Sunnuntain ostoksia ja lahjontaa

Tässä mun sunnuntain Jumbo-shoppailut. Ja no, vähän Biltema-shoppailut myös. No, oikeestaan Biltema -ja Seppälä -shoppailut! Lähdin alunperin hakemaan tuota luomiväripalettia, jonka viimeksi Mari-ihanuuden blogista bongasin. Piti saada oma. Oli muuten vika kappale ja vähän möhmänen kansi, mutta kai se nyt sit kelpas. Suihkugeeli vaan kummasti tarttui mukaan matkalla kassalle. Sain samalla käytettyä jonkun Cityshoppari-alennuksenkin. Biltemasta ostin nahkakengille tarkoitettua rasvaa ja pumpulipuikkoja – siis mulla kuluu näitä nykyään ihan järkyttävä määrä meikkaamiseen, oon vaan niin huono ja sotken liikaa!

Mutta! Koska mulla on tänään nimipäivä, sain eilen porukoilta muutamia kivoja lahjoja:

Kinder-joulukalenteri (tervetuloa super-läskistyminen), BARBAPAPA-MUKI!!! isoveikalta, lahjakortti Body Shoppiin (50 euroa!!), joka tosin oli mun joululahjatoivelistallani tuon mukin lisäksi, eli aika hiljanen joulu tulee lahjojen suhteen…, ja Helsingissä vierailleelta kummitädiltä pupukoristeen, joka on ennemmin tai myöhemmin Reiskan suussa. Ja sit yks tyyppi jonka kanssa asun, haikailee äkkirikastumisen perään ja antoi arpoja ja loton ens lauantaille. Siis loton! Oon monen monta vuotta halunnu lotota, mutta ei käy kun ei se kuulemma ole yhtään järkevää. Ni nyt sit. Mut kuka hullu lottoo 10 eurolla?!? Joku insinööri…Nuo kaikki arvat ei muuten tullu siltä. Tästä joulukalenteriarpahommasta on tullu jotain ihan älytöntä jo. Kyl hei YKS arpa per joulukuu riittää hyvin!

Ai niin. Ja isä vihjas eilen jotain tyyliin ”sitä blogiako sä sillä kännykällä nyt päivität?” kun merkkailin kännyn kalenteriin jotain. Höm höm. Vain asiallisia blogipäivityksiä jatkossa, siis. No eikös ne tähän mennessä oo olluki.

4 Comment

 1. Nyt alkaa harmittaan ihan pirusti, ettei meillä oo koskaan nimppareita juhlittu :D!!
  Tosin eipä mun kutsumanimeä kalenterista edelleenkään löydy :(.
  Mun kahden toisen nimen nimet (höh, miten tuo sanotaan oikealla suomella?!?) kyllä löytyy, mut ei se oo sama asia..

  Eniweis, ihania ja kateutta aiheuttavia lahjoja oot saanu kuitenkin :).
  By the way, nyt bloggeri oli jollain tavalla päivittänyt tän sun uuden osoitteen :o. Kait se on ilmoista kiinni, mitä blogger suostuu tekemään…

 2. Meillä on aina enemmän tai vähemmän juhlittu nimppareita, mutta en kyllä muista KOSKAAN saaneeni silti näin paljon lahjoja. 😀

  Mulla blogger ei suostu toimimaan ollenkaan, en enää jaksa yrittää päivittää noita, ainakaan nyt hetkeen.

 3. Hyvä kun muistutit, täytyy käydä ostamassa tuo Veikkauksen kalenteri… Kyllä minä mielelläni tuollaisen Kinder-kalenterinkin kelpuuttaisin, taitaisi vain lapsilla tulla kateus kun heillä on ”tavalliset” suklaakakalenterit ;D

 4. Piiloon vaan 😛

Vastaa