Ei aina voi tykätä

Meet Matt(e) Trimony

Meet Matt(e) Trimony

Sain blogiini Eleveniltä testiin tämän the Balmin upean mattaluomiväripaletin, Meet Matt(e) Trimonyn. Olen aiemmin täällä kehuskellut, miten en ole the Balmilta löytänyt vielä mitään huonoa mutta nyt se sitten tapahtui! Tai no, ei huono ole tämäkään, mutta mulle täysin epäsopiva.

Välillä kuulee, että bloggaajat aina vaan kehuvat kaikkea saatua kamaa blogeissaan. Jos kyse on yhteistyöpostauksesta, kyseessä on mainos, ja ei kai kukaan yhteistyökumppani/asiakas halua, että tuotetta tai palvelua haukutaan hänen maksamassaan postauksessa? Eli tottakai siitä kerrotaan positiivisessa sävyssä. Mulla ei kuitenkaan ole mitään tarvetta kehua mitään kosmetiikkaa sen takia, että saisin siitä rahaa, koska tällä hetkellä en tee maksullisia kosmetiikkapostauksia (ainoastaan affiliate, ja niillä en rikastumaan pääse). ”Ilmaista kosmetiikkaa” saan blogiini kyllä, mutta ei mun ole pakko kaikesta kirjoittaa saati kehua kaikkea. En kuitenkaan yleensä välitä haukkua huonoa mulle epäsopivaa kosmetiikkaa, vaan bloggaan mieluummin niistä, joista pidän.

Meet Matt(e) Trimony

Mutta nyt tosiaan esittelen tuotteen, josta EN pitänyt. Jo heti tän paletin avattuani ajattelin että oh noes. Nää sävyt eivät toimi mun sivellintaidoillani yhtään! Ne ovat aivan LIIAN MATTAISIA, AIVAN LIIAN TUMMIA. Tiesin kyllä jo etukäteen, että mattaluomiväreissä on riskinsä. Mä tykkään mattaisista huulipunista, mutta mun luomilla mattahommat eivät välttämättä näytä kovin hyviltä – en vaan osaa ja mulla on ryppyiset silmäluomet, joihin mattaluomivärit helposti kasaantuvat rumasti. Mattaluomivärien käyttö vaatii tosiaan vähän enemmän taitoa enkä ole niin hyvä meikkaaja, että saisin näitä häivytettyä riittävän kauniisti! Yritin kyllä tälläkin, mutta yksikään lopputulos ei missään tapauksessa ollut sellainen, että kehtaisin täällä esitellä. Tässä kuitenkin swatchit, tää palettihan on tosi ihana jos tällaisista tykkää:

Meet Matt(e) Trimony

Meet Matt(e) Trimony

Meet Matt(e) Trimony

Huh, pelottavan kuivaa ja tummaa! Toki tuossa on ns. helppojakin sävyjä, mutta kaiken kaikkiaan paletti on liian vaikea mun makuun, ei tulis käytettyä kovinkaan usein. Mulla on yksi superkiva mattaluomiväripaletti, Urban Decayn Naked Ultimate Basics (avomies osti sen mulle joululahjaksi!!!) ja sitä käytän tyytyväisenä jatkossakin, mikäli mattaa luomilleni tahdon. Tälle Meet Matt(e) Trimonylle löysinkin jo uuden kodin Better Nail Dayn luota. Kivaa, ettei paletti jää käyttämättä kuitenkaan, ja uskon uuden omistajan saavan tällä oikein ihania lopputuloksia aikaan omille luomilleen.

Miten teillä toimii mattaluomivärit?

P.S. Vähän mainostan kuitenkin, koska haluan: Elevenillä on nyt keskiviikkoon asti alennusmeininkejä, jopa 20% alennus kaikesta! Eli jos missasit aiemmat supertarjoukset, nyt kannattaa tehdä tilaus. Tämä kyseinen mattapaletti löytyy muuten täältä.

12 Comment

 1. Ihana, että joku kehtaa kirjoittaa yhteistyö postauksista ’negatiiviseenkin’ sävyyn, eikä aina kertoa miten piti jostain! Tämän kanssa kävi vain niin, ettei tuote sopinut tyyliisi ja käyttötarkoituksiisi 🙂 Minulle lähetettiin pari aivan upeaa kynsilakkaa, mutta ne eivät jostain syystä toimineen aluslakkojeni kanssa, ne vaativat oman merkkinsä aluslakat 😀 No ei siinä mitään, kerroin maahantuojalle että jostain syystä eivät toimineet kunnolla ja kirjoitin sitten blogiini omista kokemuksistani 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, just näin. Ostin just myös ihan pettymys-huulikiiltoja joita hypetetty sairaasti, ehkä niistä sit seuraavaks täällä negailen. 😀

 2. Sissi says: Vastaa

  Aijjjjettä on nätit sävyt, aion käyttää näitä vaikka oonkin ryyppyluomi;) Mulla on myös se toinen Matte-paletti ja tässä on ehkä jopa kivemmat sävyt kuin siinä.

  1. Kissis says: Vastaa

   RYYPPYLUOMI! Teet sit silmämeikkituton tästä!

 3. Mäkin käytän mattaluomivärejä, vaikka on niin ruttuluominen kuin olla ja voi;) Nuo Meet Matten sävyt kyllä puhuttelee mua, ei yhtään pöllömmät;) Kiva, että paletti sai uuden kodin:)

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, kyllähän tää laadukas paletti on, että ei sinänsä valittamista. Ehkä vaan turhan laadukas mun makuun, haha!

 4. Haha miten tästä ei voi tykätä???? Tää on niin mun lempipaletti <3 ihana laatu ja jes kerrankin kunnolliset mattasävyt eikä mitään piperrystä 😀 käyppä lukee mitä minä tästä tykkään:

  http://charmingnails.blogspot.fi/2017/03/the-balm-meet-matte-trimony-palette.html

  Toivottavasti Sissi tykkää tästä enemmän 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo mä luinkin ton sun postauksen aiemmin. 🙂 Mut täähän on kaikessa: joku tykkää mut joku ei.

 5. Eihhh olin just tulossa kysymään josko myisit tuon!! Minusta mattaluomivärit toimivat parhaiten muun seassa (yhdistä esim helmiäiseen luomivaossa) ja paksulla rajauksella höystettynä.
  Pysyy kyllä ”negatiivisesta” postauksesta huolimatta omalla ostoslistalla, joten tätä asiakasta et ainakaan saanut käännytettyä pois 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No voih. 🙁 En tosin tällaista pr-kamaa ikinä myy, vaan ihan rahatta etsin uuden kodin. 🙂 Ja joo, kyllä vaan monet osaa tällä meikata, mä koin vaan nyt liian vaivalloiseksi tän kanssa toimimisen – enkä jaksa jemmata liikaa meikkejä joita ei sit tuu käytettyä.

 6. Mitääää?! Mattaluomivärit on parasta, mitä kosmetiikkasaralla on koskaan keksitty. 😀
  Mutta tottahan tuokin, kaikki ei tykkää kaikesta! Pigmentti tossa paletissa kyllä on mahtava. Niillä saa aikaan ihanan tummia meikkejä, tai sitten vastapainoksi sitä kevyttä päivämeikkiä.
  Tossa on parhaimmat värit, mun kaikkiin muihin paletteihin verrattuna, mutta koostumus on iiihan aavistuksen kuivahko, verrattuna ikuisiin lemppareihini, eli makeup geekin luomiväreihin..

  Sori, tulin nyt sitten spämmäämään sun blogiin ihan urakalla, kun en oo pitkään aikaan käynyt. 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   No mutta sä osaatkin käyttää luomivärejä niin taitavasti!!! Ja sulla ei oo ryppyluomet!

Vastaa