Maaliskuun leffat

No tän kolme leffaa sain taas kasaan maaliskuussakin, eikä niiden joukossa kyllä ollut mitään superhelmeä.

T2 Trainspotting – Mulle kävi vähän nolosti: mun piti katsoa eka Trainspotting-leffa ennen tän uuden näkemistä, mutta jaksoin sitä ehkä 20 minuuttia ja koko ajan meinasin nukahtaa, kunnes sitten luovutin kokonaan. Ja jäin vielä pohtimaan, että näinkö mä sitä edes sillon joskus 20 vuotta sitten lainkaan! Kirjan kyllä olen lukenut ja kirjahyllystä varmaan löytyy vieläkin (aivan huippu!), mutta leffa ei nyt vaan toiminut. Siksi vähän pelko persiissä menin tän tokan katsomaan, mutta hei, tykkäsin! En nyt silleen sikamegapaljon, mutta nauratti kyllä useasti ja viihdyin mainiosti alusta loppuun (mitä nyt meinas tulla vähän paha olo karkeista). Mun lemppari on kyllä Spud, niin hassu! Ja tän voi kyllä helposti katsoa, vaikkei olis ekaa nähnytkään tai ei muistais siitä mitään…

Logan – Hmmmmm, odotin tältä enemmän. 2 h 18 min on pitkä aika elokuvalle ja tässä ei jotenkin tapahtunut edes hirveästi mitään, vaikka koko ajan tapahtuikin. Mutta mitään erikoista! Pidin trailerista, mutta se olisi riittänyt vallan mainiosti – siihen oli poimittu leffan parhaimmat palat. Oonko ainoa Marveleihin tylsistynyt? Tuntuu, etten oikein enää ikinä tykkää niistä, PAITSI Deadpoolista! Tokaa osaa odotellessa.

Life – Haha, voin niin pahoin koko leffan ajan (ei siis leffasta johtuvaa pahoinvointia), että mietin monta kertaa, lähdenkö pois. Osittain pahan olon takia, osittain siksi, että etenkin alku tylsistytti mua ihan hirveesti. Mä odotin jotenkin syvällisempää avaruus-elokuvaa, en tiedä miksi! Mutta täähän oli alusta loppuun asti pelkkää olento-meininkiä ja tosi ennalta-arvattava kaikenlisäksi. Ei silti mikään HUONO, jännä kyllä, ja kun paha olo vähän hellitti, niin pystyin jopa vähän tykkäämään.

Mites teidän maaliskuun leffat?

Kuvat Googlen kuvahaulla.

12 Comment

 1. Jusu says: Vastaa

  Tuon Lifen haluan nähdä! Avaruusteema kiinnostaa ilman muuta ja siksikin se pitää nähdä kun siinä on Jake Gyllenhaal 😀 Deadpool on järkyttävän hauska leffa ^_^

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, kyllä sen Lifen katsoo! 😀

 2. MRMR says: Vastaa

  Mulla oli itku silmässä tyyliin koko ajan kun Spud oli ruudulla, niin sairaan traaginen ja surullinen hahmo. Nelikymppinen elämässään epäonnistunut narkkari ei musta ollut yhtään hauska vaikka onkin vähän hönö. Toisaalta Trainspotting ja muutkin Welshin kirjat on mulle hirveän rakkaita niin suhtaudun ehkä liian suojelevasti Spud-parkaan. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, sori! 😀 Nojoo, toi hönö kuvaa kyllä hyvin. 😀

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Nyt on ollu ihan surkee leffa kevät, mulla vanhenee kohta ilmaisliput, kun ei vaan oo mitään kiinnostavaa 🙁

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, samaa mieltä. Mullakin noita vanhenevia lippuja nyt…

 4. hiutale says: Vastaa

  Mä kans petyin tohon Loganiin, jotenkin yllätyksetön juoni. Ylipäätään se oli enemmän vaan normi toimintaleffa, oisin kaivannu lisää supervoimameininkiä. Tosin mulla on vähän asennevamma koko Wolverinea kohtaan, X-menissä ois vaan niin paljon mielenkiintosempiakin hahmoja..

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä. 🙁 Ja samaa mieltä, joskus diggasin mut nyt mennyt maku…

 5. Tuuli ? says: Vastaa

  Onko ekasta Trainspottingista jo parikymmentä vuotta?? (Luoja mä oon van-ha!) ? Mä muistan et se löi ku metrinen leka päähän. Kattoin varmaan 1000x videolta, luukutettiin soundtrackiä ja ❤️ Rentonin ❤️ juliste oli seinällä ja kirja alttarilla. En kyllä uskaltaisi mennä kattoon kakkososaa elokuviin, muistuttaa liikaa ajankulusta ja vois tosiaan tulla surulliset fiilikset nelikymppisistä luuserinarkkareista (miks sillon parikymmentä vuotta sitten ne ei ollu parikymppisiä luuserinarkkareita??) varsinkin kun tykkäsin kaikista niistä roolihahmoista, jopa Begbiestä ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Hehe, mietin tätä ihan samaa, hitto et sitä on vanha ?

 6. nea says: Vastaa

  Mä sain just järkyttyneitä katseita kun jouduin tunnustamaan, etten oo nähny Trainspottingia! Hyvä tietää, ettei oo este kakkosen katsomiseen 🙂

  Mä oon käyny tänä vuonna leffassa tasan kerran, katsomassa Tom of Finlandin synttärilahjana.. Sunnuntaina sitten Kaunotar ja Hirviö 3D:nä. Vähän jännittää, koska sillä elokuvalla on niin paljon tunnearvoa lapsuudesta…

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo töissä kanssa kummasteltiin heitä, jotka eivät ole leffaa nähneet. 😀

   Mun pitää ehkä kans mennä kattoo toi Kaunotar ja Hirviö, vaikka luulen, että on liian lapsellinen??

Vastaa