Paras irtopuuteri

Laura Mercier

Laura Mercier

No niin, tässä se nyt pitemmittä puheitta komeilee, mun mielestä paras irtopuuteri.

Ostin tän kulttituotteen maineeseen nousseen Laura Mercierin irtopuuterin viime elokuussa Tukholmasta ja en oo kyllä muita kaivannut sen jälkeen. Tää on jotenkin vaan täydellinen. Mitään erityistä woooow! -reaktiota MIKÄÄN irtopuuteri KOSKAAN ei ole minussa aikaiseksi saanut, mutta on näissä silti eroja. Tää kiinnittää meikin nopeesti ja nätisti ja jättää jälkeensä tasaisen ja samettisen pinnan. Ei mitään supermattaa, vaan sellaisen just täydellisen. Tämä mun irtsikka on translucent, mutta tätä saa myös värillisenä. (Mä silti kyllä suosittelen irtopuuteriksi väritöntä versiota, niin eipä ainakaan tule ylläreitä meikkipohjan tummumisen suhteen.)

Laura Mercier

Hintahan on se, mikä tässä kirpaisee. En enää muista, paljonko tarkalleen tästä pulitin, mutta 40-50 euroa tämä kuitenkin yleisesti maksaa. Kovin on kuitenkin riittoisaa (29 g), koska olen tätä lähes päivittäin kasvoilleni sutinut viime elokuusta lähtien ja mitään loppumisen merkkejä ei tässä ole vielä pitkään aikaan. Hinta on kova, mutta on tämä sen arvoinen.

Laura Mercier

Jos siis esim. Tukholmaan olette suuntaamassa ja erinomaista irtopuuteria vailla, tämä kannattaa ehdottomasti pitää mielessä. Laura Mercieriä myy siellä Åhléns City -kauppakeskus (Klarabergsgatan 50) jossa saattaa muuten upota rahaa helposti vähän muuhunkin kosmetiikkaan…

Nyt oon tykännyt kyllä kiinnittää meikin myös kiinteillä puutereilla, tästä Glam Beigestä tuli yks lemppareista.

Täältä muuten löytää muitakin mun tärppejä Tukholman ostosreissulle! Mä jo niin odotan elokuun loppua, että pääsee taas mm. Sephoraan (tai no siis en odota, koska sithän kesä on jo ohi).

P.S. Bloggaajakollegani Henna kirjoitteli muuten just kanssa tästä irtopuuterista!

4 Comment

 1. Leenz says: Vastaa

  Tää on kyllä ihan parasta. Suomeen voi tilata Briteissä Spacenk.com-verkkokaupasta 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Noni! Mä arvasin, että on sit joku tilauspaikka tälleki! 😀

 2. Tää on kieltämättä pitkään himoittanut, mutta en osaa päättää haluaisinko tämän, La Merin vai La Prairien puuterin, niitä kun kaikkia kehutaan. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   En osaa sanoo noista muista valitettavasti mitään. 🙁

Vastaa