BB niinku Big Brother

En mitenkään koe tarvitsevani tätä paljon hehkutettua Garnierin BB-voidetta, mutta koska siitä tosiaan joka puolella jatkuvasti ölistään, mun oli vähän niinku pakko sellainen itsekin ostaa. Aika moni tästä varmasti siis on jo jotain lukenut, mutta kyseessä on siis värillinen kosteusvoide, joka sen kosteutuksen ohella huolehtii siitä, että iho saa ”kauniin ja heleän pinnan” samalla kun juonteet ja finnit ja kaikki muu mahdollinen yök & hyi -osasto peittyy.

Edelleenkin mulle on hieman epäselvää, onko kyseessä sellainen voide, jota ei tarvitse nukkumaan mennessä pestä pois. Voide nimittäin on erittäin meikkivoiteen näköistä. Tänään siis testasin tätä ensimmäistä kertaa, ja vaikka tämä kosteusvoide onkin, laitoin silti alle ”tavallista” kosteusvoidetta ja sitten pari kerrosta tätä päälle. Ihosta tulee ihan ookoon näköinen ja tosiaankin kivasti hehkuva. Peitevoidetta kaipaan silti joihinkin kohtiin ja se ei sitten tämän voiteen päälle oikein tuppaa asettumaan. Lisäksi iholle jää hieman nihkeän nahkea tunne, joka ei häviä puuterin lisäämisen jälkeenkään. Ja puolilta päivin iho ei enää sitten näytäkään niin hyvältä. 🙁

Sanoisin, että kevyitä värivoiteita käyttäville tämä on oikein passeli tuote. Eli niille, joiden iho on hyvässä kunnossa, eikä mitään suurempaa peittämistä tarvitse. Vaikka tällaista ihoa en valitettavasti omistakaan, tulen kyllä varmasti silloin tällöin tätä BB:tä käyttämään. Kun se nyt kerran on ostettu. Ehkä lähinnä niinä hyvinä naamapäivinä.

Onko muita BB:tä testanneita? Mielipiteitä?

20 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  en ole testannut, mutta käsittääkseni tuokin pitää pestä illalla pois.

  1. No kasvot toki pesen illalla muutenkin, joten sikäli ihan sama… 😀

 2. Nina says: Vastaa

  Yäääh en kestä tuota nimeä 😀

  1. 😀

 3. Mun oli pakko ostaa tää, vaikka luin varoituksia, että on tumma. Ja niinhän tuo vaalea onkin :/ Oon testaillut aasialaisten merkkien BB-voiteita (esim. SkinFood on aivan eri kategoriaa, peittävä ja tarpeeksi vaalea mulle), joita suosittelen ennemmin kuin tätä. Tosiaan, ihan kelpo, jos tykkää sävyttävistä päivävoiteista, mutta minusta ei peittänyt tarpeeksi mun makuun.

  Nyt vatvon, jemmaanko omani kesää varten vai myisinkö sen pois… Ostin omani kuitenkin ulkomailta halvemmalla kuin Suomen hinnat.

  1. Mulle tuo on just sopiva sävy, siinä ei mitään ongelmaa. Mutta eipä peitä tosiaan mullakaan riittävästi. Kesällä tosiaan vois olla ihan jees.

 4. Hei kiitos ihan hirveesti tästä postauksesta. Oon itekin meinannut ostaa tämän että kokeillaanpas, mutt toi NIHKEYS, nou nou, en halua sitä tunnetta enää naamaani. Joskus ostin nivean meikkivoiteen ja ihan hirveetä shaibaa, kun tekee nassusta just semmosen nihkeisen. Voinpa siis jatkaa ihan perus meikkivoiteella tai meikkipuuterilla. Thanks!

  1. Mulla on tällä hetkellä aika kuiva iho, mutta toi voide ei oikeen kunnolla osittain imeytynyt, eli jäi tosiaan ”kosteusvoidemainen” tunne iholle puuterin levittämisen jälkeen. Ja tosiaan iltapäivällä näytti aika epätasaselta. 🙁

 5. Mulla on Estée Lauderin vastaavanlainen tuote joka on ihan helmi sellaisina päivinä kun ei vaan jaksa. Se muokkautuu oman ihon sävyyn ja on vaan ihan tajuttoman mukava. Mutta kohta se on loppu yhyy!

  1. Estée Lauder voi ollakin vähän eri kuin Garnier. Mut veikkaan et nää värivoiteet on mulle vaan turhan kevyitä. 🙁

 6. Heidi says: Vastaa

  kokeilin, en pitänyt. Se on vain meikkivoiteella sävytettyä kosteusvoidetta. Tuote sopii ihmiselle, jolla on hyvä ja puhdas iho eikä tarvitse paljoakaan peittämistä kun taas ihmiselle joka kärsii vaikka aknesta, toi ei tuu toimii.

  Tsekkaa mun MAC meikkiarvonta
  http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/01/its-here-international-giveaway.html

  xx H

  1. Samaa mieltä. Iltapäivästä iho ei enää näyttäny yhtään niin kivalta kun aamulla. 🙁 Ei vaan oo tarpeeks peittävä eikä oikeen asetu puuterin alle.

 7. Itse käytän dr.Jartin bb voidetta ja kyllä se täytyy illalla pois pestä kuten muutenkin suositellaan kasvojen pesua päivän päätteeksi vaikkei meikkaiskaan..

  1. No näinpä. 😀

  2. Minullakin on käytössä Dr. Jartin (Silver Label) BB, joka on ihan paras ja ihanin. Se on sitä paitsi peittävämpää ja tuhdimpaa tavaraa kuin mikään omistamani meikkivoide, joten en voisi kuvitellakaan jättäväni sitä pesemättä. Harmittaa, kuinka nämä länkkäriversiot ovat menneet vesittämään kaikkien BB-voiteiden mainetta. Ne ”oikeat” kun ovat kaikkea muuta ja paljon muuta kuin pelkkää sävyttävää kosteusvoidetta. 🙁

  3. Eli tää Garnierin on siis vaan joku halpis-matkija. >:(

 8. Niina says: Vastaa

  Olen normaalisti mainosten uhri, mutta tuota tuotetta en ole VIELÄ ostanut. Aika paljon ristiriitaista juttua olen siitä lukenut. Käytän normaalisti meikkipuuteria, joten en nyt sitten tiedä teenkö tuolla mitään. 😀 Näitä elämän vaikeita kysymyksiä.

  1. Mä olen itse nykyään niin MSCHICin meikkipohjan kannattaja, etten hevillä kyllä vaihda…en ainakaan tähän! Tosiaan, kiva ehkä kesällä kevyenä, mutta muuten tarviin enemmän peittävyyttä.

 9. jessi says: Vastaa

  Mä käytän kesäisin LdB:n sävyttävää kosteusvoidetta kun ruskeelta iholta ei pienet virheet näy. Sävy on kuitenkin TOSI tumma, joten yleensä pelkkä loppukesän (tai ulkomaanmatkan jälkeinen) tuote. Varsinkin lomilla kiva kun ei tartte olla räjähtäneen näköinen tai kärsiä tunkkaisesta meikkivoiteesta.

Vastaa