Ihanan normaali

ex1

En tiedä, kuinka paljon te seuraatte ulkomaisia kauneusblogeja ja -videoblogeja, mutta jos seuraatte, tää EX1 Invisiwear -meikkivoide saattaapi olla tuttu. Itsehän EN oikeastaan edes seuraa, mutta kauneusbloggaajakollegoilta tämänkin ostoidean sain. Ja tulihan siinä sitten muutama videokin katsottua ja kyllä, kiinnostuin!

EX1 on siis vähän niinku mulle suunniteltu meikkisarja, heh. Eli keltaiselle/kultaiselle iholle! Usein löydän muuten hyvän meikkivoiteen, mutta keltapohjaisen ihon omistavalle ei sitten löydykään oikeaa sävyä. Aivan huikeaa siis, että tää sarja on nimenomaan suunniteltu sellaiselle! Sarjasta löytyy meikkivoiteita, puutereita, peitevoiteita ja poskipunia. Itse ostin nyt vain nestemäisen meikkivoiteen, koska videoiden ja kuvien perusteella tämä vaikutti hyvin pitkälti täydelliseltä meikkivoiteelta.

Täydellisen meikkivoiteen luulisi maksavan paljon, mutta no way, 30 ml:n puteli maksaa Lookfantasticilla 16,95 euroa. Sävyjä on viisi ja swatcheja kyyläiltyäni uskaltauduin tilaamaan niistä sävyn F200, joka on toiseksi vaalein. No hupsistakeikkaa:

EX1 F200

Swatchailut kotona eivät sitten lainkaan miellyttäneet! Siksipä tää jäi aluksi käyttämättä. Vaikka kädellä tää näyttää ihan todella kellertävältä ja tummalta, ei se kuitenkaan kasvojen iholla ollut niin paha ja etenkin kun sekoittelin joukkoon vähän vaaleampaa, toisen merkin meikkivoidetta. Mutta kylläpä silti ärsytti!

Mutta entäs sitten Filippiinien jälkeen:

EX1

Näyttää jo huomattavasti sopivammalta!

Olenkin käyttänyt tätä meikkivoidetta reissusta tulon jälkeen päivittäin ja tykkään tästä nyt todella paljon. Tää on hyvin normaali, PERUSmeikkivoide, josta en keksi oikein mitään pahaa sanottavaa mutta en mitään tiettyä erinomaisen hyvääkään. Tää ei tuo mitään keijukaispölyä kasvoille, vaan melkoisen mattaa, sopivan peittävää, hyvin pysyvää pintaa. Levittyy unelmanpehmeästi ja nopeasti kostean Beautyblenderin avulla. Jos ei hae kuultoa eikä supermattaa, vaan jotain siltä väliltä, mutta joka kuitenkin peittää vaivattomasti pienet virheet, tää on aivan loistava.

Tässä mun iholla on pelkästään EX1, sävy F200, kevyt kerros:

EX1 F200

EX1 F200

Rengasvalo vaalentaa kasvoja jonkin verran, oikeasti sävy on hieman tummempi. Mutta näyttää siis hyvin, noh, normaalilta! Puuteria tottakai tarvitsee päällensä ja mieluiten vähän pohjustajaa ihohuokosiin.

Harkitsen vielä sävyn F100 ostamista! Oliskohan se sopiva myös talvisin, vai liian tumma sekin? Harvalle suomalaiselle nämä sävyt sopivat ympäri vuoden, koska itsekin tähän toisiksi vaaleimpaan tarvitsen ensin Filippiinit. Suuri harmi, ettei valikoimassa ole vähän vaaleammalle, keltapohjaiselle sopivaa nestemäistä meikkivoidetta.

Muita keltapohjaisen ihon omaavia? Jos kiinnostelee, täältä löytyy kyseinen meikkivoide. Tässä suora linkki merkin omille sivuille.

2 Comment

  1. RuuRuu says: Vastaa

    Pitäiskin tutkia, tarviisin uuden meikkipohjan, kun alkaa vika tuote vetelemään viimesiään, mut oon onnistunu kasvattamaan jonkun ” en halua tuhlata yhtään rahaa kosmetiikkaan-” vaiheen itelleni, niin saas nähdä koska saan aikaiseksi että ostan 😀

    1. No mulla on nyt vähän sama vaihe (tänkin tosiaan ostin jo jokunen aika sitten). Tykkään kyllä eniten ostaa just meikkipohjia!

Vastaa