Nyt kannattaa olla nopea

Essence

Olen siitä huono bloggaaja, että en halua tunkea tänne blogiini ihan kaikkea. Etenkin pr-näytteinä saadut kosmetiikat käyvät yleensä läpi tarkan testailun ja funtsailun, ennen kuin niitä täällä esittelen – haluan pitää blogini jollain tapaa ”siistinä” ja kirjoittaa enimmäkseen tuotteista, joista oikeasti pidän enemmän kuin vähän. Tämä usein kuitenkin lopulta johtaa siihen, että joko niistä on jo kirjoitettu moneen kertaan muissa blogeissa tai sitten kyseisiä tuotteita ei enää edes myydä, joten mitä järkeä edes suositella?

Essence

Tykkään ihan hirveästi Essencen superedullisista ja laadukkaista meikeistä, mutta niissä on se ikävä puoli, että uudet, ihanat kokoelmat usein katoavat hyllyiltä ennen kuin ovat kunnolla edes ilmestyneet! Kiva, että valikoima vaihtuu, mutta Essencen kohdalla vaihtuminen tapahtuu vähän liiankin nopeasti.

Essence on silti aivan huippu! En usko, että millään muulla meikkimerkillä on näin hillittömän hyvä hinta-laatu -suhde. En ole Essenceltä kokeillut vielä mitään todella huonoa ja niitä kunnon helmiä on paljon! Sain parikin Essence-pr-tuotelähetystä nyt kesän loppupuolella ja vaikka näitä tuotteita en olekaan ehtinyt käyttää vielä pidemmän aikaa, on pakko nyt esitellä teille niistä muutamia, sillä ne kannattaa oikeasti käydä itselleen nappaamassa, jos niitä vielä jostain löytyy! En tiedä, mitkä kaikki näistä jäävät pysyvästi valikoimaan, mutta Cubanita ainakin on kesän juttuja ja näitä on vaikea enää mistään löytää.

Jos joku mua meikeissä hetkauttaa, niin kuultotuotteet! Olinkin siis varsin ilahtunut, kun Essenceltä niitä tuli nyt useampikin eri. Iso Cubanita-highlighter, jota käyttäessäni aina mietin, että kylläpä varsin edullisesti saa todella hyvän kuultotuotteen! Mulla on aika vastaava esim. Macilta, enkä nää laadussa mitään eroa. Metal Chrome Blush on enemmän punaisempi ja toimii kevyesti sipaistuna poskipunana ja onkin siis sellainen. Näitä on itse asiassa markkinoilla kolmea eri sävyä, tämä mun on ”my name is rosé gold” ja on livenä ruusukultaisempi kuin näissä kuvissa.

Prismatic Hololighter -puikko on aivan mieletön! En ole normaalisti tällaisten puikkojen perään ja jäävät mulla yleensä vähälle käytölle, mutta tästä tykkään todella paljon. Yliannostelun vaara toki päivämeikin kanssa, pieni sipaisu riittää, mutta tuo kyllä tosi kivan efektin. Tätä on vain yksi sävy, jonka nimi on söpskästi ”be unique be a unicorn”. ♥

Vielä yksi kuultavampi tuote, jota kyllä voi levittää ihan koko kasvoille, mutta mä keskityn tän kanssa tällä hetkellä vaan niihin kasvojen ”kuultokohtiin”, koska kiitos raskauden iho on edelleen huonossa kunnossa ja koko kasvoille en kuultoa tahdo, vaikka tää nyt ei kevyesti levitettynä mitenkään hirveästi näppylöitä korostakaan. Todella hyvä tämä Fresh & Fit Awake Primer, tuo kaunista hehkua ja hyväihoisilla tämä toimii varmasti kivasti ihan pelkästäänkin ihon heleyttäjänä (halutaan ostaa sellainen iho).

Ja sitten nää kaks!!! Tajuttoman hyviä!!!

Cubanita Baking & Banana -puuteri! Aivan huippu tuote etenkin tummille ja väsyneille silmänalusille, joihin olen tätä itse käyttänytkin. Kiinnittää meikin ja kirkastaa hetkessä katseen, eikä mulla ainakaan kerry mihinkään juonteisiin. En ole käyttänyt tätä varsinaiseen bakingiin, vaan ihan normaalin irtopuuterin tapaan. Olen ollut nyt viikon ajan ihan törkeässä flunssassa ja aina kun olen joutunut kotoa poistumaan, olen tällä hämännyt ettei vastaantulijat aivan kauheasti pelästy.

Näistä kaikista innostavin on kuitenkin tämä Cubanita Cushion Eyebrow Ink! Huhuilin jo muilta kauneusbloggaajilta, olisko jollain kenties tätä turhana ja haluais antaa mulle jemmaan yhden, mutta eihän tästä kukaan luovu. Eikä kyllä kannatakaan, koska täähän on aivan superhyvä. Jos jotain meikkaamisessa vihaan, niin kulmien sävyttämistä! Se on vaan aina jotenkin tosi ärsyttävää ja vie liikaa aikaa. Mutta tän Eyebrow Inkin kanssa kulmien meikkaaminen on ihan sairaan nopeeta! Tää ”muste” vaan paikkaa aukot tosi nätisti ja nopsasti. On aika tummaa, joten vaaleampikulmaiset saavat olla tän kanssa todella tarkkoja. Ja tää muuten jämähtää tosi helposti paljaaseen ihoon, tässä tuo mun swatchailu viisi kertaa eri aineilla pestynä:

Mutta kulmista tää lähtee kyllä ihan normaalilla meikinpoistolla pois! Tää ois kyllä saanut jäädä ihan perusvalikoimaan, ja todellakin toivon tän mustetyynyn kestävän pitkään, sillä en haluais muita enää käyttää.

Ja vielä viimeisenä tuote, jossa Essence ei kyllä petä koskaan:

Parhaimmat ripsarit löytyvät Essenceltä. Tämä Instant Volume Boost on yhtä hyvä kuin kaikki muutkin Essencen ripsarit, eli sellainen varmasti hyvän lopputuloksen tekevä ripsari. Mulla on aivan onnettomat ripset ja kuten täällä postauksessa totesinkin, Essence on nyt ollut aina vaan se paras.

Essenceä myy mm. Tokmannit ja verkossa Pretty.fi. Itsehän en ole vielä koskaan onnistunut löytämään etsimääni tuotetta vaan hyllyt ovat aina tyhjinä tai kokoelmaa ei ole tullut ko. myyntipisteeseen lainkaan… Täältä löytyy lisäinfoa ainakin suurimmasta osasta näistä tuotteista. Mutta siis, jos näihin jossain törmäätte, niin täältä vahva suositus jokaiselle!

Onko teillä jotain Essence-lemppareita?

P.S. Olen suunnittelemassa kivaa arvontaa pelkästään Instagramin puolelle, joten kannattaa seurailla mua siellä!

18 Comment

 1. Tuo banaani-puuteri vois olla meikäläisellekin aika jees, varsinkin silmien alle… Täytyy toivoa, että sen bongaisin joskus vielä jossakin päin!
  Pitäisi myös testata lisää ripsareita, tykästyin aikanaan Livboxista tulleeseen Forbidden volume-ripsariin tosi paljon ja tietenkään sitä ei enää saa :(.

  1. Kissis says: Vastaa

   Toivottavasti, tää Cubanita tuntuu olevan jo aika hyvin loppuunmyyty 🙁 En oo viel kokeillu huonoa ripsaria Essenceltä, ja tätä ainakin luulis löytyvän!

 2. Hih, mä kirjoittelin kanssa just tänään tuosta Banana-puuterista. Se on tosi nätti silmien alla vaikka en Baking-tekniikasta ikinä kiinnostunut. Tämä oli just hyvä ja edullinen tuote kokeiluun 🙂
  Tuo ripsari on ihan ok omassa sarjassaan. Essencen hyvä ja huono puoli on kyllä tuotteiden nopea poistuminen mutta onneksi vakiovalikoimassakin on kivoja juttuja!

  1. Kissis says: Vastaa

   Heh, pitääpä käydä lueskelemassa! 🙂 Ihan yllätyin, miten hyvin puuteri toimi kirkastamaan katsetta! Monet peitekynät kuivattavat liikaa. 🙁

 3. Mari says: Vastaa

  Toi holojuttu menee kyl pakko saaha -listalle! 😀 Oon jotenkin tosi kyllästyny just nyt lämpimiin highlightereihin.

  1. Kissis says: Vastaa

   Tosi vaalealla iholla nää onkin kaikista toimivimpia, mulle taas sopii paremmin lämpimät sävyt ja siksi vähän epäilinkin, että onko tää liian kylmä. Mut ei oo!

 4. Heli Heinonen says: Vastaa

  essencen ripsarit on ihan huippuja, huonoa ei ole vielä vastaan tullut vaikka monia jo tältä merkiltä testannut.
  Itse tykkään että uusia tuotteita tulee jatkuvasti, kun olen niin herkkä uutuuksille syttymään, mutta kaikki kokoelmathan ei Suomessa myyntiin edes tule, ja se on huono puoli 🙁

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, montakohan mäkin oon käyttänyt, noh, monta! Ja joo, tietty kiva että tulee jatkuvasti uutta, mut vois ne nyt vähän kauemmin pysyä myynnissä ja paremmin saatavilla!

 5. En ole vielä Essencen meikkejä kokeillut, mutta kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Ja näähän on siis tosi edullisia, ihan muutamasta eurosta alkaen. 🙂

 6. Essencen kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita käytän paljon ja se pieni almondkäsivoide (oikeaa nimeä en jaksa nyt tarkistaa) foliomaisessa putkilossa on ihana (hamstrasin hyllyn tyhjäksi)! Myös vaahtomainen meikkivoide ja long lasting -huulipuna on hintansa väärtejä. Ripsaria en herkkäsilmäisenä ja Sensai38-uskollisena ole uskaltanut testata, mutta hinnat ei päätä huimaa joten ei hutiostos jäisi eds harmittamaan.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mullon kans toi vaahtomainen meikkivoide käytössä, tosi hyvä! 🙂 Ja monta poskipunaa ja luomiväripalettia myös. Nyt kyl alko kiinnostaa toi käsivoide!

 7. Nimetön says: Vastaa

  Törmäsin tänään Essencen pisteellä uuteen Brighten Up! -banaanipuuteriin. Kyseessä ei valitettavasti ole irtopuuteri, mutta ei ainakaan ole kausituote, joten luulisi olevan myynnissä pidempäänkin. Itse kotiutin ja ainakin kokeilun perusteella tykkään. Mulla ei ole kokemusta tuosta Cubanita-puuterista, joten en tosin tiedä onko niissä mitään samaa kuin ”banana”-nimike 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Kiinnostavaa! Pitäis päästä iteki joskus jonkun kunnon Essence-hyllyn luokse.

 8. RuuRuu says: Vastaa

  Mitään noista en oo tiksissä edes nähnyt, ja oon jotenkin jo luovuttanut sen aina niin rääpityn hyllyn kanssa, ehkä ihmiset joskus ei vaan osaa olla kopeloimatta niitä myyntituotteita, voi kun ne joskus sinetötitäisiin. Tai sit se on vaan toi yks hylly, ja muut siistejä, en osaa sanoa, mut ehkä jatkossa tilaan Saksasta suoraan, niin ei tarvii arpoa.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, noi on täällä Arabianrannan Tokmannissa kans usein avattuja. 🙁 Mistä tilaat?!

   1. RuuRuu says: Vastaa

    https://www.kosmetik4less.de/en Tosin tuollakin saa aika haipakkaa olla kärkyllä jos meinaa kaikkea saada,mut ainakin on varmasti avaamattomia tuotteita, ärsytää vaan se et mielellään jättäis nekin rahat kotimaahan, mut en haluu enää lähtee vaihtamaan tai palauttamaan,jos vahingossa tuleekin klähmästy tuote 🙁

    1. Kissis says: Vastaa

     Jee, kiitti!

Vastaa