XXXXXL-volume!

Noni. Nyt löytyi viimeinkin se mulle täydellinen kuivashampoo!

Tutustuin Batisten kuivashampoisiin jo viime keväänä, kun tilasin niitä muutaman Eleven -verkkokaupasta. Yksi näistä on vielä jäljellä, kuvassa oikealla näkyvä tropical. Elokuussa Lontoosta ostin lisää Batistea, tummille hiuksille tarkoitettua sekä tätä XXL volumea. Tuo tummille hiuksille tarkoitettu on hieman kusetusta, koska ihan yhtä valkoista jälkeä siitä hiuksiin tulee kuin muistakin. Mutta kyllähän nämä tummillekin hiuksille soveltuvat, harjaa vaan enimmät pois ja muutenkin käyttää vähän hellemmällä suihkekädellä.

Mutta tähän XXL volumeen tykästyin, käytin sitä ensimmäistä kertaa vasta nyt alkuviikosta, kun Tigin Dirty Secret loppui. Mä siis käytän kuivashampoota lähes päivittäin, myös vasta pestyihin hiuksiin, koska se tuo mukavaa pitoa ja karheutta. Tämä XXL volume tuo sitä TODELLA PALJON. Siis niin paljon, että kun tukkaa yrittää laittaa ponnarille, se ponnari ei välttämättä enää riitäkään hiusten ympäri! Omat ohuet hiukseni kiittävät, mutta tätä goolettaessani törmäsin myöskin negatiiviseen mielipiteeseen ko. kuivashampoosta, voitte lukea sen täältä, ”This product is UTTER SHITE.” 😀 Ja olen siinä samaa mieltä tuon bloggaajan kanssa, että tämä on todella ytyä kamaa! Ei siis välttämättä sovi kaikkien hiuksille, ja tätä ei tosiaankaan kannata laittaa liikaa! Ja sopii ehkä paremmin vastapestyihin hiuksiin kuin sellaisiin, joissa on jo valmiiksi hiustuotteiden jäämiä.

Toin tätä myös Reiskan ihanalle hoitajalle tuliaisina, joten Nea, jos luet tätä ja olet testannut XXL:ää, jätä toki mielipiteesi! 😀

Mutta, itse pidän hurjasti tästä kuiviksesta, ja heti mietinkin, että haluaisin käyttää tätä jatkossakin. Valitettavasti Eleven ei tätä myy, ja Englantiin en ole ihan heti menossa (myydäänkö tätä myös Ruotsissa?). Kicksit ovat ottaneet Batisten valikoimiinsa, mutta onko joku nähnyt siellä myös tätä? Saako näitä jostain muualta Suomesta?

Ja mitkä ovat teidän kuivis-suosikkejanne? Löytyykö lukijoiden joukosta kuivashampoo-neitsyitä?

24 Comment

 1. Ruotsista saa Batistea Kicksin lisäksi ainakin Åhlénsilta, mutta en muista vielä nähneeni siellä tuota XXL-versiota. Raportoin oitis, jos bongaan. 🙂

  1. Kiva! En ole tosin ihan kai näillä näkymin Ruotsiin menossa (monta vuotta ollut jo tarkoitus), mutta kai tätä jostain pitää sit jossain vaiheessa lähtee hakemaan. 😀 Vai oisko jotain ruotsalaisia nettikauppoja (jotka toimittaa myös Suomeen)? Pitää tutkia.

 2. Ruu says: Vastaa

  en ole ikinä kokeillut kuivashampoota 😀

  1. Nouuuuu!!

 3. Saa myös Rustasta erittäin halpaan hintaan.. Paitsi tuota XXL versiota, sitä en ole nähnyt missään kaupassa 🙂

  1. Niinpä! Ja just se olis hakusessa! 😀

 4. Nina says: Vastaa

  Kuivashampoo <3 Ja kyllä, täällä suihkitaan myöskin puhtaaseen tukkaan.

  Kovin alkoi kiinnostaa tuo XXL!

  1. Jep, kuivashampoot on suurta rakkautta! 😀

 5. Elisa says: Vastaa

  Oih, ei olis kyllä yhtään mun jo valmiiksi runsaalle ja paksulle tukalle. Mutta kuivashampoot on kivoja! Klippoteketin jättämästä jäljestä tykkään, mutta en siitä karmeasta hajusta 🙁

  1. Joo, oo vaan onnellinen runsaasta tukastas! 😀

   Klippotekiä myös itelläkin välillä käytössä ja joo, se haju… >:(

  2. Klippoteketiä, siis!

 6. Mä en vaan lämmennyt Batistelle, mun makuun se jättää tukasta harjattunakin ihan liian valkoista/sameaa residueta tukkaan. Markkinoilta kun kuitenkin löytyy kuivashampoita, jotka toimivat (mun mielestä) tummassa tukassa paremmin kuin kokeilemani Batistet. Tuota XXL-volumea tekis siltikin mieli kokeilla 😉

  1. Mulla ei tuon XXL:n kanssa ole ollut tuota valkoisuusongelmaa, vaikka se tuleekin aika voimalla! Jos jotain tulee, niin sen saa ainakin ihan hyvin häivytettyä…

  2. Voi hyvinkin siis olla, että siinä on vähän erilainen koostumus kun mun kokeilemissa Tropicissa ja Blushissa. Täytyy pitää silmät auki.

  3. On siinä ainakin paljon jämäkämpi koostumus, kuin mitä noissa parissa, mitä olen Batistelta kokeillut. Siis TODELLA PALJON JÄMÄKÄMPI. Siksi myös varoitin! 😀 Omille liuruhiuksille sopii, mutta uskon hyvin, ettei kaikille.

 7. nea says: Vastaa

  No toki! XXL on ihana. Paksuun ja liukkaaseen, aiemmin vaaleaan ja puolipitkään (uudella mallilla en oo vielä ehtinyt käyttää kun saltsprayta!) kävi niin vastspestyyn kun aivan paskaseenkin tukkaan. Ylimääräset tarvittaessa helppo harjata pois ja yllätyin positiivisesti tuotteen helppokäyttöisyydestä 🙂 Tykkään.

  1. Jee! :))

 8. nea says: Vastaa

  Tai no toi mun tukka oli kyllä sillon juuresta runsas ja latvasta rumahko, ohut ja kärsinyt liuru ;D

 9. Mulla varmaan on tuo volume vessan kaapissa, jossa on tuotteet, jotka vielä odottavat käyttöön pääsyä. Ostin nimittäin Lontoosta muutaman Batisten ja pari Superdrugin kuivashampoota, koska ne oli halpoja. Yhen SD:n oon vasta käyttänyt, kun mulla on tässä ollut mm. TresSemmen ja Tigin käytössä. Käytän erikseen tuotteita tuuheutukseen ja siihen, jos en jaksakaan pestä tukkaa, mutta kiinnilaitettuna se vielä menee. Tämä vois siis olla varteenotettava tuohon tuuheutushommaan, jos nyt oon tämän ostanu (en jaksa mennä yläkertaan tarkistamaan).

  1. Joo, toimii musta parhaiten nimenomaan tuuheutukseen, joku toinen sit likasempiin hiuksiin. Ite pesen hiukset joka toinen pv, ja joka toinen pv on sit se jollon pidän niitä kii. 😛

 10. Oi että, kuulostaisipa unelmalta tuo XXXXLLL-kuivis :D.
  Harmi, jos nuita ei Suomesta saa ostettua :(. Täällä päin ei siis Kicksiä löydy :/.
  Itse käytän tällä hetkellä Klippoteketiä ja Lushin Vanilla Powder Puff-vartalopuuteria :D. Sekin toimii kivasti hiuksiin ja ihana tuoksu jää leijumaan, oon myös irtopuuterina kasvoille käyttänyt :D.
  Mutta kokeilijana on kiva kokeilla uusia juttuja. Täytyy toivoa, että näiden kokeiluun tulee joskus mahdollisuus 🙂

  1. Pitääpä joskus tosiaan poiketa Kicksissä tätä kyselemässä…muistaakseni niillä tosiaan oli vaan tuota Tropicalia…Oon yrittänyt säästellä tota XXL:ää! 😀

 11. jessi says: Vastaa

  Apuaa mulla huveni juuri viimenen purkki Briteistä tuotua kyseistä kuivashampoota ja tänäaamuna just pohdin, mistä löydän vastaavaa. En todellakaan tiennyt, että tuotetta saa Suomeenkin, kiitos siis miljoonasti!!

  Kävin viime vuonna muutamaankin otteeseen Lontoossa, ja joka kerta toin vähintään 3 purkkia Batistea mukanani, oli vielä tajuttoman halpaa (en ehtinyt vielä tsekkaamaan, mitä tuolla verkkokaupassa maksaa), vajaa pari puntaa muistaakseni.

  Ennen tilailin Tigin Rockaholicia verkkokaupoista, mutta kun painepulloja ei enää Briteistä toimiteta Suomeen, loppui sen käyttö. Suomen markettien hyllyiltä en ole vielä toimivaa kuivashampoota löytänytkään, kaikki on kyllä käyty läpi.

  1. Mul kävi sama Tigin Rockaholicin kanssa, tilailin niin kauan kunnes pystyi. Ja sit löysin sitä muutamia halpoja kaks yhden hinnalla -tarjouksella Suomestakin, pari pulloa vielä näköjään kaapista löytyykin.

   Kävin Kickseissäkin kysymässä tota Batisten XXL:ää, mut ei oo. Se on kyl ehdottomasti paras Batiste. 🙁 Mut kolmea erilaista tosiaan saa Kickseistä.

Vastaa