Kannattaa blogata!

…kun saa näin hyviä lahjoja! 😉 Kiitokset vaan näiden antajille, ahkerasti on blogia luettu. 😀

Meillä oli siis tänään joulun viettoa avomiehen porukoiden luona ja koska olen niin nopea syömään, jouduin tiskaushommiin. 🙁 Oli muuten ihan kivaa tiskata pitkästä aikaa! Lisäksi saatiin lahjaksi mm. satiinilakanat. Ne ja nämä yllä olevat otan käyttöön vasta sitten uudessa kämpässä. Se ”uuden kämpän kasa” alkaa muuten uhkaavasti kasvaa…Mutta meillä on parin viikon päästä kiertokäynti työmaalle! Toivottavasti talo alkaa pikkuhiljaa olla kasassa. Luvassa siis postausta aiheesta…

Nyt menen loppuillaksi sohvalle Reiskan alle röhnöttämään näiden Pätkisten kera. Alettiin katella Kylmää rinkiä (en oo ennen), oiskohan seuraavaks viides jakso luvassa. Sommoro!

3 Comment

  1. Oih, Pätkiksiä <3
    Ois kyllä ne mulle kelvannu myös 😀

  2. Reiskan lahjaankin tuli muuten vinkki täältä 😉

  3. Heh 😀

Vastaa