Kahvia, kiitos!

Cup o'coffee

Noniin! Nyt aion esitellä teille syyn, miksi oikeasti viimeksi Lushin ovesta sisään käppäilin: kahvinaamio! Jo Lushin pikkujouluista lähtien olen tätä mietiskellyt, jengi oli siellä tästä niin kovin innoissaan. Ja rakastan Lushin kasvonaamioita, ihan erityisesti niitä tuorekasvonaamioita. Tämä Cup o’coffee ei ole tuorekasvonaamio, mutta kyllä tämäkin muutaman kuukauden sisällä pitää käyttää ollakseen vielä kunnon kamaa.

Cup o'coffee

Olin varma, että tykästyisin tähän. Tykkään kahvista ja ihan erityisesti kahvin tuoksusta. Innoissani siis lääpin tätä kasvoilleni, mutta enpäs sitten todellakaan ilahtunut! Kasvonaamio tuoksuu purkissaan hyvältä, mutta kasvoilla tuoksu suorastaan lävähtää päin nenää ja se on TODELLA voimakas. Sellainen todella tumma ja vahva kahvi, jollaisesta en muuten tykkää yhtään sisäisesti nautittunakaan.

Kymmenisen minuuttia naamio kasvoilla ei kuitenkaan ole mitään kärvistelyä, vaan ihan ookoo. Voimakkaaseen tuoksuun joko tottuu tai sitten se vähän hälvenee käytössä. Naamio kuivahtaa kasvoille ja sitä joutuu poistettaessa jonkin verran hinkkaamaan, mikä on kai tarkoituskin, sillä se kuorii ihoa mukavasti. Ensimmäisellä käyttökerralla taisin innostua vähän liikaakin hinkkaamaan kahvipuruja ihoa vasten, sillä melkoisen punoituksen sain aikaiseksi… Suosittelenkin siis hellävaraista liikehdintää tämän kanssa.

Vaikka tuoksu ei ollutkaan niin miellyttävän pehmeä kuten luulin, olin erittäin yllättynyt siitä, miltä iho tuntui naamion jälkeen, niin pehmeä!! En ole kyllä millään kasvonaamiolla saanut aikaiseksi niin pehmyttä ihoa kuin tällä. Saiskohan tätä joskus jotenkin vähän laihemman kahvin tuoksuisena?

Tätä myydään kahdessa eri koossa, isompi 326 g maksaa 18,95 e ja 150 g maksaa 12,95 e. Täältä lisätietoja.

Oliko tämä kahvinaamio teille jo tuttu? Onko kokemusta Lushin kasvonaamioista? Lemppareita?

Cup o'coffee

12 Comment

 1. Tää on ihana, mun mies on tähän myös hulluna. 😀

  1. Aijaa :D?

 2. Katiska says: Vastaa

  Kyllä löytyy kaapista. Pehmeä iho, sameus poissa kertalaakista ja kylppärin lattia täynnä kahvinporoja :). Tosin mun naamio ei tuoksu voimakkaasti kahville vaan siinä on joku ”kukkais-viba” joka voimistuu entisestään kun naamio kuivuu naamalla.

  1. Heh, mä en oo vielä onnistunut sotkemaan tällä kuin pesualtaan. 😀

 3. Oispa jännä nähdä, mitä itse tästä tykkäisin, kun en juo kahvia ja kahvinmakuiset konvehditkin joudun sylkemään pois 😀 Ei vaan uppoa mulle. Mokkapaloista kyllä tykkään 😀 Tiramisu taas on vähän niin ja näin. Siinä maistuu melkein liikaa kahvi 😉

  Mutta Lushin tuorekasvonaamiot on kyllä aivan huippuja! <3

  1. Mulla on ollut nyt kahvinjuonnista taukoa ja INHOAN kaikkea kahvinmakuista muuta! Siis just konvehdit, hyi! Mutta tykkäisit varmasti tästä naamiosta, vaikka tuoksu ei natsaiskaan. 🙂

 4. RuuRuu says: Vastaa

  Mä niiin haluaisin tykätä naamioista, mut ei, ne aina jämähtää lopulta purkkeihinsa ja menee pilalle, en vaan jotenkin saa aikaseks et käyttelisin niitä ikinä, useamman Lushinkin jääkaapista roskiin tyhjentäneenä, en vaan osta naamioita enää.

  1. En mäkään yleensä loppuun asti saa käytettyä ennenku pitää heittää pois. 🙁 Mä en ikinä muista!!

 5. Olin tilaamassa, mutta oli loppu verkkokaupasta. Ostan kyllä heti, kun tätä tulee lisää. 🙂

  1. Peukku!

 6. Tämäpä tulikin kuin tilauksesta :D.
  Kyseisestä naamiosta haaveillu siitä asti, kun tuli myyntiin :D.
  Ootko käyttäny Mask of Magnamintyä, että onko tämän kahvin kuorivuus verrattavissa siihen vai onko kuorivampaa?
  Itse kun tykkään sellaisista, melkein jo raapivista kuorinnoista (esim. Louis Widmer Skin Appeal kuorinta on tällainen, tuli Livboxissakin kerran näytteenä ja rakastuin siihen), niin tuo MoM ei ihan siihen yllä, vaikka muuten onkin oikein kiva naamio.

  Tosin kyllä mä tämän naamion testaan vielä joka tapauksessa, kun kivoja on nuo olleet kuitenkin.
  Vinkkinä säilyvyyteen (ja jos vaan jaksaa värkätä), niin itse olen tuorenaamioita ja MoM:ia pakastanut minigrip-pusseihin annoksiin, kun en ehdi koskaan eräpäiviin mennessä niitä käyttää.
  Toiminu mulla ainakin oikein hyvin!!
  Tällä hetkellä pakkasessa on säilytyksessä 5 suihkujellyä (toimii myös näihin!)… Yritän ensin 2 käytössä olevaa saada käytettyä pois…

  1. Ei oo kokemusta tosta, niin en osaa sanoa. 🙁 Hyvä vinkki toi pakastaminen! En vaan tiedä, jaksanko. 😀 Noi suihkujellyt on kyllä kivoja, mutta niin liukkaita, että hermot menee. 😀

Vastaa