Mitä minä annoin äidille

Meillä äitienpäivää vietettiin tänään! Kaksi viikkoa myöhässä siksi, että äitini oli pitkään pahassa flunssassa ja saimme käskyn pysytellä kaukana. Lahja mulla oli kuitenkin valmiina jo jonkin aikaa ja koska RAKASTAN LAHJOJA ja musta on aina ihanaa kun joku esittelee niiden sisältöä, ajattelin täällä -nyt äidin jo lahjat saatua- vilauttaa, mitä itse annoin omalle äidille.

insjö

Joo, mä joskus annan lahjaksi jotain, jonka mä olen saanut blogiin ja niin tapahtui nyt tällä kertaa. Ja ihan vaan siksi, että tiesin tän jutun sopivan mun äidille paremmin kuin mulle!

Sain tosiaan jo jokin aika sitten blogiin Insjön bagINbagin (malli Saimaa mustana) ja ihmettelenpä, jos jollekin tää on ihan uus juttu, sillä nää ovat pyörineet jo vuosia ahkerasti blogeissa. Mä tykästyin ideaan mutta tajusin vasta tän saatuani, etten mä tee tällä mitään! Tän idea siis kaikessa yksinkertaisuudessaan on se, että jos omistaa monta laukkua ja haluaa vaihdella niitä, tän nerokkaan minilaukun sisään voi laittaa kaiken laukun sisällön, eikä niitä yksittäisiä kamoja tarvitse jatkuvasti vaivalloisesti siirtää laukusta toiseen, riittää kun siirtää tän bagINbagin! Lisäksi laukussa on kivasti lokeroita, joten pienemmätkin kamat pysyvät hyvin paikoillaan.

Mun ongelma on se, että MÄ EN OMISTA RIITTÄVÄSTI LAUKKUJA! Kamalaa! Siis omistan yhden ison nahkaisen ja pari tosi pientä, joihin tää bagINbag ei mahdu. Eli mihin mä tätä sitten siirtelisin? Arvelin kuitenkin äidilläni olevan eri tilanne ja oikeaan osuin.

Laitoin sisälle lisäksi hieman hemmottelua: L’Occitanen uutuustuoksun ja -vartalovoiteen. Näiden kanssa kävi sama juttu: aivan ihania, mutta sopivat paremmin mun äidille. Terre de Lumiére on tosiaan L’Occitanen uutuus, jonka lanseeraustilaisuudessa kävin. Sarjaan kuuluu paitsi tämä ihastuttava parfyymi ja vartalovoide, niin suihkugeeli, saippua ja käsivoide. Tuoksu on todella hienostunut ja miellyttävä ja jääkin L’Occitanen valikoimaan.

Äiti tuntui ilahtuvan näistä, jee! Annoitteko te jotain äitienpäivälahjaa? Tai saitteko kenties ite? Minähän nerokkaana lapsukaisena lanseerasin jo ties kuinka pienenä ”pikkuäitienpäivälahjan”, koska ärsytti että mulla oli juhlapäiviä niin vähän vuodessa, halusin lisää lahjoja! Siitä lähtien olen saanut aina äitienpäivänä vanhemmiltani jonkun pienen lahjan, haha. Niin tänäkin vuonna, mutta nyt kuulemma oli viimeinen vuosi kun näin tapahtui, nyyh.

P.S. Korttina toimi tällä kertaa kätevästi Mayn -merkkinen luontoystävällinen tiskirätti! Aikas kiinnostava suomalainen merkki muuten, käykääpä täältä vilkuilemassa valikoimaa. Tyylikkäitä juttuja kotiin ja etenkin keittiöön!

1 Comment

  1. Janet says: Vastaa

    Mulle toi on tullut suureen tarpeeseen vauvan myötä. Hoito laukussaan pysyy kaikki hyvin Vik järjestyksessä 🙂

Vastaa