ISO peukku Glam Beigelle!

Glam Beige

Jos mä jotain rakastan testailla, niin meikkivoiteita. Ja jos jostain meikkivoiteesta kiinnostun tosi paljon, olen valmis siitä pulittamaan isojakin summia. Aina sitä vaan jotenkin hakee parempaa ja jotain isoja ihmeitä tekevää meikkivoidetta. Olen kuitenkin huomannut selkeästi sen, että hyvä meikkivoide ei välttämättä tarvitse olla kallis meikkivoide, ja itse asiassa monetkin mun lempparimeikkivoiteista löytyvät markettipuolelta, alle 20 euron hintaan. Näissä edullisemmissa meikkivoiteissa on vaan usein se ikävä puoli, että eivät välttämättä pysy myynnissä kovin kauaa, eli kun johonkin ehtii ihastua ja sen saa käytettyä loppuun, ei uutta ehkä enää pystykään ostamaan.

Glam Beige

Ja just tää pelko persiissä mulla on nyt tän Lorkun uuden Glam Beigen kanssa. Sarjaan kuuluu siis meikkivoide, joka on ihan mieletön! Sainkin jo muutamia kyselyjä tästä, kun Instastoryssa tätä hieman vilautin.

Sain testiini sävyt light ja medium light. Meikkivoide sisältää kukkaisöljyä, joten jo se itsessään epäilytti – mun iho ei pahemmin öljyistä piittaa. Lisäksi Beautyblenderiin tätä tuutatessani ajattelin heti, että on varmasti aivan liian kevyttä kamaa mun nassuun. Mutta ei, tää on tosi jännä: meikkivoide ei oikeastaan peitä, mutta tasoittaa ja häivyttää ihoa jotenkin tosi kauniisti. Mitään glitteristä kiiltoa tää ei luojan kiitos kasvoille tuo ja sopii ainakin mun helposti rasvoittuvalle iholle peloistani huolimatta mainiosti – tosin en ole mikään täydellisen mattapinnan metsästäjä kyllä muutenkaan ja kevyen puuteroinnin jälkeenkin iho on enemmän kuultava kuin mattainen. Mutta siis kyllä, vaikka olisikin iho-ongelmia, tää meikkivoide ei niitä korosta, aivan päinvastoin. Rohkeasti väittäisin, että tää sopii iholle kuin iholle ja tekee siitä hyvännäköisen.

Mutta mä en tiedä mikä tässä meikkivoiteessa on se juttu, josta mun iho nyt tuntuu tykkäävän: valitin täällä taas iho-ongelmistani mutta tän meikkivoiteen alla mun iho voi jotenkin kummallisen paljon paremmin. Lisäksi olen huomannut tukkeutumien puskevan itsestään ulos ja olen ihan hämmästynyt, sillä en ole nyt muuttanut mitään ihonhoidossani. Tää nyt vaatii vähän pidempää testiä tietenkin, että onko se oikeasti tämä meikkivoide josta mun iho tuntuu nyt niin kovin tykkäävän. Monen meikkivoiteen alla mulle nimittäin käy ihan päinvastoin: iho on illalla aivan täynnä näppyä ja tukossa. Tän kanssa niin ei nyt kuitenkaan ole, mikä toki ilahduttaa sekin suuresti.

Glam Beige

Tästä tuli mun lempparimeikkivoide, tällä hetkellä ainakin tää medium light -sävy tuntuu sopivan mun iholle täydellisesti. Yllä olevassa kuvassa vasemmalla on sävy light ja oikealla medium. Sävyero ei näytä kauhean suurelta tuossa kuvassa, eikä se nyt mikään aivan hirveän suuri oikeasti olekaan, kalmokasvoille tuo vaalein saattaa olla liian tumma, vaikka tää meikkivoide kyllä ”sulaa” ihoon nätisti.

Eleveniltä tän näyttäis saavan aika edullisesti, 14,80 euroa ja siellä on myös medium dark sävy. Muita sävyjä tästä ei kyllä taida ollakaan? Saa korjata jos olen väärässä, en saanut näistä mitään tiedotetta. Tässä on muuten myös suojakerroin, SPF 20!

Glam Beige

Uutuus on myös Glam Beige -puuteri, jota ei ainakaan taida olla kuin näissä kahdessa sävyssä (light ja medium). Tällaiset kevyet hohdepuuterit ovat nyt kovin in, ja ostinkin juuri M.A.C.ilta tällaisen ja tässä on nyt aika kiva edullisempi versio siitä! Tässäkään ei ole mitään glitteriä ja kuulto on kyllä vähäisempää kuin M.A.C.:n Next to nothing -puuterissa. Nää sopivat kyllä tosi hyvin yhteen, tämä Glam Beige -meikkivoide ja puuteri! Elevenillä tän puuterin hinta on 14,40 euroa.

Ootteko jo ehtineet intoilla Glam Beigestä? Mikä on lempparimeikkivoiteenne tällä hetkellä?

Tuotteet saatu testiin L’Oréalilta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

15 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Mä näen nää ekaa kertaa mutta toi meikkivoide herätti kiinnostusta, täytyy käydä jossain hypistelemässä tätä. Kaikki mattainen ja peittävä on nounou, sen sijaan kuulaus ja tasaisuus erittäin jees.

  1. Kissis says: Vastaa

   Tää on varmasti sit sun juttu 🙂

   1. Nimetön says: Vastaa

    Ostin!

    1. Kissis says: Vastaa

     Jee!

     1. Nimetön says: Vastaa

      Ja toisenkin, koska medium light oli sittenkin liian tumma mulle:D

      1. Kissis says: Vastaa

       Nouu 🙁 ! Mut joo, tummia nää on.

 2. Elisa says: Vastaa

  Hei mäkin kyl yllätyin positiivisesti ku tätä meikkivoidetta kokeilin eilen! Toi vaaleampi sävy on mulle liian tumma, mutta kuten sanoit niin häivyttyy ihoon nätisti ja tuo enemmänkin sellaista kivaa aurinkoista hehkua. Puuteria en vielä kokeillut, mut nyt kyllä sun innoittamana kokeilen senkin!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, sellanen nätti päivetyksen fiilis tulee mullekin 🙂 Puuterista tykkäät varmasti kans!

 3. Salla says: Vastaa

  Kiinnostaa!! Tuo meikkivoide siis. Testailin viime viikolla kämmenselälle ja sen perusteella vaikutti kivalta!

  1. Kissis says: Vastaa

   Sä tuut kyl tykkää tästä. Jopa toi vaaleempi vois olla sulle hyvä jos et oo ruskettunu…kesäl sit tummempi.

 4. Oon nähnyt mainoksia tästä ja sen perusteella kyllä kiinnostais, oon ennemmin hehku- kuin mattatyttöjä… eikä tämän lukeminen nyt ainakaan heikentänyt fiilistä. Pitää kytätä jos tulis jotain tarjouskamppiksia vastaan niin sit viimeistään testiin! Sekä meikkivoide että puuteri vaikuttaa kivalta, vähän liian peittävä puuteri mulla nyt käytössä enkä tykkää kun tulee liian pakkelinen lopputulos.

  1. Kissis says: Vastaa

   Tää puuteri ei oo peittävä! Ja sopii kyl tosi kivasti tän meikkivoiteen kanssa, kiinnittää mutta ei tee mitään supermattaa.

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Pitänee joskus testata jos vastaan tulee jostain. On muutenkin meneillään täydellisen meikkipohjan metsästys, kun lolon mineraali pääs loppumaan, niin joku uus pitäis löytää 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Jos täydellistä mineraalipohjaa haet, niin Idun on vastaus. <3

   1. RuuRuu says: Vastaa

    En oikein ees tiiä mitä etin, oon niin kauan käyttäny mineraaleja, et vois ehkä kokeilla jotain muutakin välillä .

Vastaa