Mielipiteitä jakavat kengät

Puma x Fenty

Puma x Fenty

Rakastan kenkiä – ihan erityisesti tennareita ja lenkkareita. Mä en ole mikään pukeutuja ja viihdyn aika perus-tavallisissa, arkisissa kuteissa, mutta kenkiini hyväksyn usein vähän erilaisempaakin ulkonäköä.

Rakastuin Instagramissa nää Puman Fenty Bow -”rusettilenkkarit” nähtyäni ja siitä alkoikin niiden hullu metsästys! Kyseessä on Puman yhteistyömallisto Rihannan kanssa joka on laajalti jo loppuunmyyty (tähän mallistoon siis sisältyy muutakin kuin näitä lenkkareita). Mä valitettavan usein herään näihin juttuihin vähän myöhässä ja niin nyt taas tähänkin. Sold outia olikin monessa nettikaupassa näiden osalta. Lopulta kuitenkin onnistuin löytämään nää oikeassa sävyssä, kohtuuhinnalla ja palautusoikeudella, jipii! Mistään edullisista kengistä ei siis ole kyse, nää maksavat normaalisti n. 180 euroa, mutta omani onnistuin saamaan alle 130 euron hintaan. En kuitenkaan ollut ihan varma, ovatko nää aivan liian möhkäleet ja vastaako koko näissä omaa kengänkokoa, joten palautusoikeus ja mieluiten ilmainen sellainen oli kyllä ihan ehdoton juttu.

Puma x Fenty

Näitä on vihreinä, violetteina, kermaisen valkoisina ja vaaleanpunaisina ja kyllä nää vaaleanpunaiset vaan vei voiton! Mutta joo, myönnän, että näiden kenkien väri ja ulkonäkö ja materiaali ovat sellaisia, ettei näitä ihan joka päivä jalkaan tule vedettyä. Erityisen hankalat nää on tietenkin täällä Suomessa, jossa sataa suunnilleen ja yhtään edes liioittelematta 364 päivää vuodessa, sillä voin vaan kuvitella, miltä nää näyttää päästyään pahasti kastumaan… Instagramissa tänään kyselinkin, että PIDÄNKÖ NÄÄ VAI ENKÖ PIDÄ ja kommentteja tuli sekä puolesta että vastaan. Lopulta päätin kuitenkin, että kyllä varmasti helkutti pidän. Tavallaan jopa vähän ärsyynnyin niistä vastaan -kommenteista, koska hei onhan nää ihan älymakeet!!! Avomies kommentoi näitä joksikin ”tulevaisuuden kengiksi”, haha. En oikeen ottanut selvää, että tykkäskö se näistä lainkaan.

Käytän näitä siis harvoin, mutta olen varmasti aika onnellinen silloin, kun nää on mulla jalassa.

Mitä mieltä? Ihan rehellisesti saa sanoa.

(Ostin nämä siis Sarenza -verkkokaupasta, joka oli mulle uusi tuttavuus mutta jonka valikoima on ERITTÄIN houkutteleva. Ja kohtuuhintainenkin vielä. Huh, hyvästi mun rahat tulevaisuudessakin.)

Puma x Fenty

Postaus sisältää mainoslinkin.

36 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Miten mulle tulee noista mieleen ihan balettitossut! Itteänihän tuo väri ei houkuta (vihree olis ollu mun juttu), mutta muuten hauska idea ja saa arkeen vähän juhlaa ja juhlaan mukavat kengät 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Jaloissa nää on jotenkin aika jopa tavallisen näköset 😀 Sitä vihreetä kyllä mietin myös, mutta vihree on vaatteissakin jotenkin vähän vieras väri mulle.

 2. Siis musta nää on aivan ihanat, vaikka vaaleanpunainen ei oo ees yhtään mun juttu! : D

  1. Kissis says: Vastaa

   Ei munkaan juttu kengissä!!! Nojoo, mullon yhet vaaleenpunaset lenkkarit jotka olleet tosi vähällä käytöllä, mut silti en niistä vaan haluu luopua 😀 Mut näihin tää väri vaan sopii.

 3. Suvinen says: Vastaa

  Minua nuo kengät eivät hirmuisesti miellytä, ne ovat liian söpöt ja suloiset, mikäli ymmärrät 😀 Yhdellä kaverillani on samanlaiset kengät vaaleansininisinä ja hänelle ne kyllä sopivat 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Juu, ymmärrän kyllä! Jaloissa nää ei kuitenkaan oo jotenki yhtään överit 😀 Mutta what, en tienny että näitä on vaaleensinisinä?! Violetti unohtui muutem tuosta värilistasta…

 4. Sonja says: Vastaa

  Musta ihan älyttömän ihanat! <3 Onnex päätit pitää noi!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, nää on kiva omistaa! 😀

 5. Virve says: Vastaa

  Oh my God, en koskaan käytä lenkkareita muuten kuin joskus lenkkeillessä, mutta nyt tuli hirveä himo tällaisiin! Ei saa olla loppu kaikkialta!!! ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, kyl näitä on vielä löydettävissä! Sarenzalta tilasin nämä. 🙂

 6. Miten nää voi jakaa mielipiteet?!? Musta niitä voi olla vaan yksi, se, että nää on ihanat! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha 😀 ! No kyl mäki eka mietin et onks nää vähän too much, mut EI.

 7. Sissi says: Vastaa

  Musta toi rusettihässäkkä on söpö mutta malli on vähän tommonen muhkula. Toisaalta sehän varmaan on just se juttu, muuten nää olis balettitossut. Hauskat ja persoonalliset tossut enivei:)

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mut noita voi onneks vähän myös taittaa pienemmiks ruseteiks, jos ei halua niin muhkulaa 😀

 8. Mulle tulee noista mieleen kaksi pientä porsasta 😀 ihihihi <3 Jååå possutossuille! Saa ihan varmasti kanssaihmiset hymyilemään ja olemaan edes vähän paremmalla tuulella loppupäivän

  1. Kissis says: Vastaa

   Musta tää pinkki sävy on näissä aika kiva! Tommonen vähän kultanen 🙂

 9. Tuuli ? says: Vastaa

  Ihanat, ihanat, ihanat ??? Ei kyllä passais tänne pohjoseen, jossa sataa 365 päivää vuodessa, mut kyllä sinne etelään jossa sataa 364 päivää vuodessa ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha ?

 10. Ihanat! Ehdottomasti pidä! 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Pidän pidän! 🙂

 11. Rehellisesti? Aika kauheet 😀 Mutta nään itseni silti ehkä lämpenevän näille, kunhan silmä tottuu.. Ois kiva nähdä joku asu, missä nää ois mukana! Varmasti erinäköset jalassa jonkun simppelin (mustan?) asun kanssa. 🙂

  Charlotta x http://www.charlottaeve.com

  1. Kissis says: Vastaa

   Hmm, joo, simppeli saa olla. Joku musta hamekin toimis. 🙂

 12. Ilona says: Vastaa

  Musta nää on tosi hauskan näköset! Tup rusetti on jo itestään tosi silmäätekevä, mut toi satiinimateriaali on myös tosi nätti!

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyllä 🙂

 13. RainDrop says: Vastaa

  Erilaiset 😀 itelleni en ostas, koska ei oo yhtään mun tyyliset, mutta nää on kuitenkin kivat ja hauskat ja ymmärrän miksi ihastuit niihin. Kengissä saa olla vähän ”sitä jotain” 🙂 Ja oot oikeessa, toi vaaleenpunasen sävy on kyllä hyvä.

  1. Kissis says: Vastaa

   No en tiiä onko nää munkaan tyyliset, ei mulloo tyyliä :’D

 14. nea says: Vastaa

  Musta noi on tosi kivat 🙂 Persoonalliset, ei suinkaan liian överit kun pukeutumistyyli on muuten hillitty niin kuin sulla! Mahtavat <3

 15. RuuRuu says: Vastaa

  No pääasiahan on että ite ihastuit, ja tykkäät, itelleni en osais ikinä kuvitellakkaan noita jalkaani.

 16. sanna says: Vastaa

  Ekasta kuvasta ajattelin, että ei kivat. Mutta mieli muuttui nopeasti..söpöthän noi on:)

  1. Kissis says: Vastaa

   Hih 🙂

 17. Elisa says: Vastaa

  NÄÄ ON SIIS AIVAN IHANAT JA TARVITSEN KANS.

  1. Kissis says: Vastaa

   NO KOHTA SUL ON!

 18. anon says: Vastaa

  Lenkkeilyyn vähän kalliit, tosin kai ne juoksukengät aina maksaa (en itse harrasta). 🙂 Joo on nätimmät kuin tavalliset lenkkarit.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo ei nää juoksukengät kuitenkaan oo! Tai ite en näillä juoksis…

 19. LauraKatarooma says: Vastaa

  Minusta nuo on jotenki aika ihanat!

  1. Kissis says: Vastaa

   🙂

Vastaa