MENOVINKKI

 

 

characters-image

Tunnustus: En ole koskaan pelannut Angry Birdsia. Halusin kuitenkin nähdä Angry Birds-elokuvan, ihan vaan yleissivistyksellisistä syistä. Koska onhan se kai vähän noloa olla tietämättä Angry Birdista kauheasti mitään ja koska mua aidosti kiinnosti, millaisen leffan Rovio on saanut aikaiseksi. En odottanut elokuvalta kauheasti mitään, mutta traileri vaikutti ihan hauskalta ja myös sellaiselta, että ainakin originaali versio vois olla vähän aikuisemmillekin suunnattu.

Käytiin katsomassa elokuva sunnuntaina ja yllättyin aivan järkyttävän positiivisesti! Leffa oli alusta asti todella hauska ja mikä parasta, erittäin hyvin tehty. En ole ehkä koskaan nähnyt noin mainiosti tehtyä animaatiota! Kaikki ilmeet ja eleet oli hiottu huippuunsa. Musiikki oli kuin olis Radio Rockia kuunnellut (eli hyvää) eikä missään vaiheessa tullut sellainen olo, että olen liian vanha katsomaan elokuvaa. Pituuskin (1 h 40 min) oli just sopiva.

Tiesin etukäteen vain sen, että Angry Birdsissa on lintuja (ainakin se yksi punainen lintu) ja jotain vihreitä possuja, mutta siinäpä kaikki. Nyt olen paljon viisaampi tämänkin suhteen! Ja voivoivoii miten suloisia ne pikkuiset linnut ja puput ja kaikki minityypit olivat, jo niiden takia tää leffa kannattaa vilkaista:

angry-birds-800

Iiiiiik! <3

Elokuva sai mut älyttömän hyvälle tuulelle ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille. Dubatusta versiosta en sitten tosin tiedä ja etenkin pienempiä lapsia omistavat joutuvat tietenkin sen katsomaan, mutta jos ei ole ihan pakko, niin originaalia ja 3D:ta vaan kehiin! Luulenpa, että Roviosta tulee leffatuotantoyhtiö…

Ootteko te jo nähneet Angry Birds-leffan? Aiotteko katsoa?

P.S. Piti leffan jälkeen käydä syömässä Angry Birds-aiheinen Happy Meal, Red on mun lemppari:

Happy Meal

Kaikki paitsi viimeisin kuva Googlen kuvahaulla.

6 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  😀 Ehkä pitää käydä vilkaisemassa 😀

  1. No PITÄÄ!

 2. Dubattu på Finska oli ainakin hyvä! Siis ei sellainen vaivaannuttava mitä monet on.. Olin 5v kummipojan kanssa heti ensi-illassa ja vallan viihdyttiin me isommatkin.

  1. Ai no mut hyvä!

 3. Kuullostaa hauskalta, pitää kokeilla saisinko miehen innostumaan ajatuksesta – pari leffalippua pitäisi nimittäin ennen kesäkuun loppua käyttää pois.. 🙂

  1. Poikaystävä tykkäs myös! 🙂

Vastaa