Saippuavettä

Pure Grace

Käsi ylös, kuinka moni haluaa tuoksua saippuavedeltä? Vaikka näkisin teidät, lukijani rakkaat siellä ruutujen toisella puolella, on vähän sellainen fiilis, että en varmaan näkisi kovin monen käden nousevan.

Omani sen sijaan nostan tässä vaiheessa hihkaisten ilmaan. Tutustuin nimittäin Bernerin bloggaajapäivän goodie bagista saamaani Philosophyn Pure Grace -tuoksuun ja olen nyt samaa mieltä kuin tämä pullon etiketti: nothing smells better than soap and water clean.

En tiedä, miten saisin tästä mitään kauhean pitkää blogipostausta aikaiseksi, koska kyseessä on hyvin simppeli tuote ja hyvin simppeli tuoksu. Pure Grace todellakin tuoksuu pelkältä saippuavedeltä. Olen ihan hulluna tähän tuoksuun!!! Rakastan tällaisia puhtaita tuoksuja ja tämä on sieltä parhaimmasta päästä. Lisäksi tämä on riittävän voimakas, haistelen itseäni ihastuksissani vielä iltapäivälläkin.

Toki olen tutustunut myös Cleanin tuoksuihin, joista tykkään paljon, mutta jotka tuppaavat omalla iholla tuoksumaan hetken päästä vähän oudolta. Samaa pelkäsin tän Pure Gracen kohdalla, mutta ei, tää tuoksuu ihan omalta itseltään ihollakin.

Kiinnostaako tällainen saippuavesi yhtään? Tai tällaiset ns. puhtaat tuoksut?

Pure Grace

21 Comment

 1. Heli Heinonen says: Vastaa

  Voitin tämän tuotteen jostain arvonnasta jokia aika sitten, ja pakko sanoa että ei oo ihan mun juttu.
  Paketissa tulleet saman tuoksusarjan suihkugeeli ja kroppavoide ei sen enempää ihastuttaneet.

  1. Heli Heinonen says: Vastaa

   Nyt mä sekoilin taas. Amazing Grace mulla on eikä tätä toista.

   1. Heh, sitä pitäis haistaa!

 2. Johanna Mia Maria says: Vastaa

  o/ Hohoi, täällä yks!

  Aina välillä tekee mieli tuoksua vaan puhtaalta, varsinkin jos on menossa esim. leffaan, missä on paljon ihmisiä samassa paikassa, eikä halua tuoksua mitenkään häiritsevästi.

  Mulla kans Cleanit tuoksuu iholla jotenkin pistävältä, joten eipä niitä ole tullut käytettyä (paitsi vessatuoksuna, Rain tuoksui silleen aivan ihanalta, mutta iholla happamalta sitruunalta, mikä maailman suurin vääryys).

  1. Joo, tällainen tuoksu on sen verran neutraali, että toimii tommosissa joukkotapahtumissa. 🙂 Mulla Cleanit tuoksuu iholla märältä koiralta. :’D

 3. Emma says: Vastaa

  hep hep! No sähän näitkin mun Clean-tuoksujen rivistön vessan kaapissa… 😀 mä oon vielä hieman kahden vaiheilla tän tuoksun kanssa. Periaatteessa tykkään ihan hulluna, mut sit taas toisaalta iholla se ei tunnu ihan omalta, ehkä jotenkin liian..raa’alta? Jos tuoksussa olis vähän jotain puuterimaisuutta (? en tiiä onko tuo oikea sana kuvaamaan sitä mitä haen), se olis ehkä vähän pehmeämpi. Ehkä. Mut oon mä tätä käyttänyt ihan mielelläni, luulen että mulla vaan menee tovi että sopeudun. Pure Grace on kumminkin aika erilainen kuin Cleanin tuoksut esimerkiksi. Tuo eka valokuva on muuten ihana!

  1. Joo, hiffaan kyllä mitä tarkotat! Ja voit olla ihan oikeessa, pieni puuterisuus vois tehdä tästä vieläkin paremman!

   Ihana oli muuten avomiehen ilmekin, kun mä tein saippuavaahtoa jota kuskasin ympäriinsä. :’D

 4. Mun juttu on enemmän amazing grace, joka on kukkaisempi, mutta on tääkin ihan kiva. 🙂

  1. Sitä en oo tuoksutellukaan!

 5. Laura says: Vastaa

  o/

  Osaatko kuvailla, muistuttaako tämä tuoksu mitään tiettyä, esim. jotain tietyn merkkistä saippuaa? Philosophyn tuotteet ovat kiehtoneet jo vuosia, mutta en ole päässyt tuoksuttelemaan missään 🙂 Itse käytän hajusteettomia tuotteita niin vartalolla, hiuksissa kuin pyykissä, ja tykkään siitä, että hajuvedellä saa kevyen häivähdyksen puhdasta tuoksua. Cleanin tuoksuista shower fresh toimii mainiosti omalla ihollani, siinä on hämmästyttävän autenttinen ”tulin just suihkusta” -tuoksu, mutta muut Cleanit jäävät itselläni jotenkin terävän ja synteettisen hajuisiksi.

  1. Hmm, mun mielestä ei. Tää on ihan semmonen ”tavallinen saippua”. 😀 Tää ei oo myöskään semmonen ”just tulin suihkusta” -tuoksu, vaan ehkä enemmänkin semmonen, että ”t-paita on pyörinyt pesukoneessa jossa on ollut vähän liikaa pesuainetta ja sit ollu pitkän aikaa ulkona raikkaassa kirpeessä pakkasilmassa.” 😀

   1. Tiina says: Vastaa

    Apua nyt mä haluun ton 😀

    1. Kannattaa halutakin, tää on niin hyvä. 😀

 6. Vandaalia says: Vastaa

  Ooh, kiinnostaa! Mulla on Philopsofyltä keväällä tullut kausituoksu (Loveswept) ja se on ihana <3 Mutta oon myös kaivannu arkeen jotain just Cleanin tyylistä puhdasta tuoksua! Tää täytyy käydä tuoksuttelemassa ja jos diggailen, niin ostan kyllä. Kiitos vinkistä 🙂

  1. Vandaalia says: Vastaa

   Ja en osaa kirjottaa :’D siis Philosophyltä..

   1. Mä kirjotan tän aina eka väärin. 😀

  2. Loveswept ON ihana, oon siitä täällä skriivaillukin. 🙂 Käy ehdottomasti!

 7. Julia says: Vastaa

  Ah, tää on niin kiva! Vähän yllätyin, et tykkäsin tästä niin kovasti, mutta tää on ollut melkein joka päivä käytössä tuon tilaisuuden jälkeen. 🙂

  1. Sama!! 😀

 8. RuuRuu says: Vastaa

  Mä oon kohta kymmenen vuotta metsästänyt sellaista tuoksua joka ei muuttuisi oudoksi mun iholla pidemmän päälle, luulin jo lushilta yhden löytäneeni, mutta se oli siitä hassu että se haisi vaan pahalle ensimmäisen puolisen tuntia, ja sitten muuttui ihanaksi, niin eipä tullut siitäkään mun tuoksua, se puol tuntia oli liikaa 😀

  1. Mulla on usein tätä samaa ongelmaa, tuoksut muuttuu iholla 🙁

Vastaa