Mieskin sai

Kun minä innostun mantelijuomasta, mieskin haluaa maistaa. Kun minä haluan syödä pashaa, miehenkin pitää saada lusikallinen vaikka tietää jo etukäteen, että se on pahaa. Kun minä haluan koukuttua mihin tahansa tv-sarjaan, mieskin haluaa (vaikka se olisi täynnä teinihöpinää). Kun minulle tarjotaan hienoja kännykkäkuoria, mies alkaa murjottaa, miksei muka hänellekin.

Niinpä. ”Perusta oma blogi” -tuhahdukseni ei kelvannut vastaukseksi, joten kun mm. mun aiemmin hehkuttamiani LastuCase-puukuoria myyvä Xavalier otti yhteyttä, pyysin sieltä kuoria avomieheni iPhone femmaan. ’lastulla on niitä aivan superihania puukuoria, mutta mies oli enemmän kiinnostunut tyylikkään mustista Metro-kuorista. Ja no, pakko myöntää, että sopii ehkä paremmin tyyliin. Ja voin kertoa, että kyseessä ovat paitsi hienot, myös erittäin, erittäin, erittäin kestävät kuoret, sillä ovat olleet käytössä jo noin kuukauden eivätkä ole lainkaan rikki. Olisin voinut helposti lyödä mistä vaan vetoa, että en ehdi edes kuvata kuoria ennen kuin ne ovat hajalla. 

Xavalierin tarjonta kannattaa ehdottomasti tsekata, jos hienot kuoret ovat hakusessa. Tai jos teidänkin miehenne tarvitsee superkestäviä kännykuoria…

Hajottaako teidänkin miehet heti kaiken??

2 Comment

  1. nea says: Vastaa

    Ei, mä oon meidän perheessä se kömpelö säheltäjä, joka hajottaa kaiken..! Nimim. Tein hiljattain tuolinjalalla reiän kannettavan näyttöön :'(

    1. Niin kai mäkin oon oikeesti 🙁

Vastaa