Nämä tahtoisin nyt

En niin kovin usein tee tällaisia perinteisiä ”kuvakollaasi” -postauksia kiinnostavista jutuista ympäri nettikauppoja, ja ehkä siks nää on aina niin kovin suosittuja, siis silloin kun näitä teen! Nyt innostuin taas, ehkä alkavien Hullujen Päivienkin takia, mutta laajennan tätä mun listaa vähän Hullareiden ulkopuolellekin…

Aloitetaan kuitenkin niistä tänään alkaneista Hulluista Päivistä! Aionkin mennä sinne heti tänään, nämä mielessäin:

kuvat: Stockmann

Ostan AINA joko Sokoksen 3+1 -päiviltä tai Hullareilta uuden Sensai 38:n, jota käytän siis alaripsiin päivittäin. Tää volumising-ripsari ei itse asiassa oo mun lemppari vaan se toinen, jossa pienempi ja kätevämpi harja, mutta kyllähän tää isompikin menettelee. Ja nyt erikoisuutena on tää setti, jossa mukana joku puhdistusliina, mikä se on, tietääkö joku?! Hintaa tällä on 19,90 euroa.

Me tarvitaan kipeästi uusia pyyhkeitä kylppäriin, ja nää Lapuan Kankureiden Terva-pyyhkeet kiinnostelis. Hintaa 10,90 euroa, joten ei mikään paha, jos on laadukas, mutta pitää nähdä livenä. Nämä molemmat siis myynnissä tänään keskiviikkona ja töiden jälkeen suuntaankin Stockalle ja aion ostaa samalla vähän haamumunkkeja ja haamurahkaa, hihi. En oo ikinä haamumunkkia ees maistanut, tämä vääryys on nyt korjattava!

kuva: Dealsurf.co

Instagramin puolella jo näitä birma-tossuja ihastelinkin ja kissaihmisille tiedoksi vaan, että täältä ehkä vähän epämääräisestä Dealsurf -verkkokaupasta saa kenkiä muillakin kissaroduilla…löytyy ainakin siamilaista, brittiläistä lyhytkarvaa, persialaista… Ja oon kuullut, että kyllä ne paketit kotiin asti tiensä löytää, eli ilmeisen luotettavasta verkkokaupasta on kyse. En ole vielä kuitenkaan tilannut, kun mulla on (isän mielestä ainakin) aivan liikaa kenkiä, mutta kyllä mä näitä päivittäin ajattelen…

kuvat: Esprit

Huomasinpa, että Espritillä on nyt melkoiset alennukset meneillään, joten sielläkin voisin tänään samalla poiketa, tän nettikaupan selailun lisäksi. Valitsin muutamia kivoja löytöjä nettikaupasta tähän, etenkin toi kirjailtu, kevyt bomber-takki on ihana ja se on siis alennuksessakin! Tuota japanihenkistä kukkaismeininkiä löytyy myös takin selkäpuolelta. Tuollaisia ”pestyn näköisiä” t-paitoja mulla itse asiassa Espritiltä jo onkin, mutta ovat oikeasti jo niin kulahtaneita, että oli kiva löytää niitä taas valikoimista, tän lisäksi oli muitakin ja eri väreissä. Tuosta mustasta paidasta tykkään sen etukietaisun takia!

kuva: Eleven

No eipä taas sovi unohtaa yhtä lempparikosmekaupoistani eli Eleveniä! Kävin vähän kurkkimassa uutuuksia ja mitä kaikkea kivaa löytyikään! Siis tää the Balmin uutuus, Photobalm (muutama sydänsilmä-emoji tähän)! Vähän googlettelin, ja todellakin haluaisin testata! Kaikki tällaiset uutuudet kiinnostavat ja the Balmilta en ole törmännyt vielä mihinkään huonoon.

Fudgen Clean Blonde on yksi lempparini hopeahiusjutuista, tosin muistaakseni tätä hoitoainetta en ole edes testannut? Shampoota olen käyttänyt pullon jos toisenkin. Nyt näitä myydään Elevenillä kätevässä duo packissa.

Olen hieman pudonnut Lumenen uutuuksista, joten tää Nordic Nude Glow Enhancer alkoi kiinnostamaan. Koska eihän ihmisellä voi olla liikaa hohtoa tuovia tuotteita, vai mitä?

Kuvat: Suomalainen Kirjakauppa

Lopuksi vielä pari kirjaa, jotka on mun lukulistalla. Eve Hietamiehen Hammaskeiju on ihan pakko lukea, koska olen toki lukenut aiemmat, Yösyötön ja Tarhapäivän. Ihan hulvattoman hauskoja! Suosittelen, vaikkei mikään lapsiystävällinen ihminen oliskaan. Näistä tykkää väkisinkin!

Clare Mackintoshin Annoin sinun mennä -trilleriä kuvaillaan suomalainen.comissa näin: Tämä vangitseva, nokkela ja piinaava psykologinen trilleri menee ihon alle. Varaudu tyrmäävään juonenkäänteeseen, jota on kehuttu yhdeksi kaikkien aikojen nerokkaimmista. Että JOO!

Scott Bergstromin The Cruelty-Nyt olet yksin on trilleri myöskin ja olen tätä nähnyt kehuttavan kovasti. Tää on tosin lajiteltu lasten ja nuorten osastolle, joten en tiedä, onko kuitenkin liian lapsellinen? Kiinnostaa silti.

Edellisen kerran kun näitä kirjoja muuten listasin, niin hei, yhtä lukuun ottamatta (Potter) kaikki luettu ja tuo lukematonkin on ollut kirjahyllyssä oottelemassa jouluaatosta lähtien (sorry isoveli, kyllä mä sen vielä luen).

No mutta oliko tässä joukossa jotain teidän mielestä kivaa tai kiinnostavaa? Onko tämmöset postaukset näin välillä jees? Mä tykkään tehdä näitä!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

23 Comment

 1. SkyFall says: Vastaa

  Oo … Pitääpä heti klikkailla Espritin sivuille. Oon ettiny mustaa kirjailtua Bomberia ja tää vaikutti just hyvältä, kirjailu selässä. Sormet ristiin et olis kokoja jäljellä. Eli siis ; kyllä nää kiinnostaa ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Eilen kun tätä kirjottelin oli vielä kokoja reilusti jäljellä! Toi on ihana!!! Tosi kiva se selkämys <3

   1. Kissis says: Vastaa

    Niin ja en viittiny laittaa suoraa linkkiä tähän kun poistuu kuitenkin kohta, mutta hakuun ”bomber” niin löytyy 🙂 29,99 maksaa ja kokoja on tällä hetkellä XS-XL!

    1. SkyFall says: Vastaa

     Jee … Bomber ja pari muutakin ihanuutta on matkalla mulle ? Kiitos tuhannesti vinkistä !!

     1. Kissis says: Vastaa

      Jee! 🙂 Mäkin taidan tilata ton 😀

 2. Tuo Lumenen stick näyttää erehdyttävän paljon Benefitin Watts Uppilta!

  1. Kissis says: Vastaa

   Totta, katoin samaa 🙂

 3. moonangel says: Vastaa

  Ihanat nuo kengät! Tosin mullakin on jo miehen mielestä liikaa kenkiä -_-
  Hammaskeijun olen jo lukenut ja tykkäsin siitä todella paljon, sai nauraa ja jossakin kohdassa muutama kyynelkin vierähti poskelle.

  1. Kissis says: Vastaa

   Miehet ei kyl tajuu! 😀 Joo ne edellisetki kirjat oli niin ihania 🙂

 4. Tuuli ? says: Vastaa

  Todellakin kiinnostaa tällaiset kollaasit ? Mulle on tulossa tuo Hammaskeiju-kirja kanssa, ekat osat osui hyvään saumaan mun lapsosen syntymän kanssa. Harmi että tää sarja mahtaa loppua tähän kirjaan… ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Äää, toivottavasti ei! 🙁

 5. sanna says: Vastaa

  Noi kissakengät on ihanat!! Ne on saatava:-D kirjavinkkejäkin tuli taas, kiva juttu!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo enköhän mäkin ne vielä kotiuta 🙂 Oispa venäjänsinistä kans!!! Mulla ois näiden lisäks kauheesti muutakin lukulistalla, tarttis lisää tunteja vuorokauteen!

 6. nea says: Vastaa

  Bomber on ihan sun tyylinen 🙂 ja noi kengät. Kuolen. Voi olla että tarviin itselleni… Päsiäislahjan? Kevätlahjan? 😀 <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Hehee 😀

   1. nea says: Vastaa

    Noni. Tilasin kahdet ? Mustat unicornit ja noi ihmeelliset vuohet ? Eeppistä ja kiitos vinkistä! ❤

    1. Kissis says: Vastaa

     Haha, no sähän innostuit! ?

 7. Nina Å says: Vastaa

  Sensain puhdistusliina <3 Miten se on voinut mennä sulta ohi?? Nyt skarppia nainen! 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Ai se on SE! En yhdistäny!! 😀

 8. -klaudia says: Vastaa

  Noi Terva-pyyhkeet on aika ihania. Tai siis pari turkoosia ostin ja pesin ne jo, että pääsis pian heti käyttämään. Muuta kokemusta ei vielä ole mutta käteen tuntuu hyvältä. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä pyörittelin niitä vimmatusti käsissäni, mutta jätin sit ostamatta, kun mietin, että ovat liian ohuita mun makuun!

 9. eekku says: Vastaa

  Noi kissakengät<3

  1. Kissis says: Vastaa

   Niii <3

Vastaa