RAKASTAN PINKKEJÄ STRINGEJÄ

Hyvä on! Voin myöntää, että tässä vuoden aikana on ollut lieviä sekopäisyyden hetkiä, jolloin olen katsellut pesukonettani sillä silmällä, että sen ostamista OLISI VOINUT harkita jonkin muunkin värisenä. Mutta sitten olen taas tullut järkiini. Onhan se nyt perkele vaaleanpunainen pesukone, herranjestas sentään. Ja minä olen edelleenkin se, joka tässä huushollissa vaatteet pesee, joten on se aina vaan mukavaa, kun pesukone jaksaa ilahduttaa minua supersöpöydellään.

Mutta ainoana vaaleanpunaisena asiana se selvästikin tarvitsi kylpyhuoneeseen saman sävyisen vaaleanpunaisen kaverin. String Pocket -hyllyistä löytyi tarpeeksi samaa väriä ja sellaisen lopulta klikkailin kotiinpäin ja joku muu kuin minä kiinnitti sen kylppärin seinään. Ja no siis tosi kiva hylly ja silleen, mutta mitäs helevettiä sinne keksisi laittaa? Toistaiseksi se on siis aika melko tyhjillään, eikä kelpaa edes pojille hyppyalustaksi (onneksi). Jotain kivoja säilytyskoreja, kenties? Kosmetiikalla toki saisin sen täytettyä alle kahden minuutin, mutta en halua siitä mitään sekalaista roinaa ja rompetta -hyllyä.

Ideoita? Sytyttääkö vaaleanpunainen sisustaminen teitä? Yhtään?

P.S. Niin. Joskus olisi kiva saada jotain tummempaa kylppäriä aikaiseksi, nyt se on ankean supervalkoinen. Mutta silti vielä aika uusi, joten kestän sitä vielä ainakin hetken.

28 Comment

 1. Ei ainakaan voi mielikuvituksettomuudesta syyttää ja onhan vaaleanpunainen ihan supersöpö väri! Hyllyyn laittaisin nätit hajuvesipullot ja muut sievät purnukat, jotka tuovat iloa jo olemuksellaan. Sitten jos haluaa vähän arjenluksus-tunnetta, niin jokin tuoksukynttilä voisi olla kiva. Sitä ei tarvitse edes sytyttää, sillä se antaa mietoa tuoksua ihan sellaisenaan. Ehkä jokin nätti korurasia myös hyllylle ja suosikkikorut esille 🙂

  Mukavaa päivää!

  1. Juu, sopis vaan paremmin tummaan kylppäriin. JOLLAINEN MULLA JOSKUS VIELÄ ON.

   Pelkään, että hajuvesipullot löytäisivät pian tiensä Arskan tassujen kautta lattialta. 😀 Mutta pitää testata, ehkä pojat eivät innostu tässä tapauksessa tiputtelemaan…

 2. No onhan se aika pähee 😀

  1. Tavallaan 😀

 3. Ruu says: Vastaa

  ei ei eiiii, mä tulisin hulluks tuon värin kanssa, kone itsesään on hieno ja ihana, mutta väri tökkii ja pahasti, jos sen violettina sais kelpuuttaisin heti, mutta luulen että mun ukko ei haluais violettinakaan 😀

  1. Hahah. Tuota pesukonetta ei sillon ainakaan ollut kuin pinkkinä ja vaaleansinisenä. 🙁

 4. Petri says: Vastaa

  Heh vieläkin Hello Kitty -paperit käyttämättä. Tosin toimii sisustuselementtinä varmaan paremmin kuin pyllyn pyyhintään. 🙂

  1. Näin o.

 5. Omaan kotiin en uskaltaisi, mutta mielelläni ihastelen muiden luona. On kyllä coolin näköinen tuo pesukone!

  Mulla on sellainen säilytyskokonaisuus kylppärissä missä on kaappi alla ja sitten päällä hyllykköosa. Hyllyille olen laittanut Luhdan säilytyskoreja joissa on sitten erikseen hiusten- ja ihonhoitotuotteet. Ylimmällä hyllyllä on vanulappuja ja topseja maitolasissa purkeissa (IKEA) ja pienet juuttisäkit (HM Home) joissa on kynsilakkoja. On tosi kätevää pyyhkiä pölyt kun ei jokaista purkkia tarvitse nostaa erikseen pois vaan nostaa pelkät korit/purkit/pussukat. Tosin minullahan ei ole katteja jotka voisivat nykiä tavaroita alas hyllyiltä…

  1. Niitä Luhdan säilytyskoreja oon katellukin, pari isompaa löytyykin. Ja noita Henkkamaukan juuttisäkkejä on vaatehuoneessa isoina! 🙂 Jotain kivannäkösiä koreja tai purkkeja tai semmosia kyllä ois kiva tohon löytää.

 6. Hanna says: Vastaa

  Sulla on Hello Kitty -vessapaperia 😮 !!!!!! 😮 WAU! Arvostan!

  Musta vaaleanpunaisen kanssa sopii hyvin kans tumman sininen, ehkä vaikka tummansiniset pyyhkeet tois kalman kalpeaan keittioon elamaa ja varia? Toisaalta ihan sama, koska sulla on Hello Kitty -vessapaperia ja pinkki pesukone. Oot maailman viilein nainen!

  1. Eiks jokaisella itseään arvostavalla Hello Kitty -fanilla ole. 😀

   Tummansinisiä pyyhkeitä löytyy! Tai no, oikeastaan kaikenvärisiä…

 7. åh ihana! Mun vaaleanpunainen/pinkki/lila-kausi on nykyään ihan bygones, nykyään se on turkoosi joka kolahtaa. Ja mä haluun tollasen turkoosina O_o

  1. Sit pitää varmaan ruveta maalaushommiin. 😛

 8. Anonymous says: Vastaa

  Ah! Ottaisin tommosen munkin luokse pärisemään, jos mun kylppäri ei ois kuin suoraan jostain 80-luvulta (beigee mattoa punaisilla kuvioilla seinät ja punainen muovimattolattia – hyi!). Ehkä vielä joskus, kun muuttaa omaan asuntoon…

  1. Joo mäkään en oikeen ympäristöstä tiennyt, kun pesukone tuli ennen nykyistä asuntoa…alunperinkin mietin, että haluan tummemman ja nätimmän kylppärin ja sen nähtyäni olin vahvasti sitä mieltä ja olen edelleen.

 9. Haha, ihan huippu tuo kone!! :DD

  1. Ja pesee kans hyvin!

 10. On ne söpöt! Ite en uskaltais kyllästymisen vuoksi vaaleanpunaisia ottaa, mutta ihan melkein harmittaa että miksi muka en. Hienot!

  Mä laittaisin tuohon kylkeen jotain kontrastia, mustaavalkoista tietty, esim. nää Fermin purkit voisi olla aika kivoja: http://www.ferm-living.com/geometry-tin-box-mint/rose/ ja/tai nää kupit http://www.ferm-living.com/geometry-cup-1/ molempia löytyy erilaisia.

  1. Pesukoneen ostin jo ennen muuttoa, eli se oli semmoinen vuosien PAKKO SAADA IHAN SAMA MIHIN TULEE -ostos. Ja kun vanha sit lopulta hajos, just ennen muuttoa. Pidin siis pääni, kuten lähes aina. 😀

   Noi purkit on kyllä tosi kivat, kiitos vinkistä!

 11. Meillä on vaaleanpunaiset kaakelit kylppärissä. Vuokrakämppä, itse en ole valinnut! Ensin vihasin, nyt olen lämmennyt. On se hitsin söpö.

  1. Ooo.

 12. Huomasin suustani pääsevän sellainen spontaanin ”IIIIHH!!!” kiljaisun kun näin tuon pesukoneen! Liian ihana!!

  Olen myös kitkerän katkera siitä, että äiän eksä on mennyt tuhoamaan kaikki mun mahdollisuudet mihinkään vaaleanpunaiseen :(! Heillä oli ollut ko leidin päätöksestä vaaleanpunainen olohuone, joten nyt mä en saa vaaleanpunaista jäätelökonetta, en vaaleanpunaista suihkuverhoa, en vaaleanpunaista MITÄÄN!!! Vääryys on tämä! >:0

  1. Heh. Taitaa se ollakin liian ihana. 🙂

   Sanoisin tässä tapauksessa, että laita mies vaihtoon, mutta enhän mä nyt sellaista sano. 😛

 13. Anonymous says: Vastaa

  Ihana! Pakko saada, mistä tommosen saa ja mihin hintaan? 😀

  1. Hylly vai pesukone? 😀

 14. Anonymous says: Vastaa

  Heh olinpa epäselvä, mut olin niin hullaantunut tosta PESUKONEESTA!!!! eli se 😀 t.edellinen anonyymi

  1. Merkki on Smeg ja se on ostettu noin vuosi sitten virolaisesta puljusta: http://www.e-kodinkoneet.fi . Jos Smegiä himoitsee, niin tuolta kannattaa ehdottomasti tsekata, halvempaa kuin Suomesta ostettuna…

Vastaa