ILOSIA AIKOJA

-Juokseminen innostaa taas ihan uudella tavalla, kun ilmat on lämmenneet (noh, edes vähän). Juostessa ruskettuukin kivasti! Haaveilen ostavani muutaman uuden juoksuvermeen, joku pirteän värinen uusi toppi ja uudet juoksukengät olisivat oikein kiva juttu. Olisko jollain suosituksia hyvistä juoksukengistä? Olen noilla samoilla Nike Free -tossuillani juossut nyt vuoden ajan, ja haluaisin ehkä jotain vähän tukevampaa kenkää.

-Uusi työ. Tykkään.

-Jotain ulkomaanreissua elokuulle kovasti suunnitellaan ja sellainen on kyllä IHAN VARMASTI edessä.

-Rosalla oli tuossa heikompi hetkensä, mutta nyt koirarouvalla on lääkitys päällä ja voi taas hyvin. Ja kevyemmän (trimmatun) turkkinsa kanssa on jotenkin pirteämpi ja iloisempi muutenkin. Rosa täytti muuten just 14 vuotta.

-Arskakin voi hyvin, ei ole ainakaan merkkejä pissavaivoista tällä hetkellä.

-Kirjahyllyssä on paljon hyvää luettavaa ja sain just lainaan Mielensäpahoittajan jatko-osan jota en oo vielä lukenut, se Ruskeakastike. Tällä hetkellä luen Gillian Flynnin uusinta, Teräviä esineitä. Tätä ennen luin elokuun lopulla ilmestyvän Tappamisen pitkä oppimäärä (Saul Black), joka jännityskirjallisuutta arvostavan kannattaa ehdottomasti tsekata.

-Uudet tatuoinnit eivät kutise enää paitsi joskus öisin vähän. Suosittelen tatuoinnin kutinaan Kestine-kuuria, 10 päivän ajan. Kannattaa odottaa rauhassa pari ekaa päivää, mulla ainakaan toi allergialääke ei auta heti. Syyskuussa olis taas lisää väriä ihoon luvassa…

-Se Magnum Helsinki! KÄYKÄÄ IHMEESSÄ. Vanhalla Ylioppilastalolla saa elokuun alkuun asti maailman parasta jätskiä. Söin eilen tän kesän ekan eikä varmasti jäänyt vikaksi. Päälle tuli valkosuklaakuorrute, vaahtokarkkeja, sokeroituja hasselpähkinämurusia ja daim-rakeita. Ai saakeli että oli sanoinkuvaamattoman hyvää.

-Ja viimeinkin tapahtui asia, jota olen odottanut jo pitkään! Sain kaikki meidän ötökät samaan kuvaan:

Hii!

Elättekö tekin ilosia aikoja? Kertokaa.

9 Comment

 1. Emma says: Vastaa

  Ihana lukea iloisuudesta! 🙂 Mä elän kans iloisia aikoja kyllä, kesäloma häämöttää ihan nurkan takana, asuntoasiat on ratkenneet, muutto loman jälkeen, matka Pariisiin ja Saint Maloon varattu ja Riehan tassu on jo tosi hyvässä kuosissa! 🙂 koko ajan vähä sellanen olo että koskahan tapahtuu jotain karseeta ku nyt menee niin kivasti…:P

  1. Höh, ei noin saa ajatella! Pitää vaan nauttia täysillä. <3

 2. Jee kiva postaus! 🙂 Mun juoksulenkkarit on jo varmaan 5v vanhat ja todellakin tarttisin uudet. Tosin, mun juoksentelu on ollut hyvinkin kausittaista tässä männävuosina.

  1. No ei munkaan juoksemiset oo niin säännöllisiä ja ahkeria olleet (etenkään talviaikaan), että lenkkarit olis mitenkään huonossa kunnossa! Jaloille olis vaan ihan hyvää vaihtelua hommata toiset vähän erilaiset. Tosin aina kuolaan just noita Nike Freen kuoseja. 😀

 3. RuuRuu says: Vastaa

  ihana että jollain menee noin hyvin, me jouduttiin uudestaan eläinlekurille huuhteluun 🙁

  1. Oh no 🙁

 4. Asicsin kengät on kuulemman niitä parhaimpia, mulla on ainakin tavoitteena ostaa sellaiset seuraavaksi. Mua niin ottaa päähän kun polvi ei edelleenkään ole kunnossa, eli en voi VIELÄKÄÄN juosta. Kuukauden päästä ois vielä se Color me Rad- juoksu ja yhyy, enhän mä voi kävellä sitä! 🙁

 5. Marja says: Vastaa

  Iiiik miten ihania kissuja ja koiria <3 Ja muutenkin kiva blogi, me like 🙂

  1. Kiva. <3 🙂

Vastaa