Ripsi-back up

Pienessä paniikissa huutelin täällä bloginkin puolella hyvien mutta edullisten ripsiteknikoiden perään. Se saalis jäi vähän köyhäksi, mutta ei se mitään, sillä taas blogimaailma pelasti! Googletulos heitti mut muun muassa Natan blogiin, jossa noin vuosi sitten oli pientä ripsi-innostusta ilmassa. Natan ripset näyttivät kyseisessä postauksessa niin samperin hyviltä, että otin heti yhteyttä ko. ripsimestaan, Beautyroom Vanillaan, joka sijaitsee nykyään Helsingin Kampissa (tuon Natan postauksen jälkeen on siis muuttanut). Olen todella nihkeä sijainnin suhteen, en jaksa edes väliaikaiseen huoltopaikkaan mennä esim. Vantaalle tai Espooseen, vaan Helsingistä ja mieluiten keskustan alueelta on sen löydyttävä. Ja mun huoltohintahaitari on 50-60 euroa. Beautyroom Vanillan Isabella totesi hinnaksi 55 e ja aika oli sillä varattu.

Ja no, eiks näytäkin hyviltä?  Beautyroom Vanillasta tuli kertaheitolla mun back up – ripsipaikka, eli aina kun Suviannin on ihan pakko lomailla, kipitän ilolla Isabellan luokse. Tältä ripsiteknikolta löytyy muuten aivan loistavat jutut ja huumorintaju, sekä kotoa neljä kissaa! Eipä siis tullut hiljaisia hetkiä. Ilahduin myös suuresti, kun Isabella käytti silikonilappuja, ne on vaan niin paljon mukavammat kuin teipit. On myös ihan äärettömän arvostettavaa, kun ei tarvitse tietää ripsiensä pituuksista mitään, vaan ammattilainen osaa tehdä just sellaiset ripset kuin asiakkaan silmiin sopii.

Nää on mun makuun just sellaiset kuin pitääkin, ihan täydelliset.

P.S. Missään blogiyhteistyössä en ole ripsien suhteen, vaan nämä ovat aina ihan omakustannekamaa. Tämä ei siis ole mikään yhteistyöpostaus, ihan vaan oma hehkutus.

2 Comment

  1. Satu says: Vastaa

    Syystäkin hehkutat, sillä onhan sulla nyt niin upeat ripset 🙂 vau!

    1. Hihihi 🙂

Vastaa