Yllättävä ripsiväri

Aiemmin kerroin saaneeni Cliniquen minimaskaran ostaessani saman merkin meikkivoiteen. Kerroin myös, etten pidä Cliniquen meikkejä noin yleisesti ottaen kovinkaan ihmeellisinä. Mutta nytpä osasi Clinique ainakin yllättää, jos ei muuta! Ripsiväriputilosta paljastui nimittäin todella hassu harja:

Olen toki törmännyt näihin -yleensä todella huonoihin- kumimaisiin ripsariharjoihin ennenkin, joten hieman tietenkin ahdistuin tämän nähdessäni. Väriä ei näytä tarttuvan harjaan yhtään, ja epäilinkin hieman, toimiiko tämä muka ollenkaan!? Yläripsiin harja on kuitenkin ihan hillittömän hyvä. Yhdellä pirun vedolla maalaa koko ripsirivistön kerrallaan! Harja nimittäin menee juurikin tasan jokaisen ripsen kohdalta ja väriä levittyy justiinsa sopivasti. Hämmästyttävää. Alaripsiin harja sen sijaan on maailman paskin, eikä sitä kannata niihin edes kokeilla, jos ei halua aikaiseksi järkyttävää sotkua ja klimppisiä ripsiä. Koska itse käytän ripsiväriä myös alaripsissä, tämä jää kyllä tulevaisuudessa ostamatta, sillä en jaksa venkslata kahden eri ripsiväriputkilon välillä. En muuten tiedä, antaako tämä nyt mitään ihmeellistä pituutta tai paksuutta yläripsiinkään, mutta…pirun nopea ja näppärä ainakin.

Nyt katson vielä Huippiksen juustovoikkarin kera!

Vastaa