Tee se nyt!

Haa! Elevenillä on nyt menossa HAPPY DAYS, saat 20 % alennusta ostaessasi 60 eurolla! Nyt siis on hyvä hetki klikkailla kotiinpäin ne himotuslistalla olevat kosmetiikat. Mä tietenkin tein oman tilaukseni sopivasti viime viikolla… mutta näinhän se aina menee. Olen viime aikoina kirjoitellut paljonkin tuotteista, jotka ovat Elevenilläkin myynnissä ja olen myös huomannut ko. verkkokaupan useinkin paljon edullisemmaksi kuin esim. Stocka tai Sokos. Tässä tosiaan nyt vielä näitä mun vinkkejä hyviksi havaitsemistani tuotteista, joita olen täällä blogissa nyt viime aikoina esitellyt:

Glam Beige

Kirjoittelin Lorkun uusista Glam Beige -tuotteista ihan just äsken, täällä. Oon ihan koukussa tohon meikkivoiteeseen ja puuteriin. Näistä ei vaan voi olla tykkäämättä.

Mun lemppari-mattapunat! Joku näistä sävyistä on mulla päivittäisessä käytössä, nämä mini-versiot kun ovat superiisejä ottaa myös mukaan. Täällä kirjoittelin näistä söpöliineistä.

Nää Clarinsin Skin Illusion Blushit on niiiin ihania ja käteviä! Oon jämähtänyt näihin, en jaksa enää käyttää muita poskipunia. Ja hei jee, Clarinsia saa nyt myös Eleveniltä! Täältä löytyy nämä ihanuudet ja kahden Clarins-tuotteen ostajalle on luvassa lahjakin. Kannattaa siis ostaa näitä kaksi, ehdottomasti. Tosta tummemmasta, Golden Havannasta, on nyt tullut mun suosikki, vaikka täällä postauksessa hehkutinkin enemmän korallia.

essie treat love & color

Essien kynsilakat ovat aina huippuja ja tän kevään parhaimmat kynsilakat löytyvät ehdottomasti Essien Treat Love & Color -kokoelmasta. Lue täältä lisää.

Löytyykö mikään näistä teidän must have -listalta? Tai mitä ”pakollisia” ostostarpeita sieltä löytyy?

Tämä Elevenin 20 % tarjous on muuten voimassa vain 23.5. asti! Ja koskee normaalihintaisia tuotteita.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  eikä, mulla on vasta vika päivä tilipäivä, kele, aina näin 😀 😀 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo toi on paha! Mut kyl näitä tulee 🙂

 2. Tuuli ? says: Vastaa

  Ku käskettiin ni tehtiin ?? Himotuslistalla on olleet juurikin TheBalmin Tapaa Masa-huulijutut eli ei paljon tarvinnu kehottaa ? Oon viimeksi tykänny Isadoran mattahuulilakoista (tulivatkohan keväällä??), mut ehkä ne on inasen liian kuivattavia. Masat ovat mahdollisia käyttää peräti loppuunkin kun ovat pienensorttisia ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Sä niiiin tuut tykkäämään näistä! 🙂 Ja nää ei kyllä kuivata, ihan täydellinen koostumus! Tuu sit kertomaan kun oot kokeillut!

   1. Tuuli ? says: Vastaa

    Olit oikeassa, nyt viikon kliinisten tutkimusten jälkeen nostan kyllä ykköseksi nää mattalakat ❤️? Ei kuivata (juurikaan) ja väri pysyy, pysyy ja pysyy, yleensä mulla ei kestä huulijutut edes puolen tunnin työmatkaa ? Tällaisena 90-luvun alun diggarina mun suokkariväri on ruskeahko Charming ?

    1. Kissis says: Vastaa

     Niinpä, nää on parhaita ???

Vastaa