Öljyputsarit herkille silmille

cleansing oil

cleansing oil

Pitkään tuskailin silmämeikinpoistoaineiden kanssa ripsienpidennyksistä luopumisen jälkeen – mulla oli niin herkät silmät, että kaikki putsarit tuntuivat ärsyttävän ihan superpaljon! Etenkin öljyä sisältävät puhdistusaineet olivat ehdoton ei. Tilanne on onneksi helpottanut, mutta onneksi en luovuttanut hyvien öljyputsareiden etsinnän kanssa, ehei, löysin lopulta KOLME superhyvää öljypuhdistusainetta, jotka kaikki sopivat myös erittäin herkille silmille! Haluan nyt jakaa tietoni näistä teidän kanssa.

Mähän käytän yleensä sen verran tujua silmämeikkiä, että rajauksia en saa kyllä millään näistä öljyistä täydellisesti pois, vaan pitää pyyhkäistä vielä lopuksi silmämeikinpoistoaineeseen kostutetulla vanulapulla – mutta vain kevyesti, eli öljyt kyllä irrottavat sen isoimman meikin, jonka takia näistä tykkäänkin: ei tarvii hinkata! Se vanulapulla hinkkaaminen kun myös ärsyttää silmiä.

bareMinerals oil obsessed

bareMineralsin melko uusi oil obsessed total cleansing oil on tarkoitettu koko kasvojen puhdistukseen, mutta mä käytän näitä tosiaan pääasiassa silmämeikin poistamiseen (ja vähän siitä ympäriltä myös). Mutta testasin öljyt toki koko kasvoille myös. Pari-kolme pumppausta kuiville kasvoille ja kevyt hieronta ensin ilman vettä ja sen jälkeen kosteilla sormilla (muodostaa maitomaisen koostumuksen) ja lopulta tietenkin huolellinen huuhdonta. Silmämeikki putsataan kevyesti silmät kiinni. Pidän kovasti tän öljyn tuoksusta, puhdas ja ihana. Tätä myy mm. Eleven, hintaan 32,20 euroa. Ja tämähän on ihan super-riittoisaa, eli hinta ei ole kyllä mikään paha. Täältä löytyy!

L'Occitane cleansing oil

L’Occitanen öljyt löysin ihan bloggaajakollegoideni suosituksesta ja herkille silmille sopivia löytyy ihan jopa kaksin kappalein! Tämä sheaöljyä sisältävä cleansing oil on ihan supertehokas ja sopii myös vedenkestävälle meikille ja ihan koko kasvoille. Sama toimintaperiaate kuin bareMineralsin öljyssä, eli hierotaan kasvoille ja veden kanssa koostumus muuttuu maitomaiseksi. Superhyvä putsariöljy ja ei tosiaan ärsytä silmiä lainkaan. Tuoksuu kevyesti shealta. Tällä 200 ml:n pumppupullolla on hintaa 21 euroa.

Immortelle oil make-up remover

L’Occitanen toinen öljypuhdistusaine on myös 200 ml, Immortelle-sarjasta. Pullo on matalamman koonsa puolesta sopivampi mun kylppärin kaappiin, heh. Hyvä tuoksu! Käytetään myöskin kuivalle iholle ja samalla tavalla puhdistellaan meikki pois. Tehokkaasti mutta hellävaraisesti irtoaa silmämeikkikin. Tällä on hintaa Elevenillä 19,30 euroa, täältä löytyy.

Enpä kyllä osaisi laittaa näitä kolmea öljyä paremmuusjärjestykseen, vaikka miten olen yrittänyt etsiä tästä kolmikosta jotain voittajaa! Kaikki ovat tasaisesti yhtä hyviä, ihmeellistä sinänsä. Mutta kaikki sopivat herkimmillekin silmille, eli jos siellä on herkkis-silmäisiä vailla hyvää koko kasvoille mutta myös silmille sopivaa öljyputsaria, niin tästä kolmikosta voi huoletta valita minkä vaan!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Tuotteet saatu blogiin.

2 Comment

  1. Niina says: Vastaa

    Suositukset otettu kiitollisena vastaan 🙂

    1. Kissis says: Vastaa

      Jee! 🙂 Kaikki nää on kyllä tosi hyviä.

Vastaa