Uusi suihkugeeli-ihastus

The Body Shop Moringa

The Body Shop Moringa

Oon löytänyt uuden suihkugeelilempparin. Eipä yllättänyt, että moinen löytyi The Body Shopin valikoimista, sillä TBS:lla nyt on aina ollut tunnetusti niitä parhaimpia suihkugeelejä. Moringa -sarja saattaa olla monellekin tuttu ja siitä siis löytyi tämä mun uusi suihkari-ihastus (oikeesti aika kamala sana tuo suihkari, hyh, en käytä enää toiste).

Moringa oli mulle ihan vieras juttu. Mutta Googleen sukellettuani nopsasti selvitin, että se on puu, jonka jokaista osaa voi käyttää johonkin, ravinnoksi tai itsehoitolääkkeeksi vaikkapa. Moringa on oikeastikin joku ihan ihme superfood! Sitä myydään mm. jauheena, jota voi käyttää smoothieissa ja moringan lehtiä käytetään yleisesti teessä.

The Body Shopin moringa on kuitenkin pullossa, ja sitä on saatavilla kahta eri kokoa: 60 ml ja isompi 250 ml. Pullon kuvassa on ilmeisestikin moringan kukka, ja itse tuote sisältää ko. puusta saatavaa uutetta. Mä kävin ostamassa Seychellien reissua varten näitä minipulloja ja myös yhden isomman koon, sillä mä RAKASTUIN tähän tuoksuun! Niin ihmeellisen ihana, mulle tuli tuoksusta jotenkin hassusti mieleen myös Guerlainin meteoriitit! Eli tuoksu on mun mielestä sellainen vähän puuterinen, pehmeä, aivan täydellinen. En ole kukkaistuoksujen ystävä, mutta tämä kukka teki nyt kertaheitolla poikkeuksen.

Sarjaan kuuluu myös muita tuotteita, kiinteetä saippuaa, käsivoidetta, vartalon kosteuttajia jne. Pakko kyllä käydä joku päivä The Body Shopissa nuuhkaisemassa moringa-hajuvesi, kyllä ostan jos on yhtä hyvä kuin nää suihkugeelit!

Moringa

Muita tähän ihastuneita? Oliko moringa-puu teille jotenkin tuttu (vai oonko ainoa tyhmä)?

P.S. Niin, unohtui tosiaan mainita, että tää suihkugeeli on muutenkin hyvää kamaa, ei pelkästään tuoksunsa takia. TBS:n suihkugeelit nyt vaan kaikinpuolin toimii.

4 Comment

 1. Ah, TBS:n Moringa on ollut jo useamman vuoden mun kesätuoksuni! Tutustuin tohon joku kuusi vuotta sitten, kun mun asunnossa oli kylpyamme ja ostin Moringa-sarjan kylpyvaahdon. Aivan ihana tuoksu! Seuraavana kesänä sit ostinkin jo sen Body Sprayn vai mikä se kevyempi tuoksu nyt on.

  1. Kissis says: Vastaa

   Voi että mua ärsyttää et löysin tän vasta nyt! Tosin parempi myöhään kuin jne. Pitää mennä nuuhkii noi tuoksujutut asap!!

 2. Mä käytin joskus aikoinaan tämän sarjan vartalovoita monta purkkia, sitten tuli ähky. Pitäisi varmaan verestää muistoja, koska siitä on jo useampi vuosi aikaa. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Miten mulla on mennyt tää ihan ohi!! Vartalovoita oon laiska käyttämään, vaikka tuoksu ois mikä 😀

Vastaa