Happoa iholle!

En tiedä teistä, mutta mä olen nähnyt aivan hurjasti hehkutusta tästä Pixin Glow Tonicista. Tää taitaa olla myös aika suosittu tuote Elevenillä, josta sainkin tän oman yksilöni testiin. Tottakai mua kiinnostaa kaikki tökötit, jotka lupaavat tehdä ihosta paremman ja kun todellakin tosi ylistävää puhetta olen tästä saanut niin monesti kuulla!

Ja tosiaan, kun palasin reissusta, iho näytti just siltä miltä aina ulkomaanmatkan jälkeen: ei lainkaan hyvältä. Kun kohteessa käyttää kaikenlaisia aurinkosuojavoiteita, hikoilee hulluna, syö ei-niin-terveellisesti ja päälle vielä pitkät lentomatkat, niin eipä taas tee mieli hetkeen katsoa nassuaan peilistä. Muistinkin tän Pixin Glow Tonicin ja olikin erittäin sopiva hetki ottaa tää käyttöön.

Nyt iho on taas rauhoittunut selkeästi, ja en sitten tiedä mikä vaikutus tällä kasvovedellä on asian kanssa ollut, niin kyllä mulla varmaan ikuisesti tulee olemaan käytössä tällainen glykolihappoa sisältävä kasvovesi.

Tässä Pixin Glow Tonicissa glykolihappoa on 5 %, ja koostumus on öljytön ja alkoholiton. Tää on kevyesti kuoriva kasvovesi, ja tuo glykolihappo siis irrottaa iholta kuollutta ihosolukkoa. Eron huomaa kyllä heti – ihosta tulee paljon kirkkaampi. Aloe veran ansiosta iho myös rauhoittuu putsauksen jäljiltä. Mulla tää ei kuivata ihoa lainkaan, mutta joillakin iho saattaa kyllä päivittäisestä käytöstä ärtyä, jos kovin herkän hipiän omistaa. Useimmille sopiikin näiden happotuotteiden käyttö esim. joka toinen päivä tai harvemminkin, eihän iho kuorintaa päivittäin tarvitsekaan.

Ainoa asia, mitä tässä tuotteessa en voi sietää, on tuoksu! Se jakaa varmasti mielipiteet vahvasti, mutta mä en ole mikään kukkaistuoksuista tykkäävä tyyppi, ja tää on ihan superhyper-kukkainen. Mutta hei, kestän sen kyllä, koska kyseessä on muuten niin toimiva tuote.

Ja varoitus/huomio teille, jotka tän innostutte ostamaan, nimittäin tää Glow Tonic saattaa sisältää tällaisia pieniä hippusia:

Näitä ihan porukalla ihmeteltiin kauneusbloggaajien kanavalla, että onko tuotteessa jotain vikaa, mutta ei siis ole ja tämä ihan varmistettu Pixin omilta kemisteiltä. Tuotteessa ei myöskään ole mitään vikaa, jos hippusia ei löydy. Kannattaa kunnolla ravistaa pulloa ennen käyttöä.

Oliko tää tuttu tuote teille? Eleven tätä myy hintaan 29,70 euroa (250 ml), ja ihanassa Pixin Best of Bright Kitissä tästä on pieni, 15 ml:n söpisversio! Ja nythän tästä on saatavilla myös kätsysti matkaan otettavat kasvovesilaput. Pixi on kyllä tällä hetkellä yks mua erityisen suuresti kiinnostavista kosmemerkeistä, etenkin ne meikit nyt kiinnostelis (onko jollain kokemusta niistä?)

P.S. Vielä tänään on Elevenillä voimassa tuo aurinkoinen tarjous (vaikka aurinko ei kyllä enää paistakaan), eli koodilla AURINKO saa 20 % alennuksen 70 euron normaalihintaisista tuoteostoksista!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

9 Comment

 1. Alisa says: Vastaa

  On tuttu, juuri ostin toisen pulloni 🙂 Ihan huikean eron tekee iholle, en olisi uskonut kuinka suuren eron käyttäessä huomaakaan.

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyllä!

 2. HennaA says: Vastaa

  Sain näytepullun joulukalenterista ja uskallankohan hiljaa mainita, ettei kuiva ihoni tykännyt kyllä tästä. Tuntui ihan kuin hienolla hiekkapaperilla olisin ihoa käsitellyt. Tiedän,että tämän monen,monen luottotuotteita, siksi olen ollut hiljakseen asiasta ja taustaillut hiljaisena vain ?

  1. Kissis says: Vastaa

   No kyl mä uskon, jos tää (tai no mikä tahansa muu) ei jollekin sovi! Nää happotuotteet etenkin, ei kaikkien iho tykkää. Etenkin kuiva iho voi tykätä vaan kyttyrää (on kyllä outo sanonta ?)

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Vaikuttaa kyl kiinnostavalta, kunhan joku entinen pänikkä taas loppuu, niin joutuu vakavasti harkitsemaan josko ostais kokeiluun!

 4. Anne -Marie says: Vastaa

  Mulla on tota ja olen tykännyt paitsi tuoksu ei niin miellyttävä. Mä en ole vielä ihan varma ihastunko niin paljon että toisen tilaisin. Käytin tätä ennen Phytomerin ruusu kasvovettä ja sitä on ikävä (ehkä kosteuttavampi ja tuoksu ).Ratkaisu olisi olla noi molemmat kasvovedet.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä en pidä yhtään ruusun tuoksusta!!!! 😀

 5. Kata says: Vastaa

  Taa on ihan huippua! Mulla on kylla jotain Pixin meikkejakin mut oonko ees kokeillut niita, no en..

  1. Kissis says: Vastaa

   Mulla ei oo 🙁 Näyttävät kyllä kivoilta!

Vastaa