin tää käytössä hajoaa nopeammin kuin ehkä ”kuuluisi” ja olen huomannut eri väreissäkin eroja hajoavuuden suhteen. Mutta silti, tosi hyvä ja ehdottomasti pitää kastella ensin. Mm. Eleveniltä voi ostaa tämän ihanuuden! Elevenillä muutenkin suuri valikoima erilaisia Beautyblendereitä! Ja tietenkin Beauty Pop Upista löytää tän myös!

Mutta mikä on teidän lemppari meikkisieni?!

P.S. En siis todellakaan tehnyt tätä postausta tässä vauvakuplassa, vaan olin tehnyt tän jemmaan. Ehdin siis just painaa ”julkaise” -nappia, sillä vauva herää jo uniltaan ja eiku taas imettämään! Yritän ehtiä naputtelemaan jotain ”miten meillä menee” -postausta tänne jossain välissä, mutta siis huh, on tää paljon rankempaa kuin voisi mitenkään etukäteen kuvitella. Mutta vauvva on aivan ihana ja saatiin viimeinkin hänelle myös nimi lyötyä lukkoon! ♥

Postaus sisältää mainoslinkin.

3 Comment

  1. Kuima says: Vastaa

    We Care Iconin muna on mulla syrjäyttänyt BB:n. Maksaa vain jotain 5€ ja paljon helpompi saada puhtaaksi. Käytössä en ole huomannu mitään eroa. We Care Icon on vähän pehmeämpi.

  2. Sissi says: Vastaa

    Mun Cittarissa oli tota EcoToolsin sienisettiä 9,90! Se on kyllä jo halapaa

  3. Mira says: Vastaa

    Munkin lemppari on We Care Iconin meikkimuna. Tosi pehmeä ja kestää tosi hyvin käytössä. Ehdottomasti sen 5-7 euron arvoinen 🙂

Vastaa