Äärirajoilla

Tulipas dramaattinen otsikko. Mun piti antaa tälle postaukselle alunperin nimeksi ”Kolmas kerta toden sanoi”, mutta pysytään nyt kuitenkin tässä, se nimittäin kuvaa eilistä niin hyvin.

Mun ranne siis revittiin taas auki, kolmannen kerran, La Muerte Inkissä. Intia-mokani voitte lukea täältä, sen parantelu löytyy täältä. Ja nyt sitten jotain ihan muuta aihetta. Alkoi nimittäin tuo sulka ihan totisesti kyllästyttämään. Alunperin kun varasin toisen aikani Sannalle, suunnitelmissani oli jotain ehkä jalkaan tai selkään, mutta halusin nyt ensin tehdä tälle sulka-asialle jotain. Ja niin sitä sit tehtiin.

Myönnän, että olen aina vähän naureskellut ihmisten valituksille tatuointikivusta. Juu, kyllähän se tuntuu, mutta ihan kestettävissä se on kuitenkin, turha ylidramatisoida! Mutta eilisen jälkeen mä ymmärrän kaiken.

Jo ennen puolta väliä, siis noita violetteja alueita raaputettaessa, mulla meinas tapahtua jonkinlainen henkinen romahdus. Tuli hetki, että mun piti oikeesti koota itseni ja miettiä, että nyt jumalauta nainen kyllä sä tän jaksat loppuun asti. Kamala epätoivon tunne, tuntui vaan niin ilkeältä (ja telkkaristakin tuli vaan ruokaohjelmia, mun inhokkeja).

Mutta kyllä se vaan valmistui. Tähän kuvaan meni noin seitsemän tuntia jatkuvaa duunia ja voin kertoa, että purin hammasta lähes koko ajan ja hikoilin nahkatuolissa ihan älyttömästi. Ja se itku, se ei todellakaan, siis TODELLAKAAN ollut kaukana. Ranne ON paha paikka. Ja hitto että se turpos!!!

Nyt on käsi edelleenkin niin kipeä ja turvonnut, että hammasta puren vieläkin. Viime yö se vasta olikin helvettiä, sain pari tuntia nukuttua ja nekin huonosti. Olin kuolemanväsynyt kun pääsin tatskaamosta kotiin, mutta uni ei vaan tullut koko yönä. Oli jatkuvasti kamala nälkä, käteen koski, paha olo. Aika perussetti siis, mutta nyt jotenkin niin paljon pahempana.

Lopputulokseen olen tyytyväinen. Annoin taas täysin vapaat kädet, ainoana toivomuksena oli uuden kuvan jonkinlainen sopivuus aiemmin tehtyyn kuvaan. On tässä mulla vielä vähän sulattelemista ja totuttelemista, lähinnä koska nyt mulla on vasemmassa kädessä kaksi isokokoista kuvaa, mutta silti niin paljon tyhjää tilaa…mutta noh, varasin taas varmuudeksi seuraavan ajan, kesäkuulle. Pakko ehkä tehdä koko käsi täyteen.

P.S. Mähän en oikeastaan edes tykkää väritatuoinneista. Mut näköjään kun löytää sen yhden tekijän, joka tän genren taitaa…niin sehän riittää. Kiitos taas, Sanna! Olet paras.

43 Comment

 1. Kiitosta vaan tästä. Ryhdyin selailemaan Pinterestistä tatuointi-inspistä. Ja vielä tällaisen postauksen jälkeen, missä kirotaan sitä kipua. Mulla on vielä ihan karsee neulakammokin. Ja ajattelin ottaa tatskan Phuketissa. Mikä mua vaivaa?!??

  1. Hehehheh. Mutta noh, ON SE SEN ARVOISTA. Ja tuo olkavarsi ei tuntunut missään…paitsi kuuden tunnin hakkaamisen jälkeen 😀

  2. Ja mietin muuten tota neulakammoa…eihän se oo yhtään sama asia, ei sitä neulaa ees nää 😀

  3. Sehän se hölmöä onkin, et vaikkei sitä neulaa nää niin tulee huono olo pelkästä ajatuksesta 😀 Jos rupean ajatteleen verikoetta niin mua alkaa pyörryttään, hahah. En mä ihan terve oo 😀

  4. No noi on silti tosi eri juttuja. 😀 Mäkään en tykkää mistään neuloista ja ällöttää, mutta ei sitä osaa ajatella neulana. 😀

 2. Anonymous says: Vastaa

  Todella upea lopputulos!

  1. Kiitos, mäkin tykkään! Tai no, nyt tällä hetkellä en tykkää, kun on enempi punainen ja möhmäinen koko käsi, mutta kyllä se siitä paranee. 🙂

 3. Nina says: Vastaa

  Tosi hieno ! Jaksamista paranemisprosessin kanssa . Sopii hyvin kaveriksi sille toiselle kuvalle.

  1. Joo, nyt vaan tarvii näiden välille jotain! 😀

 4. Anna says: Vastaa

  Oho, ihan tajuttoman hienosti saatu peitettyä tuo! Loistavaa duunia, tää ei nyt varmasti pitäis kaduttaa enää!

  1. Joo, ja muahan ei siis haittaa, vaikka sitä ekaa kuvaa vähän alta näkyiskin, kunhan se näkyy vaan ”omiin silmiin”. 🙂

 5. Nina says: Vastaa

  H-I-E-N-O!!

  1. J-E-E!

 6. Anonymous says: Vastaa

  Vau vau vau! Oli kyllä huomattava parannus. 😀 Nyt vaan koko käsi täyteen yhtä komeita tatskoja!

  1. Aiemmasta ja tästä ei voi puhua ees samana päivänä. :’D Ja joo, eiköhän tää käsi oo nyt projektina.

 7. Liisa says: Vastaa

  Aivan saaaaiiiraan hieno. Ugh! Tykkään. Haluan nähdä tän livenä!

  1. No siis sähän näät ihan pian! 😀

 8. Upeet värit, kannatti kärsiä! 😉

  1. Kyllä, sitä en epäillyt hetkeäkään. 😀

 9. Todella hieno, tuon tyyppistä olen ajatellut peittokuvaksi toiseen käteen. Jos saan ikinä toteutettua…

  1. Sit vaan hopihopi! 😀

 10. Ilona says: Vastaa

  Ohohoo. HIENO, Ei mulla muuta.

  1. On se.

 11. ellu. says: Vastaa

  Komee on! Jaa-a, kyllä sitä pitää varmaan itekkin jossain vaiheessa värillinen hommata, on se vaan heti ihan eri juttu! Tykkään tosta mun ekasta, joka on ihan vaan ”mustavalkonen”, mutta tässä parissa viikossa on alkanu hinguta jo uutta kuvaa.. ja tohonkin ehkä vähän väriä.. ja varjostuksia 😀

  1. Mä en tosiaan aiemmin oo lämmenny värillisille yhtään, vaikka mun ihan eka tatuointikin on värillinen. Sen otettuani ajattelin, että ei enää värillistä mulle koskaan. Joo no eipä. 😀 Nää varjostukset tekee kyllä paljon ja yleensäkin Sannan koko tyyli, diggaan älyttömästi.

 12. Veri nais indiid!

  1. :))

 13. Ihana on! Mun tatskakuume senkun kovenee…

  1. Mulla se on aina päällä. 😀

 14. Magee! Turkoosi tuo jännittävyyttä jotenkin 😀

  1. Joo no peittokuvassa tosiaan tietyt värit pitää olla…

 15. Upea!

  1. Todella!

 16. Elisa says: Vastaa

  Woooou! Tää on niiiiin hieno! 🙂 Mä tykkään värillisistä paljon enemmän, sopii vaalealle iholle paremmin kuin pelkät musta-harmaat.

  Omaa ekaa kuvaa odotellessa…

  1. Mä tykkään yleisesti ottaen musta-harmaasta enemmän, kunhan se ei mee LIIAN tummaksi..jotkut mustat kuvat on pelkkää mustaa, etenkin kuvan ja ihon vanhetessa.

 17. oi <3 tuo on ihana!!!!

 18. Törkeen upia!! Mulla on neljä tatuointia ja kaikista helpoin kohta on ollu kyljessä – teksti on niin pikkutarkkaa, että neulan täytyi olla pieni ja muste täytyi siis jättää melko pintaan. Kyljessä ikäänkuin lonkan kohdalla on molemmilla puolilla ja toinen nousi mahanahkoihin asti ja se oli aivan tuskaa 😀 Kai se iho mahassa on vaan niin pehmeää, ohutta ja venyvää? Muut tatskat on menny helposti, mutta sitä mahan kohtaa käydessä jouduin hillitsemään itseni etten tinttaa sitä tatuoijaa kun oli niin tuskaista eikä sille voinu tehä mitään niin olin aivan yliturhautunut :”D

 19. eekku says: Vastaa

  Todella upea <3

 20. MS says: Vastaa

  Onpa hieno! 🙂

 21. Anonymous says: Vastaa

  minulla on 3/4 hiha ja voin sanoa että pahin paikka koko kädessä oli kyynärpää ja kyynärtaive, kainalo ja käden sisäsyrjäkään ei tuntunut missään verrattuna siihen. olin ottamassa alunperin harmaasävykuvaa mutta tatuoija pyörsi pääni ja nyt kättäni koristaa upea, todella värikäs taideteos. nyt mulla on projektina toinen käsi ja se tulee täyteen väriä :). *Tiina

 22. Myy says: Vastaa

  On se kyllä hieno <3

  Oon kovasti sitä mieltä, että ne, jotka väittävät, ettei tatuoiminen tunnu missään, joko a) huijaa tai b) ei ole ottanut isoa kuvaa. 😀

  1. Todellakin. 😀

Vastaa