Räps räps

Kun muut tyrkkäävät blogeihinsa ”meikitön luonnollinen nassu” -kuvia, niin minäpäs laitan (muokatun) kuvan uusista ripsistäni. Ja näistä on kyllä luonnollisuus kaukana. Kävin eilen Lapinlahdenkatu ysissä, Olet ihana! -salongissa, tyttöjen mukava marraskuinen ripsitarjous kun niin kovasti houkutteli. Aiemminkin olen kyllä harkinnut siirtyväni sinne kampaajalle, nyt entistä enemmän…Tykkäsin nimittäin paikasta hurjasti.

Mulla oli ripsienpidennykset viimeksi kaksi vuotta sitten, otin ne oikeastaan Malediivien matkaa varten ja jaksoin muistaakseni kerran käydä huollattamassa. Silloin merkki oli Xtreme Lashes ja paikka Kalliossa ja pulitin ekoista ripsistä huimat 140 euroa. Olihan ne ihan tosi kivat ja kätevät kahden viikon rantalomalla, kun ei meikkiä halunnut käyttää. Mutta jotenkin vaan kyllästyin siellä huollossa ravaamiseen ja eihän se mitään ilmaistakaan ollut. Lisäksi koin tosi ärsyttävänä maata silmät kiinni paikoillaan niin kauan aikaa (yli 2 h)! Se on muuten yllättävän vaikeata ainakin aluksi, kun on kirkas lamppu ja tuntematon ihminen räveltää ja hönkäilee siinä yläpuolella. Välillä liima kirvelee ja pinsetit tökkii. Siksi olinkin enemmän kuin iloisesti yllättynyt, kun Olet ihana!:ssa operaatio oli yllättävän nopea (vähän yli tunti), ei sattunut eikä juuri kirvellytkään ja lamppukaan ei ollut niin kirkas. En ymmärrä näitä ”melkein nukahdin” -juttuja, ei tulis mieleenkään nukahtaa, mutta nyt oli jopa erittäin miellyttävää ja aika meni todella nopeasti.

Yksi syy miksi myös kyllästyin silloin pidennyksiin oli se, että ne jäi ärsyttävän usein kiinni alaripsiin. Nyt pyysinkin kunnolla kaarevat räpsyttimet. Silloin mulla oli lyhyemmät ja luonnollisemman näköiset ripset, nyt halusin vähän överimmät. Ymmärtääkseni ovat nyt 11-13 mm, molempaa pituutta laitettiin. Aion käydä huollattamassa näitä tod.näk. useita kertoja, kun ne nyt kerran tuli otettua. En juurikaan pidennysten kanssa jaksa silmiä meikata, vähän luomiväriä korkeintaan. Ihanaa, aamuisin siis säästää aikaa, ripsiväri ei sotke ja näyttää tietenkin meikittäkin edes siedettävältä.

Niin, se neuLash. Sehän jotenkin menetti mulla tehonsa lähes kokonaan toisen putkilon alkuvaiheessa. Vielä maaliskuussa Intiassa mulla oli aika pitkät ripset sen ansiosta, mutta sitten vaan teho lopahti. Ja ehkä hyvä niin, sillä hieman pelottaa nämä uusimmat uutiset sen vetämisestä pois markkinoilta…Sitäpaitsi onhan nää kuitenkin älyttömän paljon hienommat kuin mitkään neuLash-ripset! Tykkään.

Tykkäättekste ripsienpidennyksistä? Onko nyt tai onko ollut joskus?

P.S. Luonnollisuus on perseestä. Kannatan meikkaamista ja kaikenlaisia extrajuttuja, mitä vaan ulkonäköönsä voi lisätä. Ja kuvanmuokkausta, ehdottomasti.

42 Comment

 1. Mä otan ekat ripsienpidennykset pikkujouluissa viikon päästä! Jänskättää, miten ne pysyy ja kuinka koukkuun mahdankaan jäädä. Mulla kyllä on tavoitteena huoltaa niitä 0-1 kertaa että katotaan otanko heti pois vai huollanko sen yhden kerran 🙂

  1. Kyllä näihin jää tosi helposti koukkuun! 😀 Ja hyvin nää on aina mulla pysynyt, etenkin kun en sudi mitään ripsaria ja rajauksiakin teen harvemmin, nää on itsessäänkin jo niin näyttävät. 🙂 Tietty mitä enemmän näitä hinkkailee niin kylhän ne sit vähän kärsiikin. Ripsiä toki tippuu sitä mukaa mitä tippuu, yksilöllistä. Ton neuLashin avulla tosin saattaisivat pysyä paremmin, mutta en usko että jaksan sitä enää käyttää, vaikka vähän ois jäljellä.

 2. ANNI says: Vastaa

  Mulla laitettiin duunipaikalla viime viikolla mun ekat ikinä 🙂 Lopuksi kyllä olin tietynlaisessa horroksessa, ihan sen takia, että oli aivan järkyttävän kylmä… Mutta olihan toimenpide alkusähläyksen (ne silmälaput….) jälkeen mukava.
  Oon kyllä tykännyt näistä, mietin että voisi ainakin ennen joulua tehdä huollon, sitten saa nähdä haluanko jatkaa 🙂

  1. Joo tällä kertaa toimenpide oli ihan jees, sillon 2 vuotta sitten en tykännyt yhtään, mut sillon kyl niitä ripsiä revittiin ja tökittiin ihan huolella. Nyt oli kyllä paljon kokeneempi tekijäkin…

 3. Tämä on se yksi ja ainoa villitys johon en aio lähteä mukaan! Ripseni ovat tyyliin albiinonvalkoiset, mutta kun niitä kestovärjää ja meikkaa luottomascaralla (Sensai 38 Volumising joku joku) niin olen tyytyväinen. Taitaa muuten olla ainoa asia mihin olen naamassani tyytyväinen.

  1. Never say never…! 🙂 Ei mutta, albiinonvalkoiset ripset ovat itse asiassa aikas hienot!

   Mua ärsyttää eniten se, että mulla helposti ripsarit sotkee päivän mittaan ja saa koko ajan olla tarkastamassa ja puhdistelemassa. Siksi nää on nyt niin ihanat. <3

 4. Niina says: Vastaa

  Haluaisin keinoräpsyttymiä ehkä joskus kokeilla, mutta olen vähän kyyninen sen suhteen, mitä omille ripsille sitten pidennysten takia tapahtuu. Vai tapahtuuko niille jotain? Olen varmaan suodattanut kaikki kauhutarinat mitkä ripsienpidennyksiin liittyy, joten suhtaudun vähän kaikkiin pidennysjuttuihin hienoisella penseydellä. Esimerkiksi geelikynsien jälkeen omat kynnet menivät ihan paskaan kuntoon ja niillä meni varmaan puoli vuotta ennen kuin ne palautuivat normaaleiksi.

  Kuulostinpa ankealta. 😀 Hienothan nuo ovat <3, mutta mää nyt olen tämmöinen. 😀

  1. Ei tapahdu mitään. 🙂 Tai siis, no, kyllähän ne omat sitten ovat lyhyemmät, tietenkin. 😀 Nämähän siis liimataan omiin ripsiin kiinni, eli tippuvat sitä mukaa kun normaalistikin. 🙂 Monet kyllä sanovat, että omat ripset ovat hauraamman tuntuiset joitakin viikkoja pidennysten jälkeen, mutta enpä tiedä. En itse ainakaan mitään eroa aiempaan huomannut.

   Liima toki voi sitten allergisoida ja aiheuttaa silmätulehduksia. Tämä liima ei tosin kyllä kirvellyt juuri yhtään, mitä sillon aiemmin…ja näitäkin on valittavana herkille silmille. 🙂 Ja addiktiotahan nämä aiheuttavat. 😀

 5. Mulla oli toissa kesänä ripsipidennykset. Eka laitto oli jotain järkyttävää, tekijällä ei ollut minkäänlaista taitoa siihen mitä teki 🙁 Seuraavat huoltajat yrittivät sitten paikkailla jälkiä. Olin lisäksi ihan sika allerginen sille liimalle ja sain joka kerta silmätulehduksen huollon jälkeen ja ripset tippuivat silmistä muutamassa päivässä. Lopulta ripset poistettiin, ja jäljellä oli muutama noin 1-2mm mittainen oma ripsi ja itkuhan siitä tuli 🙁

  En oo ottamassa siis ripsiä enää. Mut makeethan noi on! Kaiholla katselin sunkin räpsyttimiä :)ihanat <3

  1. Oho, höh! Ilmeisesti sitten tuollaisissa tapauksissa tosiaan omatkin ripset kärsii…Kannattaakin tosiaan ottaa kunnon paikassa ja jos on herkät silmät niin sellaisille tarkoitetuilla liimoilla ja ripsillä! Vaikka eipä tuota(kaan) voi tietää ennen kuin kokeilee. Silmätulehdukset taitavat olla näiden kanssa kyllä yleisiä, mulla ei oo moisiin ollut kyllä koskaan minkäänlaista taipumusta noin muutenkaan.

  2. Niina says: Vastaa

   Ai kamala sentään! Tätä juuri tarkoitan, kun puhuin noista kauhukertomuksissa tuossa ylempänä! Meikäläisellä on muutenkin taipumusta silmätulehduksiin (no okei, johtunee ehkä siitä, että saatan käyttää piilareita flunssassa, mitä ei suositella..köh köh..), joten tuplasti lisää silmävaivoja ei kuulosta hyvältä. 😀

  3. Höpsis. Riskit tämmösiin minimoi kun ottaa hyvässä paikassa ja ainahan sitä voi kokeilla. 🙂

  4. Joo kokeilu tää mullakin oli, oon niin allerginen kaikelle et tää oli ihan odotettavissa. Ja omat ripset, niinkuin hiuksetkin on niin hentoiset, että varmaan sekin vaikutti tuohon pysyvyyteen ja ripsien katkeiluun. (No saatto sillä laittajallakin olla vähän osuutta, joka liimas ne ripset ihoon…) Mutta yksilöllisiä juttuja, kokeilemalla vaan voi tietää. 🙂

  5. Niinpä!

 6. Mohn says: Vastaa

  Ostin joskus CityDealista jonkun ripsipidennyssysteemin mutta en koskaan mennyt. Meni nekin rahat kankkulan kaivoon kun en tajunnut yrittää kaupata sitä jollekin kaverille. Onhan ripsipidennykset hienon näköiset kun ne on hyvin tehty. Aika usein näkee kuitenkin vähemmän hyvin tehtyjä ja minua ainakin sairaan pikkutarkkana ihmisenä häiritsisi jo se yhden tippuneen ripsen tekemä kolo ja enemmän ja vähemmän ristissä sojottavat räpsyt.

  Mun omat ripset on jo valmiiksi ihan tyngät, lisäksi ne on värittömät ja jäykät ja sojottavat melkeinpä alaspäin. Olen katsonut oman mielenterveyteni kannalta paremmaksi olla sekaantumatta ripsienpidennyksiin ja tuunata omiani ihan vaan kestovärjäyksen, ripsentaivuttimien ja ripsivärien voimin. Satunnaisesti tökin joukkoon tekoripsiä ja tällä systeemillä olen ihan pärjännyt ilman sen suurempaa stressiä ja suhteellisen pienellä rahanmenolla.

  Ihailen sitten vaan teitä muita joilla on megaripset ja suunnittelen samalla mitä kaikkea kivaa ostan sillä rahalla mikä mulla menisi ripsien huollattamiseen. ;-D

  1. Hei mäkin ostin CityDealista aikoinaan ripsienpidennyksen mut sen jälkeen tulin katumapäälle ja möin sen huuto.netissä pois! 😀

   Ristiin menevät kyllä helposti ja kolojakin tulee vähän ennen huoltoa, mutta ei ne mua oo häirinneet 🙂 Kivan näköset on silti!

   Ja joo, kyllähän se huolto sen 50 euroa kolmen viikon välein maksaa, mutta ainakin nyt oon valmis sen maksamaankin, on nää niin kivat. 🙂 Ja jos vaikka kampaajaankin vertaa, niin…meneehän tohonkin kuitenkin tunnin verran aikaa. Tosi paljon kyllä nää kuitenkin vaikuttaa ulkonäköön ja helpottaa aamuja. 🙂 Ja jotenkin kyl tuntuu, että ei sitä rahaa kuitenkaan ikinä oo tarpeeks, eli samalla tavalla sitä on persaukinen kuitenkin, oli ripsienpidennyksiä tai ei. 😀 Pitää sit vaan nipistää jostain muusta.

  2. Eiku jaa, möinkin sen FB:n kirppiksellä, enkä huuto.netissä!

 7. Puf says: Vastaa

  Haha toi eka lause 😀 Mutta onhan nuo sun pidennykset aivan tosi nätit, ihanan tuuheat ja silti jollakin tasolla edelleen luonnolliset.

  Mun käsitykset ripsien pidennysten vaikutuksesta omiin ripsiin on aika kaukana mistään faktoista, mutta oon kuullu että jos pidennyksiä pitää pitkiä aikoja (lähemmäs vuoden kai) omat ripset voivat haurastua niin kamaliksi ettei enää halua edes liikkua ilman pidennyksiä. Ajattelin täällä Bangkokissa vielä päivittää silmät säännöllisesti, mutta sen jälkeen se saa kyllä jäädä. Tuntuu vielä ihan kamalalta että Suomessa huollosta saa parhaimmillaan maksaa sen satasen…

  1. Joo, kyl mä vähän mietin et onks nää jo turhan överit, mutta toivoinkin näyttäviä. Ja vielä eivät ainakaan jää alaripsiin kiinni, on kaarevuutta sen verran mukavasti.

   Hmm, en osaa sanoa tohon omien ripsien haurastumiseen mitään…en oikein tiedä, miten niin vois olla, mikä niihin sit vaikuttaa silleen…? Kun kyllä ne kuitenkin tipahtelee ja uusia kasvaa. 😀 Mutta paha sanoa…aattelin kyllä näitä tosiaan nyt pitää, varmaan pidemmänkin aikaa, oon taas niin tykästynyt 🙂

   Huoltoja saa Suomesta 50 eurolla (3 vkon välein), joo kyllähän niihin rahaa menee mutta voipi olla sen arvostakin. 🙂

 8. Ruu says: Vastaa

  voisin kokeilla, ja on han nuo sun räpsyttimet satakertaa hienommat kun vaan ne pitkiksi liruiksi kasvatetut luonnolliset ripset sillä tökötillä, itse en sitä ainetta uskaltaisi edes silmieni lähelle laittaa….

  1. Joo, neuLash tosiaan kyllä tekee ripsistä ohuemman näköset, vaikkakin pitkät.

 9. M says: Vastaa

  Kunhan pysytään hyvän maun rajoissa niin tykkään! Muilla siis 😀 Itsellä sen verran tummat ja pitkät että tuntus turhalta laittaa pidennykset(omakehu haisee köh), ainoa mikä omissa ärsyttää on nuo ulkonurkassa olevat itsepäiset kakkiaiset jotka sojottaa sivuille/alaspäin ja takertuu aina alaripsiin kun laittaa ripsaria :I Osaripsentaivuttimet kun jostain kiven alta löytäis…

  1. Kyl osaripsentaivuttimia on myynnissä! 🙂

   Kyllähän nää pidennykset vasta helposti meneekin sotkuun ja solmuun, tuossa kuvassakin nurkka vähän sojottaa.

  2. M says: Vastaa

   Voi ei, nyt tuli kyllä tyhmä olo! 😀 Oon tässä tehny ostoslistaa Amazon.co.uk:iin enkä tajunnu sieltä ettiä! Haha, mut hei hyvä näin, nyt löytyki… 😀

  3. Hehe, mun yks kaveri aikoinaan osti tämmöset, siis vuosia vuosia sitten. Pitäis varmaan itekin etsiä…

  4. …tosin näitä pidennyksiä nyt ei tietenkään tarvi taivutella. Mä muuten VIHAAN ripsientaivuttamista, se on jotenkin niin ikävää. 😀

 10. Nonnu says: Vastaa

  Mua niin houkuttaisi ottaa ripsien pidennykset, mutta…mua pelottaa, että kärsiikö omat ripset tyyliin samalla lailla kuin kynnet kärsivät geelikynsistä? Mulla on muutenkin niin onnettomat ripset, että kärventyykö ne loputkin pois jos alan pelleileen pidennysten kanssa? Hmm.

  Olen koko ikäni haaveillut, että olispa sellaset kunnon Iines Ankka-ripset jotka melkein taipuu tonne niskan taakse kun silmät on auki 😀 Että mitään luonnollista ei tosiaanka haeta täälläkään jos pidennykset otetaan 😀

  Mitämitä? Onko neuLash jotain vaarallista tavaraa nykyisin? Meinasin, että olisin sellaisen putkilon ostanut ja kokeillut onko siitä mihkään. Mites se RevitaLash, onks se ihan kuraa?

  1. Mä en enää kykene muistamaan mitkä noista pidennys-seerumeista oli samaa kamaa ja mitkä huijausta…Mutta neuLashistahan nyt liikkuu uutisia että sitä vedetään veke markkinoilta kun ei oo tarpeeks turvallinen ja testattu tuote. Mutta omassa tapauksessa tosiaan ei enää sitten vaikuttanutkaan.

   Mä en usko, että omat ripset kärsivät pidennyksistä niin, että eivät jo aika nopsaan ole normaaleissa mitoissa pidennysten jälkeen. Kyllä niitä kasvaa koko ajan uusia, eikä pidennysten pitäis kyllä vaikuttaa niin, että niitä ei enää tulis! Samalla tavalla ripset tippuu ja uusia kasvaa.

  2. Puf says: Vastaa

   http://incimix.wordpress.com/2012/11/23/uusi-neulash-on-laakeaineeton/

   Entisessä NeuLashissa oli siis lääkeaineita eli se olisi pitäny luokitella apteekkituotteeksi 🙂 Linkin blogista löytyy useampi postaus ripsiseerumeista, mutta tänään tuli tämä postaus missä kerrotaan uudistetun NeuLashin olevan lääkeaineeton. Voi mennä kuitenki hetki ennen ku tää uusi versio tulee kauppoihin. Tuossa on nyt tosiaan uusi vaikuttava aine eli sullekin saattaa toimia 🙂

  3. Hmm, eli onko tää sit samaa kamaa kun ne seerumit, jotka eivät sit toimi? 🙁 Nojoo, mutta en oikeen usko palaavani tän käyttöön enää, ei ne ripset kuitenkaan ollu niin kivat kun mitä esim. nää pidennykset nyt. 🙂

 11. Oivoi, anteeksi pienen pieni kritiikki :C tykkään hirveänä lukea tätä blogia ja postaukset on yleensä tosi kivaa luettavaa. Jostain syystä on viimeaikoina ollut vähän turhan paljon näitä ”hei kattokaa mitä ostin”-tyylisiä postauksia :S

  1. Hmm, joo, voipi olla. Tosin musta niitä on mun blogi ollut täynnä aina! 😀 Alunperin kun tän blogin perustin, niin kissajuttujen lisäksi halusinkin postailla kaikesta sellaisesta, mitä koen hyväksi ja haluan kertoa siitä myös muille. Etenkin kosmetiikan suhteen niin tulee olemaan jatkossakin, koska oon vaan tosi kiinnostunut niistä. 🙂

   Mutta joo, toi on ehkä aika pitkälti lähes kaikissa blogeissa ”ongelmana”…tosin oon itse tosi kiinnostunut kyseisistä postauksista, materialisti kun olen. 😀 MUTTA. Varmasti on tulossa tänne vähän muunlaisiakin postauksia lähiaikoina. 🙂

  2. Mohn says: Vastaa

   Öööö…mitä sitte? Anteeksi plondiuteni, mutta minä en nyt ihan ymmärtänyt, että mitä väliä sillä on, vaikka olisikin ”hei kattokaa mitä ostin”-tyylisiä postauksia?

   *paljastinkohan aivottomuuteni tai jotain?*

  3. Onhan näitä joo blogit täynnä, aika vähän täällä musta niitä on moneen muuhun verrattuna. Mutta ihan ymmärrettävää, että niistä ei kaikki tykkää! Minä kyllä tykkään, kivaa tietää mitä uutta tyypit ostanu! 😀

 12. Onhan noi ihan päheet..muiden silmissä.
  Sen verrana asiaan perehtymättömänäkin olen ollut ymmärtävinäni jotta kaikenmoisia muistisääntöjä nuitten kanssa on puhdistusaineiden ja voiteiden kanssa,mitä suap laittaa ja mitä eip.
  Minä niitä kumminkaan muistais ja menis tuokin (hirmuisa) raha hukkaan.
  Sitä paitsi mun on saatava hieroa silmiäni ilman että vaarana ripsikato.

  1. No lähinnä vaan, että öljyjä ei sais silmien lähellä käyttää, eli silmämeikinputsarin pitäis olla öljytöntä. Yleensä kyllä käytän öljyllistä ja sitähän sitten Hullujen Päivien jäljiltä löytyykin parit putelit kaapista. 😛 Mutta eiköhän noi säily…

   Ja tietenkin pitää vähän nukkuessa varoa, ettei lyttää ripsiä kovin pahasti. Hieroa toki silmiä saa, mutta yllättäen sitäkin pitäis välttää tai ainakin varovaisemmin. 😀 Ja ekat pari päivää ripsien laitosta niitä ei saa kastella eikä saa käydä saunassa. Ja toki meikkien putsaaminen pitää tehdä vähän varovaisemmin.

 13. Anonymous says: Vastaa

  Mulla on ollut perfect lashes(tai joku?) pidennykset kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla olin lähdössä ulkomaille vähän pidemmäksi aikaa. Tosi kätevät reissussa, ei tarvi meikata silmiä ollenkaan ja silti ne näyttää tosi hyvältä. Mutta mulla kyllä molemmilla kerroilla omat ripset oli jotenkin kärsineet, ja siinä kesti sitten pari kk että omat ripset olivat taas kondiksessa. Mulla on luonnostaan aika pitkät ja kivat ripset, mutta kun pidennykset putosivat pois, omat ripset olivat jotenkin kärsineet. Enkä nyt tarkoita vaan sitä että ne tuntuvat lyhyiltä kun ei ole enää pidennyksiä. Voisin kyllä ottaa uudestaakin, sillä vaikka omat ripset vähän kärsiikin, niin ne kyllä palautuu normaaliksi muutamassa kuukaudessa.

  1. Joo, rantalomalla etenkin aivan ihanteelliset, kun ei meikkiä halua käyttää mut kuitenkin ois kiva näyttää siedettävältä. 🙂 Nää kyllä muuttaa mun mielestä pärstän ulkonäköä aika huimasti.

   Mutta tota oon joo kuullut, että parissa kuukaudessa kuitenkin on jo ”omat, entiset ripset”…mä en oikeen osaa sanoa tohon juuta enkä jaata, kai tosiaan ne munkin saattoi sillon olla jotenkin erilaiset, mutta ei mitenkään häiritsevästi kuitenkaan.

 14. Anonymous says: Vastaa

  Upeat! Haluaisin itsekin, mutta tiedän, etten jaksa ravata huollossa, kokemusta on.. Ja luonnollisuus.. plääh 😉 Ihan tarpeeks on nyt katottu näitä meikitön naama -postauksia, vaikka toisaalta ymmärrän hiukan sitä pointtia siinäkin. Ripsienpidennys ei muuten huononna omia ripsiä, tunne tulee vain siitä että ne ovat pidennysten jälkeen vain niin onnettomat! Eihän ne voi huonontaa kun ripset kasvavat ja tippuvat koko ajan… Huvä blogi ja ihanat kissat!!

  1. Joo, niihin huoltoihin mullakin kyrvähti sillon kaks vuotta sitten. Mutta nyt kun tykkäsin paikasta niin hurjasti, niin siellä käyminen on varmasti kivempaa kun sillon. 🙂

   Mun omat ripset sillon pari vuotta sitten pidennysten jälkeen oli kyllä jotenkin ”erilaiset”, mutta ei mitenkään varsinaisesti kärsineet kuitenkaan. Ehkä mahdollisesti vähän lyhyemmät kuin mitä ennen pidennyksiä, mutta saattoi johtua siitäkin, että niihin pitkiin ehti tottua. Nyt oon kuitenkin näihin ihan tosi rakastunut ja aion pitää ainakin niin kauan kunnes alkavat taas ärsyttää. Onhan nää tietenkin ”hankalat” silleen, että meikinpoisto ym. on vaikeempaa ja pitää kuitenkin aina vähän varoa nukkuessa jne. Mut ainakin nyt ihan sen arvostakin 🙂

   Ja kiitos kehuista ihana, tuli hyvä mieli. 🙂

 15. Anonymous says: Vastaa

  Mielenkiintoinen blogi

  Terveisin

  Mies

  1. No mutta kiitos!

Vastaa