Purrrfect!

Dodo Cat

Bearel

Hii, tässä mun uusimmat kosmetiikkaostokset! Eikä ehkä yllätä, että ulkonäkö edellä on näissä menty. Suomalaisen Bearel-verkkokaupan söpöyksiin olen aiemminkin sortunut, viimeksi pupujen muodossa, mutta nyt vuorossa mun lempieläimeni! En siis tosiaan silleen hirveesti edes odottanut näiden sisällöltä mitään, halusin tuon Tony Molyn puuterirasian kun oli niin hirmu söpö, ja Holika Holikan puhdistusaine oli sitäkin isompi heräteostos (koska eihän sitä nyt ilmeisesti voinut tilata vain yhtä juttua).

Cats Wink

Mutta yllätyin iloisesti, molempien kohdalla! Tilasin tän Cats Wink -puuterin tummemmassa sävyssä 02, mutta ilmeisesti sävyjen 01 ja 02 välillä ei kauheesti eroa ole ja tämäkin sulautuu ihoon tosi sävyttömästi. Ja on muuten tosi hyvä puuteri! Mä jätin tän työpöydälleni söpöilemään, tällä on hyvä korjailla meikkiä ennen tärkeämpiä kokouksia. Hintaa tällä on 11,90.

Dodo Cat

Tältä Dodo Cat -kasvoputsarilta en ainakaan mitään ihmeitä odottanut, maksoi alta kympin tämä 120 ml:n putilo. Tää on 3 in 1: putsari, naamio ja kuorinta-aine. Naamiona käytettäessä annetaan vaikuttaa 2-3 minuuttia. Koostumus on tässä ihana, sellainen savimainen, paksuhko! Eli just niinku joku savinaamio. Tämä on antiseptinen, ehkäisee ihotulehduksia. Kasvot puhdistuu tällä aivan järjettömän puhtaiksi! Tästä tuli mun lemppariputsari, eli todella hyvä ostos.

Mä en oikein tiedä mitä tästä korealaisesta kosmetiikasta pitäis noin niinku ylipäänsä ajatella, en sitä itse ihan kamalasti omista. Mites te ja korealainen kosmetiikka?

P.S. Pakko muuten vähän kehaista Bearelia: verkkokaupalla on ihan supernopea toimitus! Oikeasti, paketti lähetetään suunnilleen sillä sekunnilla kun teet tilauksen ja on luonasi lähes heti.

16 Comment

  1. Anne B. says: Vastaa

    Voi miten söpöjä! Ja lisää söpöä löytyi kun ”vahingossa” vähän katsoin kaupan tuotevalikoimaa. Tuli vähän sellainen mutta-eihän-näitä-voi-kukaan-vastustaa fiilis. Katso nyt näitäkin:
    https://www.bearel.fi/kauppa/korealainen-kosmetiikka/lovely-etti-nail-clippers-kynsileikkurit-etude-house/
    ja
    https://www.bearel.fi/kauppa/korealainen-kosmetiikka/holika-holika-dodo-cat-pouch/

    Mä haluuun!

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo tuolla on niin paljon kaikkee ihanaa <3

  2. Anne B. says: Vastaa

    No niin. Tein sitten tilauksen. Sun syy. 😉

    1. Kissis says: Vastaa

      O-ouuu 😀

  3. RuuRuu says: Vastaa

    Mä oon varmaan puol vuotta suunnitellut tuon puuterin ostamista, mut en oo saanu vieläkään aikaseks 😀

    1. Kissis says: Vastaa

      Haha! No hyvä tää kyllä on. 🙂

  4. Mä olenkin jo ehtinyt yhden tuommoisen putsarin käyttää loppuun ja tykkäsin 🙂 Ja siis todellakin sorruin myöskin ihan vain pakkauksen ulkonäön vuoksi tilaamaan 😀

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo, mutta sisältö kyllä yllätti hyvyydellään! 🙂

  5. Ilona says: Vastaa

    Mä oon ite täysin hurahtanu korealaiseen kosmetiikkaan. 😀 Sikäläiset näyttää ottavan ihonhoidon todella vakavasti, mikä näkyy tuotevalikoimassa ja siinä tahdissa millä uusia tuotteita kehitellään. Tohon Holika Holikan Dodo Cat -sarjaan kuuluu myös huulivoide, jolla on ihana tuubi!

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo, siellähän ihonhoito on tosiaan ihan eri sfääreissä. 😀

  6. Marsa says: Vastaa

    Itse hurahdin korealaiseen kosmetiikkaan puolisen vuotta sitten. Koetin tyrkyttää sulle niitä etanavoidemielipidettä muutama postaus sitten ??. Paras puuteri mitä.oon testannu on tällä hetkellä Innisfreen no sebum. Teen 10h duunia päivässä pizzeriassa ja pitää kasvot mattana koko ajan! Tilasin toisen tosi kehutun puuterin testiin, Skinfood peach pore pactin. Tästä ilmeiseti irtopuuteri versio olisi vielä parempi, mutta laitan tän eka testiin. Itse olen siirtyny puhdistamaan kasvot tuplapuhdistuksella iltaisin, eli ensin öljyputsarilla meikit pois, ja sitten jämät vielä vaahtoputsarilla. Sitten matalan ph:n kasvovettä perään. Koska vaahtoputsareissa on liian korkea ph iholle.
    Suosittelen edelleen sua ja muitakin liittymään facebookissa K-Beauty Suomi- ryhmään! Parasta neuvoa/ vinkkejä saa sieltä! ❤?

    1. Kissis says: Vastaa

      No nii-i! Ehkä mun pitää tutustuu tähän nyt tarkemmin. 😀

  7. eekku says: Vastaa

    Söpöjä

    1. Kissis says: Vastaa

      JOO <3

  8. Riina says: Vastaa

    Korealainen kosmetiikka on kyl ihan parasta! Innisfreen no sebum-irtopuuteri on aivan loistava, kaikki kokeilemani korealaiset kangasnaamiot samoin ja Etude Housen Baking powder-putsari tekee ihmeitä mun iholle. Juu ja etanaseerumeille ja -voiteille iso peukku.

    1. Kissis says: Vastaa

      Etudesta oon kuullut paljon kehuja. 🙂

Vastaa