Pian se tapahtuu!

Se on kuulkaas tytöt ja poijjaat nyt semmonen juttu, että TASAN TARKKAAN KUUKAUDEN PÄÄSTÄ MINÄ MUUTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huhhuhuhhuhhh. Kahdeksan todella ihanan töölöläisvuoden jälkeen asunnon vuokrasopimus on nyt irtisanottu kesäkuun loppuun ja sitä myötä olen aivan kauhuissani, paniikissa, peloissani ym. APUA. Tähän sitä nyt vaan on tultu.

Torstaina 28.6. saan uuden asunnon avaimet kätöseeni ja arvatkaapa vaan missä tämä juhlallinen tilaisuus tapahtuu? No tietenkin uuden talon LASTENVAUNUVARASTOSSA. Luitte aivan oikein. Siellä on varasto lastenvaunuille! Toivotaan, että ne vaunut myös sinne tiensä löytävät…Muuttovapaata pidän torstain lisäksi seuraavan päivän eli perjantain (jolloin itse muutto toivottavasti tapahtuu) ja toivottavasti kaikki tosiaan menee just niinku pitääkin, koska heinäkuussa mulla ei sitten muuten olekaan ihan helpolla kattoa pääni (ja Reiskan pienen pään) päällä.

Hieman pelottavaa tässä on se, etten ole vieläkään nähnyt tulevaa asuntoani! Ennakkotarkastukset piti olla toukokuun aikana, mutta ylläripylläri oman rapun kohdalla ne myöhästyivät. En siis yhtään tiedä, mikä odottaa…tai pidänkö edes asunnosta! Ostan sen siis äitini kanssa puoliksi, en suinkaan yksin. En ole hirveän peloissani lainan ottamisen suhteen, etenkään nyt, kun saan vanhempani avuksi. Minähän en ymmärrä näistä rahajutuista yhtikäs mitään.

Haikea olo kyllä on ja tulee aina olemaankin. Joskus vielä muutan takaisin Töölöön, se on ihan varma. Ihan mahtavaa on kuitenkin ollut saada asua näin pirun monta vuotta Töölön ihanimmassa talossa. Upouusi, ainakin puoliksi oma asunto on silti upea juttu ja etenkin se parveke…ehkäpä Reiskakin tästä hieman rauhoittuisi? Poikakissakaveria olen sille kyllä edelleenkin ainakin jossain vaiheessa hommaamassa, mutta katsotaan tämä muutto nyt ensin. Pienten kissantassujen vipinää uuden asunnon lattialla on kyllä silti melko pian luvassa…

Kaikenlaista kiirettä on siis tässä nyt tulevan kuukauden sisällä ja sen jälkeenkin tietenkin. Uudessa kämpässä ei muuten välttämättä ihan hirveästi huonekaluja tule heti alkuun olemaan…hylkäisin mielelläni kaikki nykyiset (niitä on alunperinkin vähän ja todella vanhoja), mutta eiköhän nyt jotain lähde mukaan ainakin sitten väliaikaisesti. Ja onhan mulla ne uudet Smegit! Arabianrannassa mua odottaa siis 86 neliötä ja maksettu autopaikka, autoahan mulla ei ole eikä tulekaan olemaan. Mutta onhan siinä tosiaan neliöitä sisustettavana.

Ihan hullua! Mutta jännittävää samalla. Siis ihan todella jännittävää. Aika pian koittaa se hetki, kun pääsen ekan kerran avaamaan uuden asuntoni oven…hui! :))))

P.S. Täältä löydätte plussat ja miinukset!

14 Comment

 1. June says: Vastaa

  Uujee!! Hyvältä kuulostaa. 🙂 Ja vaihtelu tekee kuitenkin aina hyvää, vaikka täydellisestä kodista ikävä onkin lähteä pois.

  1. Totta!!

 2. nea says: Vastaa

  Se on varmasti upea kämppä, onnea 🙂 tää on niin jännää 😀

  1. Toivotaan! 😀 Kutsu tupareihin tulee…joskus. 😛 Mutta muuten vaan kyläilemään saa tulla sitten vaikka heti!

 3. Onnea uuteen kotiin jo tässä vaiheessa, kuulostaa kyllä hyvältä tuo uusi kämppäsi, erityisesti tilan määrä, Smegit ja lastenvaunuvarasto! 😀

  Hei, meillä on muuten tasan sama muuttopäivä! 🙂 Ennakkotarkastusta ei ole ollut meilläkään, se on vasta joskus kesäkuun loppupuolella. Ollaan ainoastaan käyty katsomassa kämppää kun se oli vielä todella raksavaiheessa, joten jännittää, mutta kai sitä pitää luottaa siihen että hoitavat hommat valmiiksi muuttoon mennessä. 🙂

  Vähän samanlaisissa tunnelmissa muuton suhteen ollaan täälläkin, ihan mahtavaa päästä upouuteen kotiin jossa on tilaa ja vaikka mitä muuta mukavaa, mutta keskusta-asumista tulee ikävä. :'(

  1. Jep, lastenvaunuvarasto ihan erityisesti. 😉

   Mä en ole nähnyt kämppää edes raksavaiheessa!!!! Ainoastaan naapurirapun asuntoja.

   Keskusta-asumista tulee todellakin ikävä!

 4. Myy says: Vastaa

  Oikeasti uuteen kotiin pääseminen on kyllä kivaa. Tämä muuttaminen ja pakkaaminen ei ole. No, ylihuomenna kaikki on onneksi ohi.

  Hassua muuten, ettei tarkastusta ole ollut? Meillä oli ensimmäinen muuttotarkastus 2kk ennen muuttoa ja vielä jälkitarkastus (jossa tsekattiin, että muuttotarkastuksessa huomatut viat on korjattu) 1kk ennen muuttoa.

  Onnea uuteen kotiin!

  1. Joo, tarkastus tosiaan myöhästyi. Toivottavasti ei myöhästy koko muuttokin! Päästiin kurkistelemaan rakennusvaiheessa vaan muiden rappujen asuntoja.

 5. Hankittiin jokunen vajaa vuosi sitten toinen kissa vanhemman seuraksi, niin jossain vaiheessa ne alkoi nahistella keskenään. Nuorempi yritti leikkiä, mutta vanhempi ei oikein tajunnut sitä leikiksi ja ei tykännyt yhtään. Sen jälkeen viimeiset pari kuukautta on ollut aika rauhattomia, kissat on ollu aika stressaantuneita. Sitten taas kun ollaan oltu yökylässä anoppilassa, niin siellä ne viihtyvät. Ihmettelin tätä kovasti. Nyt kun muutettiin vajaa viikko sitten uuteen asuntoon, niin kissat on ihan silminnähden rauhottunut, on paljon energisempiä ja ilosempia, eivätkä nahistele enää keskenään. Muutto voi olla kissallekki tosi iso juttu 😮

  1. Hmm, joo, ei noista kissoista koskaan tiedä. :/ Ton takia pelottaakin ottaa toista kissaa, mitä jos ne ei tuukaan yhtään toimeen.

   Kissoille tuntuu KAIKKI olevan tosi isoja juttuja, tai no ainaki Reiskalle. 😀

 6. Keljukainen says: Vastaa

  Tulit just tossa yks päivä mieleen lastenvaunuavautumisinesi kun tulin kotiin illalla vesisateesta väsyneenä ja vittuuntuneena ja eikös siellä oo vaunut levällään eteisessä (vaikka meidän talossa on siis kans vaunuvarasto). Wraaagh. Teki mieli tuikata ne tuleen.

  1. Kannatan!

 7. Maria says: Vastaa

  Heti levis hymy mun naamalle kun näin bloggerin lukemistossa pienen pätkän sun tekstiä ja oikein erottuu tuo lastenvaunuvarasto. 😀 Toivottavasti ne myös ovat siellä sitten!

  1. Ois vähän pakko olla! 😀

Vastaa