Huomenna MÄ ONNISTUN!

Mä tiedän, että tästä on ollut jo joka toisessa blogissa vähintään, ja pyydän anteeksi niiltä, joiden silmistä ja korvista tää jo tursuaa ulos, mutta pakko mun on nyt kertoa teille, että huomenna kun tää ”Lisbeth-mallisto” pärähtää h&m:n nettipuotiin, niin MÄ AION OLLA SIELLÄ. NETISSÄ. H&M:n SIVUILLA. Ja mun on saatava toi nahkatakki, merkitsin sen kuvaan niin huolella, ettei varmasti keneltäkään mene ohi, mistä on kyse. Eli siis mustana, ehdottomasti.

Versacen kanssa kävi köpelösti aika monelle, ja pahoin pelkään, että henkkamaukka kaatuu taas tähänkin. 🙁 En muuten ole saanut h&m:lta sähköpostia hetkeen, enkä löydä nettisivuilta tietoa, moneltako tää tulee myyntiin…tietääkö joku? Ysiltä vai kympiltä? Aion varmuudeksi olla päivittämässä sivua jo KAHDEKSALTA. Tänä iltana. No ei vaiskaan.

3 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  SAMA! Paitsi tähtäimessä nuo lederhosenit! Tukitaan ne sivut sitte yhdessä nii 😀

 2. Anonymous says: Vastaa

  Niin tääkin luuli onnistuvansa… ennen kun menin jo ennakkoon kattoon noita kuteita. Suurin koko noissa on 40 ja mun laardi ahteri saati sit ladon ovi hartijat ei_tule_mahtumaan_noihin_ikinä
  Kyynel 🙁
  *MissM

 3. No hö. 🙁

Vastaa