Se kaikista paras mattapuna

Meet Matt(e) Hughes

Haluan nyt vielä palata mattahuulipuniin. En kyllä tajua, minkä takia tän postauksen ulos saaminen on koko ajan vaan viivästynyt. Tai no, ehkä sen takia, että ei siitä mukamas oo niin kovin kauaa kun kirjottelin mattapunista ja yks niistä oli tää the Balmin Meet Matt(e) Hughes. Ja oikeestihan siitä siis ON kauan, mutta aika menee vaan niin saakelin nopeesti!! Postaus löytyy täältä, jos joltakulta meni ohi. Tuolta myös näkee, miltä tää puna näyttää huulilla.

Jo tuossa postauksessa mietiskelin, että tää on varmaan mun lemppari mattapuna ja tuon jälkeen oon kokeillut paljon muitakin mattapunia mutta tää the Balmin pitää vaan paikkansa ykkösenä. Siis kaikki koostumuksesta tuoksuun ja värin kuivumiseen ja näkymiseen ja pysymiseen ovat ihan perfecto! Olen muutamia suorastaan pakottanut ostamaan tällaisen, eikä kukaan ole valittanut mun olleen väärässä tän parhaudessa.

Meet Matt(e) Hughes

Sain Eleveniltä tätä lempparipunaani testiin muissakin väreissä, tällaisina miniversioina. Hirveen söpöjä ja myös mukavan riittoisia! Jos siis sävyvalinta tuottaa ongelmia, tässä saa kätevästi testattua ”monta samalla”. Tällä setillä on hintaa 28,30, yksi isokokoinen puna maksaa Elevenillä 17,80 euroa. Näitä sävyjähän on siis hurjasti lisääkin, mutta tässä setissä on kyllä mielestäni tosi hyvät sävyt. Noita kahta punaisimpaa hieman kyllä vierastan omilla huulillani, haluan nimittäin mattapunani melko nudena, mutta kivaa vaihtelua ovat nekin välillä. Ja mattapunissa tuo hurjan punainen on jotenkin siedettävämpi kuin ”peruspunana”.

Meet Matt(e) Hughes swatches

Tuossa yllä swatchit menee hieman eri järjestyksessä kuin paketissa (kun piti tietenkin jotain siinä kuvatessa säätää), eli vasemmalta oikealle: Sincere, Charming, Committed, Doting, Dedicated, Loyal. Mun lempparisävyt on Sincere ja Committed! Mua jopa vähän ärsyttää, että omistan melkoisen kasan mattapunia, mutta aina vaan käytän kuitenkin näitä. En siis suosittele muita hankkimaankaan!

Onko siellä muita tähän punaan hurahtaneita? Voi, teidän olis kyllä PAKKO kokeilla tätä, sanokaa mun sanoneen.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

9 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Näissä on ihan hiton hyvä tuoksu. Osa sävyistä on minustakin nudeista tykkäävälle aika voimakkaita, mutta suurin osa on käyttiksiä kuitenkin.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, siis SYÖTÄVÄN hyvä tuoksu. 😀 <3

 2. No ehkä on pakko kokeilla 😀 Mut jotenkin alan itse kallistua enemmän kiiltävien huulituotteiden puolelle, ehkä nimenomaan sen huulituntuman takia. Mutta siinä olen samaa mieltä, että kirkkaan punainen näyttää paremmalta mattana! 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Eiiiiii ole mattapunien aika vielä ohi! 😀

 3. No ehkä mä nyt sitten kokeilen, kun suositukset on sen verran pakottavat 😀 Tuun tänne hälisemään, jos ei nappaa 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   Et oo tulossa! 😀

 4. En ole koskaan kokeillut näitä. Doting näyttää aivan ihanalta sävyltä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Sun PITÄÄ. Tykkäät varmasti 🙂

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Mun kaikki lampparit on taas just niitä kirkkaanpunaisia 😀 Jefrreen Redrum <3 Mutta tuo kyllä vaikuttaa kiinnostavalta, pitää muistaa 🙂

Vastaa