Dubain ostokset, viimeinkin!

Juu, onhan tuosta reissusta tovi vierähtänyt. Sen jälkeen oon sairastellut perusteellisesti ja kaikki aika ja energia on mennyt töihin ja taaperoon. MUTTA, koska aiemmin kuitenkin lupasin esitellä täällä viime reissun ostoksia, niin täältä pesee! Kuten yleensäkin, olisin halunnut ostaa reissusta uusia vaatteita, mutta ostin kosmetiikkaa. Sitä on nimittäin paljon nopeampi ja helpompi ostaa. Kerran kävin shoppailemassa yksin, kun piti paniikissa löytää jotain häihin päälle, mutta muuten taapero roikkui mukana, eli ei siinä kauheen rauhassa mitään sovitella.

Mutta uudet bikinit sentäs löysin ja ostin!:

Nää Body Gloven biksut on niiiin ihanat ja saivat ansaitusti Instankin puolella ihasteluja osakseen, kun niitä siellä vilautin, en kylläkään päälläni, näissä on edelleen laput paikoillaan. Nää oli ihan ylihintaiset, ja mietin aika pitkään, raaskinko. Nyt kun googlettelin merkin biksuja, niin en tiedä miksi näistä sai pulittaa niin sikana siellä kaupassa! Ei tää ole niin kallis merkki oikeasti. Ostin nää aika loppulomasta enkä sit viitsinyt enää vikana rantapäivänä näitä liata (siinä oli muutama pilvisempi ja kylmempi päivä jolloin skipattiin rantsuilu). Mutta, mageet!! Tykkään oikeastaan joko mustista tai sit tämmösistä tosi värikkäistä biksuista, kaikki neon-sävyt ovat paitsi kynsissä, myös bikineissä parhaita!

Mut sitten tuttuun ja turvalliseen kosmetiikkaan:

 

Luomiväripaletteja ostin kolme kappaletta, kaikki täysin heräteostoksia Sephorasta. Oon näitä kaikkia käyttänyt lähes joka päivä reissusta lähtien ja jo reissussa. Tuo Sephoran Enchanted Mountains houkutteli mua näppäryydellään, helppo sujauttaa mukaan meikkipussiin ja parhaat sävyt. Vähän tuo luomiväri kyllä varisee, joten ei ehkä niin laadukas kuin toivoisi, mutta oli tää kyllä tosi edullinenkin. NARSIN Narsissist -minipalettiin ihastuin ja se on kiva, mutta kyllä sekin varisee vähän liikaa eikä ole niin pigmenttinen kuin haluaisin. Vähän liikaa myös glitteriä parissa sävyssä… mun herkät silmät ei diggaa. Too Facedin Natural Eyes -paletti on ollut mulla monenmoisissa nettikauppaostoskoreissa varmaan ziljoona kertaa, ja nyt sen päätin ostaa. Ei ehkä tarvii sanoo, että parhaimmat sävyt. Tällä pärjäis helposti koko loppuelämänsä (paitsi minä, tietenkään, en pärjää, koska ruskeasävyisiä luomiväripaletteja pitää ilmeisesti olla paljon).

Too Facedin Hangover -primer mulla on ollut aiemminkin, nyt halusin tän taas. Benefitin Boeing -peiteväristä ostin tällaisen mini-version testiin. En ole vielä kokeillut, enkä edes ole varma, ostinko oikean sävyn.

Kaksi täysin heräteostosta Sephorasta: Tarteist -eyeliner, jossa kaksi erilaista päätä, toinen nestemäinen ja toinen geeli. En ole vielä kokeillut! Sen sijaan paljon käytössä on ollut tämä ostamani Too Facedin Peach Puff -huuliväri, sävy ”Day drinking” on superkiva ja tätä on hauska käyttää: kynän pää on sellainen ”tussityyny”, johon väriä kierretään toisesta päästä.

Huulirasvaa mulla kuluu, ja Dubaista pitää aina hamstrata maailman parasta sellaista, eli Ritualsin Smooth Operatoria! Ostin näitä itse asiassa kolme kappaletta. Tuo Patchologyn Lip Service oli heräteostos, josta mulla ei ole vielä käyttökokemusta.

Ritualsilta ostin Shower Flower -suihkuvaahdon, joka vielä korkkaamatta. Ritualsin suihkuvaahdot ovat parhaita, mutta senhän te jo tiedätte. Apteekista ostin ison pullon Bioderman misellivettä, sain näitä itse asiassa kaksi yhden hinnalla, josta toisen annoin työkaverille. Tykkäsin siitä toisesta, rasvaisemmalle iholle tarkoitetusta versiosta, mutta nyt halusin kokeilla tätä herkän ihon. Mulla on kyllä edelleen rasvainenkin iho, mutta näin talvisin etenkin myös pintakuiva, ja selkeästi ärtyy helpommin. Tää on ihan megapullo, 500 ml!

Hahaa, tän ostin itselleni, en Amandalle! Supertarpeellisia TUOKSUVIA kissa-aiheisia tarroja, kissamerkkejä ja kynä! Välillä mietin, olenko lapsellisempi kuin oma lapseni…

Mitä mieltä ostoksista? Eikö ookin ihan maltilliset??

2 Comment

  1. Anitra says: Vastaa

    Tossahan on enemmän kosmetiikkaa kuin mitä oon koko elämäni aikana ostanut :’D Ihanat biksut!!

    1. Kissis says: Vastaa

      Haha, no tuskin oot ainoo! 😀

Vastaa